Cdo te thote te dashurosh nje djale qe nuk mendon per ty.

Princesha

Primus registratum
Re: Cdo te thote te dashurosh nje djale qe nuk mendon per ty.

O Adea ne cfar qyteti rrin ti maj naqe, nqs ban me e dit
eusa_angel.gif
.

Zemer-Thyeri

Primus registratum

ku i dihet se mbase te don dhe ti nuk e kupton ate qe te don,the me mendimet e tua thua qe ai nuk te don un mendoj se te don por mos je ti ajo qe nuk e don ate .

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga megi:
[qb]
Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] ej o megi po kaq shume e doke po ca dreq femre je ti me po femra fut shjetanin ne shishe e jo nje djale.po kur te takohesh ose kur ta shohesh behu cik seksi se ndoshta ja prish menjen,pastaj edhe ca dreq djali qenka po si nuk paska respekt per femrat fare po ca ju ba ati te lidhet me ty apo jo ti sje as e keqe ........... [/qb]
[/qb]
o megi me fal se jam treguar pak prutal me ty ne shkrimin e pare te them te drejten jam bere pishman se nuk e kam ate tip dhe me te vertet problemi jot eshte serioz nuk di cte them se keshtu nga jasht nuk i shikon gjerat si ti por ne qofte se ti mendon se ka ngelur te pakten nje qeliz shprese qe ai djale mund te dashurohet me ty mos e ndal luften bej cmos lutju xotit te te ndihmoj pasi vetem ai mund te te ndihmoj ne keto raste kurse po qe se mendon se shpresa jote ka vdekur atehere ver ne vendin e duhur personalitetin tend dhe shiko te gjesh ndonje dashuri tjeter me respekt JIMI.

migena

Primus registratum

Flm per gjithcka por te them te drejten,ai ishte vertete i cuditur dhe asnjehere nuk e kuptoja ate njeri,por jam e qete tani dhe jam shume e lumtur qe jam larguar nga ai,fati im eshte perpara dhe kete e them per te gjithe,nuk doja ta mbysja veten me nje njeri qe te vertete ndoshta nuk me donte.Por kete nuk ja bera vetes qe te mendoja kot per te kur mbi te gjitha une per ate isha formale.
Ju uroj te gjitheve nje far sa me te mire dhe me te vertete jeni treguar shume te mire dhe me te vertete e kam ndjer ndihmen tuaj.Faliminderit dhe nje here te gjitheve.
thumbsup.gif

kelsi

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Edituar! Pash zotin cfare pergjigjesh i kini keto</span> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Bledarv

Primus registratum

Keshille praktike!!!
Megi!!!
NE radhe te pare a je e sigurt se e dashuron kete njeri? dhe nqs e dashuron, A e ke pyetur veten perse e dashuron? gjeje kete pergjigje ne vetevete njehere.
Beje shok kete njeri, kuptoja tipin,, bej gjera qe i pelqejne atij [TERHIQI VEMENDJE]
Dhe kur te arish ne momentin qe te kuptosh se ai eshte i interesuar tek ty fillo dhe distancohu po jo shume nga pak &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Behu Misterioze kur te vije momenti.
shpresoj tju kem ndihmuar sado pak

Ice_9

Primus registratum

po harroe moj vajze kete cun.
ehu bota eshte e madhe,perpiqu te dashurosh nje djale i cili eshte ne gjendje te te jape ngrohtesi
wub.gif

gangsterja

Primus registratum
Cdo te thote te dashurosh nje djale qe nuk mendon per ty.

Ju lutem mund te me jepni disa mendime per kete kur ti dashuron nje djale dhe ai nuk mendon per ty cfare mund te besh,por problemi eshte qe ti nuk mund ta harrosh ate sepse zemra eshte shume delikate dhe gjithmone mendon per te.Ndonjehere
te duket ty sikur te don sepse ai mund te genjej me nje buzqeshje por e verteta eshte qe ky djale nuk te don fare.Cfare mendon per kete?
Help me,help me.
do te thote te vuash dhe te luash me ndjenjat e zemres tende,te jesh i fiksuar pas tij ndersa ai vetem te sheh me inat dhe as nuk don tia dije per ty,te luash me fatin tend dhe te urresh vetveten pasi nuk je ne gjendje te besh per vete ate qe don zemra.

Sweety el

Locus omnem
Ne qoftese se ti dashuron pa shkaktuar ndenje te dyanshme ,domethene,ne qoftese se dashurise tende si dashuri nuk i pergjigjen me dashuri,ne qoftese se ti me veprimin tend jetesor,ne cilesine e njeriut te dashuruar,nuk e ben veten njeri te dashuruar,atehere dashuria jote e pafuqishme,ajo eshte fatkeqesi

mirdita

Papirus rex
Nese une e dashuroj nje djal pe e ditur ai at'her ai kur ta kuptoj se une dashuroj dhe nje dit kur te me thot Une te dua une do ti them se une te dua me shum sepse jam e dashurar prej se te kam par

INIT

Forumium maestatis
Ehhh, sa i lumtur do ishte ai djali pastaj ....
Por sikure dhe ai te ishte i ndrojtur dhe mos ta thoshte kurr?!
Gjerat e bukura seshte kurr vone per ti then, ama sa me pare aq me mire, tani ska me te flasin vetem cunat ....
( Dashuria nuk njeh gjini, thjeshte njeh zemrat qe rrahin me te njetin ritem ... ;))
:):D:)

Sweety el

Locus omnem
une e dashuroj nje djale po pas 7 muajsh i kam thene te dua.....diten e shen valentinit mora guximin dhe i thashe por edhe ai ndjente per mua dhe ate dite me tha ...e shikonim njeri tjetrin por nuk e jepnim veten benim sikur sinteresoheshim.....