"Caffe ALBFORUMI"

ermir celanji

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Visto.jpg

vize.jpg

vize.jpg

cte doni ka jimi mjafton te paguani
edhe ashtu qe tju sherbej naten kam

prostitute.JPG

hapni gojen dhe shkundni xhepin cdo gje gati ne bar cafe albforumi.

ermir celanji

Primus registratum

kete fundjave ne barin tone kendojne life KISS
specialMetalHeadPosterSpecial2002Brazil.jpg

specialMetalHeadPosterSpecial2002Brazil.jpg

JY_6x7_1final.jpg

BILETAT MUND TI PRISNI TEK NJE NGA KAMARJERET OSE MUND TE TELEFONONI TEK KY NUMER
800905500

susana

Primus registratum

popopop jimo u grive nga parat. me jep nje lenge njehere se plasa vape ketu. :cool:

iliriano

Primus registratum

Xhimi qenka bere bizesmen i rrezikshem n'forum /pf/images/graemlins/laugh.gif paska nen kontroll te gjitha bizneset /pf/images/graemlins/wink.gif

Xhimo konjak Skenderbeu du un,se ktej nga une ka kerkesa shum /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] Xhimi qenka bere bizesmen i rrezikshem n'forum /pf/images/graemlins/laugh.gif paska nen kontroll te gjitha bizneset /pf/images/graemlins/wink.gif

Xhimo konjak Skenderbeu du un,se ktej nga une ka kerkesa shum /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Urdheroni ne kafe, miq e mikesha se ILIRIAN-i qerasen sot!... /pf/images/graemlins/laugh.gif

cafe-bar-medium.jpg

S6T6N6

Forumium maestatis

Une dua te ulem ne tavolinen e shqiptares /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqipetare hajde ulu tek une ,se mos ikin klientat kot /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka fiksim ate tavoline ,se aty u njoh dhe u nda me te dashuren.. /pf/images/graemlins/tongue.gif Edhe nje coca per Shqiptaren /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

PO ani Moira se gjynah djali, askush nuk e ftonte ne tavoline, kshuqe thashe, gjynah le te ulet ketu me mua...PO hajde edhe ti ketu me ne e bejme nje cik muhabet se bashku!

Falemnderit per kolen!.. /pf/images/graemlins/smile.gif

E Zeqo ,kjo tekja e fundit e pati fajin :tipsy:
Une desha nje akulore dopio cokolate :wub: si kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
belgian_duble.jpg