C'eshte Dashuria e Vertete Sipas Jush

Darien

Primus registratum
Re: C'eshte Dashuria e Vertete Sipas Jush

Isha në një dasëm para ca ditësh - një nga shoqëruesit e dhëndrit. Dasma kaloi shumë bukur, po më bukur akoma ishte nata përpara. Pas provave (<span style="font-style: italic">the rehersal</span>) u mblodhën familjet dhe shoqëria e ngushtë e çiftit për darkë dhe po tregonin historitë: si u njohën, çfarë bënë pasi u ndanë pas njohjes së parë, kujt i treguan pas puthjes së parë, etj.

Edhe sikur të kisha patur dyshim që dashuria e vërtetë ekziston, do kishë ndërruar mendje atë natë...

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] Isha në një dasëm para ca ditësh - një nga shoqëruesit e dhëndrit. Dasma kaloi shumë bukur, po më bukur akoma ishte nata përpara. Pas provave (<span style="font-style: italic">the rehersal</span>) u mblodhën familjet dhe shoqëria e ngushtë e çiftit për darkë dhe po tregonin historitë: si u njohën, çfarë bënë pasi u ndanë pas njohjes së parë, kujt i treguan pas puthjes së parë, etj.

Edhe sikur të kisha patur dyshim që dashuria e vërtetë ekziston, do kishë ndërruar mendje atë natë... [/qb]
Darien, gjithmone shume civil, charming dhe i permbajtur je. Asnjehere stregon per ato historite e tua personale apo mendimet intime te subjektit at hand. Hapu pak me shume pasi jam e sigurte qe do rrezatosh si floriri &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; (te cilin une me vrap do ta vjedh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; lol)

Te behem pak serioze tani.
Me perpara po te me pyesnin se cfare eshte dashuria e vertete menjehere do kisha dhene pergjigjen qe eshte ajo e perhershmja. Por, tani qe jam rritur e kam pare dhe perjetuar eksperienca te ndryshme te jetes, mendohem pak me shume per pyetjen e bere dhe nuk jam me aq e sigurte si me perpara qe dashuria e vertete eshte ajo e perjetshmja.

Po te thelloheshim pak do shihnim se dashuria e perjetshme nuk ekziston pasi ne vete si njerez nuk jemi te perjetshem. Mgjth, mund ta formulojme ndryshe mendimin dhe te themi qe dashuria e vertete eshte ajo qe i qendron kohes dhe problemeve dhe qe gjithmone sundon mbi cdo gje negative qe perplaset midis ciftit. Dashuria e vertete nuk eshte e qendruara me nje person qe eshte gjithmone i mire me ty, dmth nuk eshte per interesin e te arriturit lumturi per veten por eshte deshira e madh e te qendruarit me njeriun e zemres pasi me verte e do. Zemra thote te rrish me te edhe sikur gjerat te mos shkojne mire pasi jeta nuk eshte fushe me lule. Dashuria e vertete eshte ai dielli pas shiut biles edhe shiu eshte i mrekullueshem nganjehere pasi te ben te mundur realizimin e madhesise se dashurise qe ke per personin.

Prandaj, mos kerkoni te gjeni dashuri te vertete tek ajo imortalja por tek ajo njerezorja. Nqs e pranon qe dashuria mund te mbaroje nga dita ne dite, atehere do e shijoni me shume dhe ajo do rroje me teper.

Odea
wub.gif

arun

Primus registratum

ej dashuria e vertete nuk tregohet dot me fjale, ajo eshte e verber, eshte e shurdhet, eshte memece, dashuria e vertete eshte supersentiment vetem ata qe dashurohen me gjithe pastertine e shpirtin dine ta shijojne dashurine ne kuptimin e vertete te fjales, ajo eshte dhurate hyjnore ata qe e marin kete kete privilegj te madh duhet ta shijojne mes tyre , dhe te falenderojne supremin zot qe ja ka dhene, nuk eshte instikt kafsheror , eshte privilegj i madh shume i madh , ata qe nuk jane te dashuruar te pakten te mos flasin sepse pa e provuar kete sentiment kete ndjenje te madhe eshte e kote qe rrojne , nje filozof i madh thote, neqoftese nuk te ka prekur dashuria je duke bredhur ne erresire.

kapedani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Irish-Whip:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Dashuria e vertete s'ka nevoje per shume fjale.Dy vete qe duhen mjafton te shikojne njeri-tjetrin ne sy
eusa_angel.gif
[/qb]
thumbsup.gif
jo po hajde thuaja ca femrave qe u vene me shume rendesi fjaleve &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
thumbsup.gif
thumbsup.gif

Keshtu mendoj dhe une qe dashuria e vertete nuk ka nevoje per shume fjale.

Dashuria nuk eshte ajo qe ti thuash te dashures:eek:h shpirt sa te dua,ti je jeta ime,drita e syve te mi,ti me ndryshove jeten...etj,etj,edhe sidomos kur keto gjera i thua ne publik qe demek tu tregosh te tjereve se ju duheni shume
smash.gif
te pakten kjo per mua nuk eshte dashuri por hipokrizi.