C'bejme ne per Shqiperine?

C'bejme ne per Shqiperine?

Nga keto shkrimet qe jane ketu ne forum, del se 90% e antareve jane trima, atdhetare, patriote e shume te vlefshem per Shqiperine! Ketu duhet te jem dhe une, pasi me postime e mbaj dhe une ritmin /pf/images/graemlins/frown.gif .
Lexova tek tema greket nje postim te Bajraktarit qe me frymezoi te hap kete teme: C'BEJME NE PER SHQIPERINE?
Le te pergjigjemi me shembuj dhe fakte! Llafet t'i leme per tek ndonje teme tjeter! Nga popullimi qe do te kete kjo teme do te duket nese ai 90% eshte fiktiv apo jo! Do te doja qe realja te jete dicka me shume se kjo shifer....

MLK

Primus registratum
Re: C'bejme ne per Shqiperine?

900 milione dollare vit per vit dergojme ne Shqiperi, kete bejme /pf/images/graemlins/wink.gif Po te mos ishin emigrantet asnje lloj qeverie nuk do te kishte mundesine te paraqiste nje balance tregetare ku 400 milion jane eksporte e 1.8 miliard importe! Lexoj ketu qe 2 here me pak te shkojne ne disko emigrantet mjafton te besh infrastrukturen ne Shqiperi! Perse nuk thuhet qe njerezit ne Shqiperi te shkojne me pak kafeve e klubeve ku kalojne gjithe diten e te punojne pak fare me shume /pf/images/graemlins/wink.gif Pse ky mentalitet lypesi na ndjek nga pas, e gjithmone jemi me teorine kush do na ndihmoje, ne nje kohe qe gjithe bota punon vet deri sa ka kemb e duar ne rregull!
Kam çuar ne Shqiperi nga kompanite me te medha evropiane, kam gjetur edhe financimet, edhe projektet e si perfundim as qe eshte marre njeri duke filluar ka kryeministra, ministra, Banka Boterore...Shqiperia eshte vend rrum palle keshtu qe ....

ados

Primus registratum

Asgje. Nuk ja vlen per momentin.Amerikanet thone" home where you make it". Ndoshta ndonje lutje, qe nje dite te behet edhe ai vend.Nqs behet!!!

alinos

Forumium maestatis

punoj dhe nevrikosem kur gjerat nuk shkojne sic duhet/dua :shrug:

Person1

Primus registratum

Do shkruajm kartolina per vit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Llapim gjithe diten. Per Shqiperine dhe per veten tone dueht te bejme vetem nje gje: te punojme

Hey Joe

Primus registratum

momentalisht , personalisht per Shqiperine s po boj asgje , kur te filloj te merrem me punet e mia ka viti tjeter kismet , kom pershtypjen , se prape s kom per ta rrujt shume per shqiperine .

pinkparadise

Forumium maestatis

un gjithashtu sbej asgje...
shqiperia ka shum pune edhe shum njerez egoista pa horizont qe te besh diçka te mire per te...ndoshta eshte e pa mundur sado qe te besh ske me nxjerr asigjo ne drite.

Hey Joe

Primus registratum

per menimin tim lal s ka lidhje injoranca , thjesht ideja o qe s ke nerva , une i here po pertoj momentalisht , psh me dal me u bo llulle , e jo mo me u morr me shqiperine .

whatever , s kisha asigjo kunder turmes patriotike , sidomos sot se o festa e clirimit dhe duhet me bo gjoja si krenar .

varini mer leshte , dilni , mu vishni trashe , p.idhat mundesisht me cizme dhe mini plus tanga , per cunat s kom ca t iu them , si e keni takatin ........ene masi te dilni futini se pari i te bome llulle dhe se dyti i bang bang sot per nder te Ismail Qemolit , ndersa neser per Partizonet !!! varini trapin sales se se ka menjen me bo qejf dhe pushime ai .............