PO MIRE PRA MA BOJ NJI KAFE TRIMASH MU.Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Kafes zeherr knej i thone kafe trimash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ska pse,jane bobm fare ato kamerjeret,pastaj nuk na shkon kamarjerlleku neve,,,apo jo?Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] She ...un thjesht bona i deklarate ky me boni kamarier....
Kafet i bo Endriti mo vlla..hajt mo sheqerin po e hudh un (Meqe sna duhet sheqer fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
E Vogle un skom pagu naiher Taksa qe t paguj tani . Po shtoj ca mrroklla ta boj klubin sa mo t Papam ...Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] pse tedi e ke mbyllur mo,restaurime eeeeeeeee.nuk te besoj mos ta ka mbyll financa se s'ke paguar taksat? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka lezet theksi tiranas ! :thumbsup:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E Vogle un skom pagu naiher Taksa qe t paguj tani . Po shtoj ca mrroklla ta boj klubin sa mo t Papam ... [/qb]Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] pse tedi e ke mbyllur mo,restaurime eeeeeeeee.nuk te besoj mos ta ka mbyll financa se s'ke paguar taksat? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
flm per birren e vogla (tedo mos e nderro theksin !!!)Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] epo une nuk e kaptoj shume mire,me shqip ju lutem!
plako te erdhi birra.eccola! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ska ardh uji akoma,as drita nuk ka,Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Une do doja nje gote uje[/qb]
samantha do vishte pime nga nje redbull tek antirezistenca,se e njoh une pronarin.Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Ka gamarier ketu se po plakem gjersa te me vije gota e ujit :cry: [/qb]