"Caffe ALBFORUMI"

tola77

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Zeqo edhe pasqyra mua do me tregonte apo jo,nuk do tregonte komshien. :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Zeqo edhe pasqyra mua do me tregonte apo jo,nuk do tregonte komshien. :goofy: [/qb]
ToLa jo me te genjen ste tregon ty tregon na nje tjeter dhe te duket vetja ty ....... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Jimmy sjan hurma jan kafe brazili /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Jimmy keto jan humra urdhero /pf/images/graemlins/wink.gif
Hurma.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] hurma apo humra(kujt i thone humra?) [/qb]
Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une ju fal gomarin ju e shifni nga dhembet :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush UNË?!?! :confused:

ermir celanji

Primus registratum

gjithe ky inat ketu ne bar,cbeni keshtu popull,ketu pihet kercehet,kendohet thjesht behet qef,hajde me shume dashuri per njeri-tjetrin.

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me te vertete mendova se kish ndonje frut me emrin humra dhe doja ta dija,nuk ngacmova Zeqon se mezi e kemi ketu ne forum.

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Tola, he mi, mos ia zen cunit per te modhe se ka shkruar me emocione!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me te vertete mendova se kish ndonje frut me emrin humra dhe doja ta dija,nuk ngacmova Zeqon se mezi e kemi ketu ne forum.

ladouce2005

Primus registratum

une dua nje kafe turke nga xhezvja e ndonje mamaje qe e ka doren e embel /pf/images/graemlins/smile.gif

tola77

Primus registratum

Ta beja une me gjith qef vetem se nuk jam mama. :confused: Por prap po ta duash dhe nga une...

tola77

Primus registratum

Nuk besoj se La duce e donte kafen per 9 muaj Zeqo, :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po te dua te behem mama nuk kam ngelur tek ty por puna eshte qe nuk dua te behem,eshte nje ndryshim i madh me duket. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Nuk besoj se La duce e donte kafen per 9 muaj Zeqo, :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po te dua te behem mama nuk kam ngelur tek ty por puna eshte qe nuk dua te behem,eshte nje ndryshim i madh me duket. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: :tipsy: [/qb]
kush tha qe do behehs mama per 9 muaj
une te bej mama per 9 minuta me gjethe llullaqe dhe zhapa vidhi /pf/images/graemlins/tongue.gif etj po deshe vashdimin pagom /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] une dua nje kafe turke nga xhezvja e ndonje mamaje qe e ka doren e embel /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
La DOUCE, enkas vetem per ty kafe tipike turke:

Turkish_Coffee.jpg

Pak me vonese, po u mbyta tu i kerku mamajat, por sun ii gjeta ketu ne forum, andaj, vendosa qe une te te sjell kafene e preferuar ty, nga dora e nje mikeje! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: