C'eshte ajo gje qe URRENI me me shume tek e dashura/i dashuri

DEVIL-girl

Primus registratum
Re: C'eshte ajo gje qe URRENI me me shume tek e dashura/i dashuri

Une per vete do xhindosesha nese do me genjente.

Seriozi

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">C'eshte ajo gje qe URRENI me me shume tek e dashura ?</span>

Kur më editon postimet. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Belinea

Primus registratum

Eh asgje s´urrej tek ai une
wub.gif
Ai eshte perfekt mi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

U se harrova mfalni .....E vetmja gje qe urrej eshte, se une skam te dashur &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
cry.gif

alinos

Forumium maestatis

qe e harron celin ke shpia dhe kalojne 24 ore pa e marre vesh nese i ka ndodh nai gja e keqe apo thjesht e ka harru &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Goca

Primus registratum

Vetem qe thote : Jam tu lujte skedinen...
lol.gif

symacja

Primus registratum

Ajo qe urrej me shume tek i dashuri im eshte mungesa e korrektesise kur me thote do takohemi patjeter dhe me pas me mer ne tel dhe me thote qe keshtu me doli nje pune.Me e forta eshte se s'i dalin atij punet por shokeve te tij.Por ska problem se do ia gjej zgjidhjen shpejt. :idea:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjerat qe urrejme?!?!?!??! Perderi sa i thone i/e dashura s'ka urrejtje..se mas bezdi o tjeter!

Urrejtja o helimin gjaku! Nejse duke qendruar ne teme:

Duke hequr nga lista rrobat qe len ne banjo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Pasten e dhembeve kur e le hap &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

............

<span style="font-style: italic">Amore sa che me sucesso oggi?
- No dimmi.
..E blla blla blla per nja nje gjyse ore... ( e poi' devo andare domani alle 7 e 30''. Che ne dici vado?
- Ah Scusa cosa..che nn t'ho sentita!</span>

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

alpacino

Primus registratum

per mu korrektesa eshte gjoja me e rendsishme &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

Thot &quot;I don't care&quot; too much edhe pse edhe une dhe ai e din qe s'eshte e vertete. por sado e thot fjalen qe sduhet ta thot.

SweetAngel

Primus registratum

Je e sigurt qe nuk i ka lene ne ndonje vend tjeter??
devil.gif

Don_Mondi

Primus registratum

urrej te gerrhitmen kur flen mbas nje pune shume te rende &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Grifsha

Primus registratum

gjeja qe urrej me shume tek i dashuri im eshte egoizmi ai mendon vetem per veten e tij.
smash.gif

AnilaM

Primus registratum

se durroj dot kur nxehet per gjona koti
smash.gif

adelajda

Primus registratum

gjeja qe nuk me pelqen eshte kur me kerkon shume llogari per gjera koti ose ku ishe cfare bere me ke ishe ose perse u vonove dhe xhelozine per gjene me te vogel mos vish kete mos vish ate sikur duan te te mbyllin ne kafaz. edhe kur pine ka shume inat se kur dehen nuk dine cthone pastaj.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
<span style="font-weight: bold">C'eshte ajo gje qe URRENI me me shume tek e dashura ?</span>

Kur më editon postimet. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Misterci, cila nga ne Moderatoret e ka nderin me qon e dashmja jote &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Une e di qe nuk jam kaq e nderume per vete &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Apo e kam kuptu gabim dhe e dashmja jote ka dhe passin tend per ne AF &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Si eshte kjo pune &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

edda

Primus registratum

ç'mbone kurioze ne mu Kordele
devil.gif

He mistreco hapja zemren shoqnis &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Per temen:

...kur ngrihet ne 1 t'nates e hap frigoriferin
...kur m'thote &quot;ene kaq min. ke per t'nej n'AF , ec se s'esht vetem i joti kompjutri &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
..kur gerhet &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
...oh, lista asht aq e gjate sa do m'duhej te zija nji faqe t'tan ekrani &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah Edda me ate te gerrhitmen jo qe te nxeh vetem ty po edhe komshinjte ma merr mendja, e di si per vete se me qahen komshinjte per babin.

Po kjo tema eshte per te dashmit Edda jo per bashkeshortet, apo mbeten ne te njejtat vlera keta &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

edda

Primus registratum

Ligjerisht ai eshte i dashem
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

edda

Primus registratum

e rren menja t'shkreten meqe ligjerisht qeka kshu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
smash.gif