"Caffe ALBFORUMI"

crazy

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] uaaaaaaa sa shume qe vijne ne lokalin tone, qenka bere vertete i pelqyer gjate kohes qe une nuk kam qene.

Une (kamarjerja) kam qene me pushime kete jave, por tani erdha dhe sherbimi do jete me i mire :kiss: . [/qb]
beme mire qe i lame vetem ca kohe se kuptuan qe pa ne caffe af nuk ecen perpara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

nderrova nick nga e_vogla ne serena21,me jepni nje mendje kush ju pelqen me shume?

crazy

Primus registratum

EPO MIRE ketu s'po duket njeri une mbarova turnin tim e me duhet me ik ne shtepi.hajde a domani ose a lunedi se kam edhe provime e S6 mos me hiq nga puna se kur s'ishe ti kush ta drejtoi kafenene,po te mos isha une.... /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Oh me ne fund ne klubin tim... Me paska ardh dhe e vogla /pf/images/graemlins/smile.gif Me sill nje xhin tonik te lutem...

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Jack apo ke ndrru gusto?

sg0013.jpg
[/qb]
ma mire kishte kene nji chivas regal po edhe jack-un e pranoj!

S6T6N6

Forumium maestatis

Chivas, chivas... ca te dush ti mi lal... ketu ka gjithshka pervec nones dhe babes; biles as per keto nuk dihet mund te jene ne AFCaffe...hehehhe

nje chivas per Angeldevil...

chivas.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kush ka provuar tabasco? [/qb]
Me Birre apo Sade . Po te jete Sade ma jep ta pi si uje Po e Pive me Birre eshte e Papame ...

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] serena po ti je e vogel nga trupi apo nag gjerat e tjera /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: :smash:

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Jimmy je i mirepritur... filloje me spanish caravan pasi e kom qef... dhe jam i gatshem te firmos kontrate me nje kengtar te nivelit tend /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Carry me Caravan take me away
Take me to Portugal, take me to Spain
Andalusia with fields full of grain
I have to see you again and again
Take me, Spanish Caravan
Yes, I know you can

Trade winds find Galleons lost in the sea
I know where treasure is waiting for me
Silver and gold in the mountains of Spain
I have to see you again and again
Take me, Spanish Caravan
Yes, I know you can