"Caffe ALBFORUMI"

Genta

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

kafen po ta jap une dhe mendoj se seres duhet ti japim kohe te lire se ka punuar shume gjate kohes qe nuk kam qene. Une kam qene me sezon provimesh

Genta

Primus registratum

bambolina jo bombo, mos ma shtembero emrin se e kam dhe te bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

Genta

Primus registratum

shko ne ndonje hotel zeqo, atje besoj duhet te ta rregullojne krevatin, ketu eshte kafene /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ooo cpo mu pika nje orange soda... Dhe me behet nje dore muhabet... Me qe ra fjala si shkojne punet ketu ne kafenene time?

Genta

Primus registratum

Urdhero dhe orange sodan. Punet shkojne shume mire, te gjithe jane te kenaqur, e si mos te jene u sherbej une dhe sere /pf/images/graemlins/wink.gif

ermir celanji

Primus registratum

yll bote kamarjeret,po ste kerkojne njehere bakshish,te japin muhabet,ku ka me mire,ma bej nje redbull mua se spo me ze gjumi qe spo me ze po dal ti fus nje vrap.

Genta

Primus registratum

ja dhe redbullin tek e ke, ja dhe dy :kiss: :kiss: , besoj se tani do te zere gjumi rehat /pf/images/graemlins/wink.gif

ermir celanji

Primus registratum

tani i cova,hajde gjume hajde,
me bej nje kafe kush eshte aty............
oj sere po ku je moj vajze humbe fare te harruam nickun te harruam,ketej po te zevendeson bambo po ti hajde nganjehere se na thave syte.

Alanis

Primus registratum

Peshkataro ne si staf po kerkojme nje furnitor. Je i disponueshem??

ps:Kush ta dha licensen e kamarjerit ty??

S6T6N6

Forumium maestatis

Te pi nje kafe ktu se po me ze gjumi ne kembe... Ju thashe qe dua te invesoj tek kafja... hajt mo po ja u tregoj projektin: Dua te vej nje orkester... Jimmy qe knon si yll bote, ti them dhe eminem me qe e shof verdalle ne AF, te qis ca tavolina jashte se erdhi vera dhe te mor licence ne Bashki qe ta boj 24 orsh... Patrioto si po te duket ideja /pf/images/graemlins/laugh.gif Do knoqet dhe Zeqoja...