helibak mucogllava
Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"
ToLa kujdes se mos te genjen pasqyra ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
ToLa kujdes se mos te genjen pasqyra ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
ToLa jo me te genjen ste tregon ty tregon na nje tjeter dhe te duket vetja ty ....... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga tola:
[qb] Zeqo edhe pasqyra mua do me tregonte apo jo,nuk do tregonte komshien. :goofy: [/qb]
Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga tola:
[qb] hurma apo humra(kujt i thone humra?) [/qb]
Kush UNË?!?!Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une ju fal gomarin ju e shifni nga dhembet/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me te vertete mendova se kish ndonje frut me emrin humra dhe doja ta dija,nuk ngacmova Zeqon se mezi e kemi ketu ne forum.Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga tola:
Me te vertete mendova se kish ndonje frut me emrin humra dhe doja ta dija,nuk ngacmova Zeqon se mezi e kemi ketu ne forum.Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga tola:
kush tha qe do behehs mama per 9 muajFillimisht postuar nga tola:
[qb] Nuk besoj se La duce e donte kafen per 9 muaj Zeqo, :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po te dua te behem mama nuk kam ngelur tek ty por puna eshte qe nuk dua te behem,eshte nje ndryshim i madh me duket. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif:tipsy: [/qb]
La DOUCE, enkas vetem per ty kafe tipike turke:Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une dua nje kafe turke nga xhezvja e ndonje mamaje qe e ka doren e embel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]