Cana goli me i bukur i javes / Maj 2012

Al-Punk

Still here
Goli që Lorik Cana shënoi në fitoren 2-0 të Lacios në fushën e Atalantës, jo vetëm që mbylli virtualisht ndeshjen, por i siguroi ekipit të drejtuar nga Edi Reja pjesëmarrjen në Europa League. Bardhkaltërit do të luajnë për të dytin vit radhazi në këtë aktivitet, ndërsa tashmë presin një mrekulli, për ti rrëmbyer Udinezes vendin e tretë në klasifikim dhe biletën e fundit drejt Champions League.

Ndërkohë, kapiteni i Kombëtares shqiptare ka marrë edhe një vlerësim të veçantë. Goli I shënuar prej tij në minutën e parë shtesë, pas një dueli të fituar në mesfushë, shkëputjes mes mbrojtësve dhe me një predhë nga distanca, është cilësuar si rrjeta më e bukur e javës së 37-të në Serinë A. Goli i Canës ka fituar 48,01 për qind të votive të tifozëve, sipas “SportItalia”. Një vlerësim për ndërthyrjen e grintës, klasit dhe preçizionit, me një gol që I siguroi Lacios fitoren e parë jashtë fushe pas shtatë humbjeve radhazi.

Lorik Cana ka lënë pas disa prej yjeve më të spikatur të kampionatit Italian. Në fakt, ndjekësi më I afër I Canës ishte lojtari i Interit, Maikon. Supergoli që braziliani shënoi në derbin e fituar 4-2 me Milanin ka marrë 28,6 për qind të votive duke e renditur të dytin, ndërsa podiumi plotësohet nga Xhovinko me 17,56 për qind, për golin në fitoren 2-0 të Parmës në fushën e Sienës.

“Top 5” e golave më të bukur të javës së 37-të në Serinë A plotësohej nga Mikoli, autor I tre golave në barazimin 4-4 të Palermos me Kievon dhe Di Natale për rrjetën në takimin ku Udineze mposhti 2-0 Xhenoan.

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Cana eshte talent i padiskutueshem por tani nuk kuptoj dicka.
Cana eshte futbollist tek skuadra e Atlantes apo Lacjos?

mirdita

Papirus rex
Lorik Cana esht nje lojtar i mrekullueshem
images

LAPRAKS I VJETER

Primus registratum
Cfare goliiiiiiii *-* GO CANA DHE GO SHQIPERIA SEPSE KAMI GJITHE KETO TALENTE :cool:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SKE FAJ RUSHO E KENA PROBLEM SE NUK DIME KE TE FUSIM ME KOMTAREN NGA QE JON SHUM HI HI HI HI HI HI
PER MENDIMIN TIM DHE NDIHMEN E RRUSHIT SHQIPRIA FITON EVROPIANIN 2012

Sonia007

Papirus rex
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SKE FAJ RUSHO E KENA PROBLEM SE NUK DIME KE TE FUSIM ME KOMTAREN NGA QE JON SHUM HI HI HI HI HI HI
PER MENDIMIN TIM DHE NDIHMEN E RRUSHIT SHQIPRIA FITON EVROPIANIN 2012
Tani nje gje smorra vesh une kush ishte rrushi nga ne te dy?

Drogba

Forumium maestatis
Kush eshte rrushi nga ne te dy....Ste duket si kunje+e share! Epo une nuk i ka te drejteperdrejta ti e di...
hej ti moj.
e kishte me ty ai.
ai te tha ty rrushi dhe jo mua.
Te me thoshte mua rrushi ai,do ta kisha shajtur se do dukej si homoseksual.
I urrej homoseksualat.
Sa neveri qe kam.
Homoseksualet duhen djegur me benzine dhe duhen vrare te mbyllyr neper dhoma gazi.
Upss.Me fal.Dola jasht teme.

Sonia007

Papirus rex
hej ti moj.
e kishte me ty ai.
ai te tha ty rrushi dhe jo mua.
Te me thoshte mua rrushi ai,do ta kisha shajtur se do dukej si homoseksual.
I urrej homoseksualat.
Sa neveri qe kam.
Homoseksualet duhen djegur me benzine dhe duhen vrare te mbyllyr neper dhoma gazi.
Upss.Me fal.Dola jasht teme.
Po sigurisht qe e kishte me MUA! Me sa vonese i kap gjerat i njeri...A me pyete pse nuk ia ktheve me kunje dhe une te perserita ate qe i kisha thene... Jasht te me dil vet tashi!