"Caffe ALBFORUMI"

crazy

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

kur e ke kerkuar kafen mor?po sidoqofte na kafen dhe nje :kiss: per vonesen

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb] kur e ke kerkuar kafen mor?po sidoqofte na kafen dhe nje :kiss: per vonesen [/qb]
RRofsh e Qofsh ti sere . kerkojsha birre n Bote se ma jepshin thashe iher t Kerkoj caffe ne t shof sa shpejt do ma sjellin ...

S6T6N6

Forumium maestatis

Atehere?! Jimmy ti the nje red bull...
red-bull.jpg

Vetem kujdes se ky te ve krahe /pf/images/graemlins/smile.gif

Nderkohe Tedit nje caffe express...
caffe.jpg

Hajt ju befte mire...

Bisou! Dua te me qerasesh me nje buzeqeshje...
sorriso.jpg

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb] ketu po flitet per puthje dhe jo per sex,ok?se me merzite :mad: :smash: [/qb]
e pask eputhjen me te qare ti me /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:khjo sere dashka mar kamarjere se i puthka te gjith kjo ter xhajet ne lokal ter diten i ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

te rinjte or djale se xhajet e kane harruar si puthet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

sere poooooooooooooooo une jam po ti me cfar nick je :confused:
PS:mos me hajde ne chat dhe te me behs gjoja me njef dhe sme tregon kush je ok se kam inat ashtu :kiss:

ermir celanji

Primus registratum

o satana duhen nganjehere krahet,apo jo sere si thua ti duhen apo jo?hajde me bej nje kafe farmak sot se jam i merzitur

S6T6N6

Forumium maestatis

caffe.jpg

Te hidhet sa kjo Jim nuk e bejne as ne ferr.... pa provoje njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

Alanis

Primus registratum

Erdha ti hedh nje sy lokalit si administrator qe jam! Kapo, kam pershtypjen se duhen me shume kamariere (femra) se porosite vine pak me vonese (1-2 dite me vonese). psh: une du nji krikell angleze tani, po shpejt ama. Te shohim...

ps: sere kujdes me ato te puthurat se i ke leshuar pa duar fare. Mire tani ma jep nji mu!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

kerkove krikell angleze... ok, kamarjere ste erdhi... sherben pronari

england.jpg

Per ty patroit! Me gjej nje kamariere dreqi e hengri se dhe une u lodha :mad:

fairy

Primus registratum

:devil: Ato patatinat pse i harron pronari, jam mesuar me patatina une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

O snoooooopyyyyy! (eshte banakjeri im)

snoopy.gif

silli moces ca patatina...

patatine_fritte.jpg

me qe ra fjala... si te duket ky DJ qe ka ardh ne Caffe AF

Alanis

Primus registratum

Ik o vlla gjeje vete. S'e shikon se i kemi duart e zena me pune?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Ej! Me duhet nje furnitor per ketu ne caffe AF se u lodha duke i bere te gjitha vete... Kush kerkon gjen, apo jo?!

crazy

Primus registratum

or patriot po me mire vone se kurre...dhe sa per puthjet ata qe dine te sillen e meritojne...dhe kapo hidhu kerko magazinier se ndryshe...aha keq puna se po vine shume klient keto kohet e fundit.bambolina ku ke humbur se me ke lene vetem ketu dhe u lodha.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Alanis

Primus registratum

Une propozoj ta marrim zeqon ne pune se keshtu e ndihmojme te gjeje dhe te dashur.
Sa rri kot verdalle...!!