C'bejme ne per Shqiperine?

C'bejme ne per Shqiperine?

Nga keto shkrimet qe jane ketu ne forum, del se 90% e antareve jane trima, atdhetare, patriote e shume te vlefshem per Shqiperine! Ketu duhet te jem dhe une, pasi me postime e mbaj dhe une ritmin /pf/images/graemlins/frown.gif .
Lexova tek tema greket nje postim te Bajraktarit qe me frymezoi te hap kete teme: C'BEJME NE PER SHQIPERINE?
Le te pergjigjemi me shembuj dhe fakte! Llafet t'i leme per tek ndonje teme tjeter! Nga popullimi qe do te kete kjo teme do te duket nese ai 90% eshte fiktiv apo jo! Do te doja qe realja te jete dicka me shume se kjo shifer....

Pocja

Primus registratum
Re: C'bejme ne per Shqiperine?

e di ti cdo beja une per Shqiperine? Ja ta them une, do emigroja larg qe ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif nje llupse si un e nxjerr dificit ekonomine shqiptare, me mire larg qe ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nje kjo ishte ide e mire. Llupsit duhet te ikshin te gjithe jasht qe te konsumonin mbiprodhimin kurse ato pabuksit, anoreksiket me i llaf, te rrishin ne Shqiperi ne te jepshin kontributin e tyre per ndertimin e venit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

Personalisht nuk kam bere asnjegje,apsolutisht asnjegje.
Ana pozitive e kesaj eshte se nuk kam bere as gjera te keqija.

Albert Zylyftari

Primus registratum

Nje person i vetem nuk ka ç'fare ben per nje vend te tere. C'fare ben shteti shqiptar per mua ne radhe te pare, pastai ç'fare bej un per Shqiperine.

true confidental

Forumium maestatis

Te besh dicka i bie te ndeshesh me burokratet, te paaftit, injorantet me poste, servilet partiake etc etc, duhet te kesh vertet vullnet te hekurt te perballosh njerez te tille , le te notojne ne llumin e tyre, ku i dihet ata qe i ndjekin ndoshta ndonje dite do zgjohen te mbytur deri ne gryke e do kerkojne shpetim :smash:

Une jam dobt me oreksin kto kohe, e paskam vendin atje
/pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga A@A:<br />[qb] Te besh dicka i bie te ndeshesh me burokratet, te paaftit, injorantet me poste, servilet partiake etc etc, duhet te kesh vertet vullnet te hekurt te perballosh njerez te tille , le te notojne ne llumin e tyre, ku i dihet ata qe i ndjekin ndoshta ndonje dite do zgjohen te mbytur deri ne gryke e do kerkojne shpetim :smash:

Une jam dobt me oreksin kto kohe, e paskam vendin atje
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per mendimin tim Shqiperia nuk eshte vetem shteti, qeveria e si rrjedhoje jo vetem korrupsioni dhe burokracia!

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Nje person i vetem nuk ka ç'fare ben per nje vend te tere. C'fare ben shteti shqiptar per mua ne radhe te pare, pastai ç'fare bej un per Shqiperine. [/qb]
Ideja eshte qe cdo njeri duke punuar per te miren e vet kontribuon ne te miren e shtetit. Interesi personal sjell ne perparimin e pergjithshem. Ne qe kemi ik, s'kemi be asgje per Shqiperine hahaha, iau lame atyre qe ndejten aty.

eli

Primus registratum

Bajme kokrren e … Leneni e mos mbani me fol pash zoten /pf/images/graemlins/laugh.gif

eli

Primus registratum

Me m'nimu per ça ? Per me fol a… ? :mad: (itu dmth qe jam idhnu, e jo qe jam shtrengu, si mundet me lane me kuptu kjo ftyra /pf/images/graemlins/laugh.gif )

eli

Primus registratum

A ta marr edhe naj gjeth fikut maj, se itesh asht koha e tyne :devil: .

-------------------
:mad: A po te duket se jam idhnushem ?
Une ishtu jam kur jam gzushem :tipsy:

ere

Primus registratum

Une ndihem shume mire se e di qe i kam be nder Shqiperis duke ikur nga ajo... :angel: nje fryme me pak ne shqiperi aq me mire se i rritet ekonomia..ndihem shume mire :rolleyes:

kurkushi

Primus registratum

Dy brëmje në diskotekë më pak në muaj për mërgimtarët,dhe ja që këto mjaftojnë pa asnjë dyshim për krijimin e shtetit dhe ifrastrukturës së jetës normale në shqipëri

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga elibubazheli:
[qb] A ta marr edhe naj gjeth fikut maj, se itesh asht koha e tyne :devil: .

-------------------
:mad: A po te duket se jam idhnushem ?
Une ishtu jam kur jam gzushem :tipsy: [/qb]
merre, po del matan se jan tu t'pa dynjaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe ti mbeshtetke unikatin a? /pf/images/graemlins/smile.gif

eli

Primus registratum

Rozalîn,

Po une s'kam gajle se m'shohin t'tjert maj, po duket se s'i din ti ata zakonet ka ana jeme. Kane thane se po e pave ken, (gurit e murit ishalla) ose ndrro rruge kane thane, ose kaloji afer po ban sikur s'e sheh. Merr e zg'jedh i thojne asaj punes /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po i kshille veç : po e pave ma vone n'parruce mos ban gabim me ia dhane doren se s'i dihet :lol:

E per ate pytjen e dyte : m'pelqen bajagi… :rockband: