Cartoons, qe ju kane pelqyer me shume.

epremte

Primus registratum
Re: Cartoons, qe ju kane pelqyer me shume.

s e mbaj mend si ka perfundu po do te ta kisha heq fiksimin!!

ZeroCool

Primus registratum

SouthPark dhe The Simpons jane kartonat me gjigant qe kam pare dhe vazhdoj ti shoh akoma. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Vizatimori me i bukur qe mund te jete krijuar ne rrethanat e komunizmit.

Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb] Kam disa:
1.Pa birire, ti je mbret pa birire, je pasha pa brire eshte edhe moda.me pelqen shume ujku dhe.... (nuk me kujtohet) si quhet
2. Me arushin qe humbi babin edhe nuk i kujtohej emri
...... he more lepurush ke ardhur te te pres pak mustaqet,apo te te hedh pak kolonje
jo zotri erdha tju pyes mos eshte gje ky biri juaj??? Po une jam beqare mo i uruar hahahahahhah

3.tomi & jerry
4.tweety&silvester
5.disney club
kaq :wave: [/qb]

tola77

Primus registratum

ca thoni ju qe ju kane pelqyer me shume ,mua me pelqejne akoma,ne oren 8 ne darke fillojne dhe une ri si atehere i shikoj,tomi e jeri,bracio di ferro(papai)tuiti gato silvester,pale po te ri te kujtoj ato shqiptare qe te djelen jepeshin ne oren 10 me teatrin e kukullave apo me lolka bolken dhe me shpikesin qe i ndisej nje llabukke kur gjente zgjidhjen :idea: sa te bukura qe ishin dhe jane akoma jo si keto pikacu e me the te thashe qe jane tani qe vriten dhe leshojne bomba shnerohen etj

Just_Alma

Primus registratum

O zot sa cartona kam pare unë dikur por edhe sot shikoj ndonjë kur më jepet rasti se të them të drejtën nuk kam kohë të marr frymë
Eh ato po që ishin kohë të bukura ……
Ndër cartonat e mi të preferuar janë
Lady Oscar (sa kam qarë kur ka vdekur Andrea )
Ranma ½
Na mi se harrova Sailor moon o nëne nuk lija një pjesë pa parë (e si të rrija pa pare Marcion /pf/images/graemlins/wink.gif )
Anna dai capelli rossi ( më ka ngel fiksim se nuk e kam pare deri në fund po pati mundësi ndonjë të shkruaj se çndodh mes Anës dhe Gilbert please )
I cavalieri dello zodiaco 1( I preferuari im ishte Dragone :wub: )
Ken Shiro, Piccoli problemi di cuore, Rancy la strega , Dragon Ball 1, Batman , Arsenico Lupen ishte suuupppeerrr etj etj që për momentin nuk më kujtohen

sweetola

Primus registratum

ndricim

Primus registratum

Simpsons
Ne 8 te darkes e jep ketu, me shume e shohin te moshuarit se te vegjelit.
Simpsons-1024.jpg

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Just_Alma:
[qb]
Anna dai capelli rossi ( më ka ngel fiksim se nuk e kam pare deri në fund po pati mundësi ndonjë të shkruaj se çndodh mes Anës dhe Gilbert please )
[/qb]
Mpleksen ata te dy dhe me duket se perfundojne bashke. futja kot se Gilbertua ishte copa e yllit kurse ajo kuqsja iiiiiiiiii

anny

Primus registratum

Se kam harrur,nje nga filmat qe me kane pelqyer shume edhe qe me pelqen akoma eshte edhe Nilson Gerlson /pf/images/graemlins/smile.gif

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb] Se kam harrur,nje nga filmat qe me kane pelqyer shume edhe qe me pelqen akoma eshte edhe Nilson Gerlson /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
THE WONDERFUL ADVENTURES OF NILS HOLGERSON. Autori: Selma Lagerlöf

Alanis

Primus registratum

Une kam pa njehere te ai kanali Cartoons ato filmat e atij Ted Vex apo dicka e tille te MGM co. dhe kam qeshe me lot me humorin qe kane. Me dukej vetja budalla duke qeshe me cartoons po them qe po t'i shikoje ndonje kalama kam frike se nuk do marre vesh gje se mesa pashe ue ato jane me humor pikant.

TEO

Primus registratum

Kush i mban mend X-Men. I kapte tek nje kanal jugosllav s'ja mbaj mend emrin tani. Nejse nuk e di nqs njeh njeri CABLE nga X-Men, i vete te jete cuni i Cyclops dhe Jean Grey po nejse eshte e forta qe ky Cable krijon nje grup antiterrorist. Pashe nje foto une nga Marvel Comics kur c'te shoh Cable me nje grup shqiptaresh. Per me teper fotoja.

cable016.jpg
ose link ketu Cable from X-Men