ca po hani tani???...

Dolores

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

Po pres te haj ca keshtuna.....

lambsoup_title.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Tu befte gjake e dhjame 0-), edhe nji tas te mave akulloreje te duhet ne fund ..
Lol, mua me shpetuan salcicet ..dhe bera gjoja dhe sikur nuk i doja, lol

klea

Ad Maiora

tema "kuzhina dhe receta gatimi" permbajuni kesaj teme dhe jo cfare do hani per dreke

M

Mortal

Guest

Organic raisin brand cereal me banane.

Yam yam.

klea

Ad Maiora

receta per nje primo italiane CARBONARA
per 4 PERSONA
500gr.spaghetti
50gr gjalp
1kokerr qepe(madhesi mesatare)
250 gr pancetta affumicata
400ml panna
1 kokerr veze
50 gr grana(djath i grire)
koha e pergatitjes 30 min

Ne nje tigan skuqim sasin e e gjalpit duke shtuar me pase qepen e grire imet.Kur qepa te marri ngjyre te kuqerrisur nga skuqja i shtojme gjysem gote uje.i lejme te zihen derisa te shterroje uji,nderkohe vendosim ne nje tenxhere me 3 lt uje per te vluar.Mbasi te jete avulluar komplet uji tek qepa shtojme pancetten.ne nje pjate hedhim vezen,e tundim mire deri sa te jete krijuar nje mase homogjene,me pas shtojme panen duke i trazuar mire e mire bashke me vezen.kete perzierje e hedhim te tigani per tu zier me pancetten dhe qepen.i lejme per rreth 1 min ne zjarr. i shtojme nderkohe sasine e djathit te grire.nga kjo perzierje marrim nje lloj slace e cila sapo makaronat te jene te ziera i bashkojme dhe del pjata ime e preferuar"CARBONARA"

PS.eshte shuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeee e mire.mund ti shtoni salces majdanoz dhe piper.pergatitet ne nje kohe shume te shkurter

eshte specialitet i imi.jepni mendimin tuaj per rezultatin

klea

Ad Maiora

i di dhe ato po sdi ti shpjegoj,:p.mgjth provoje kete pjate do mbetesh e kenaqur

Petra

Primus registratum

Po nuk i dua per vete, po per te dashurin. Leri keto Carbonara, po me jep receten e midhjeve.

Dolores

Primus registratum

Me tha truri bera xupa sot te shof pas nja 2 oresh cfare talenti kam shkrire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

M

Mortal

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MiSsBehavi'N</div><div class="ubbcode-body">Me tha truri bera xupa sot te shof pas nja 2 oresh cfare talenti kam shkrire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Xupa? Wow... qe kur nuk kam ngrene (7 vjet mendoj). Po i gaton vete?