Ok :thumbsup:Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]Eee moj samanta u pa puna ste bo mo njeri ner po si bone ner.... /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb]Moj Mizerie t'i prezantoj une po ndera do nderen,nejse e di vete ti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]HHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAFillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] shi shi njona..dashka me ja honger dhe kushurinjt pale, si mjafto fërgesa me çap /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Ti haj ene me gjith lecka :tipsy: po kjo samanta nuk po mi prezanton.ka frik se ja haj kushurinje me verte :tipsy: [/qb]
Po ca te boj una e shkreta te prezantoj dhe una ty ca kushurinjt e mi se skam ca neri te boj tjeter.he si thu? :tipsy: [/qb]
O Mizere ti prezantoj lali , po sdo dish kujt me ja vu syun , jane te rrezikshem ata :lol:Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]Homi na i prezanto icik.Po kushuri ke se sme interesojn kushurirat mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]Ke ndonje kusherire ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif , se plasen keto kusherijt e mi ne shqiperi :lol: , i ka shku menja per Nore :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]Heheheheheh jane beqare ata /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb] Tfala kushove! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si dua per vete moj :lol: , i dua per kusherijte (gjynah ato te shkretet)Fillimisht postuar nga samanta:
]Dashke kusherirat ti eeeee po pse a s'po te dal une ty mor i poshter :smash:[/QB]
eeeeee mire :kiss:Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]si dua per vete moj :lol: , i dua per kusherijte (gjynah ato te shkretet)Fillimisht postuar nga samanta:
]Dashke kusherirat ti eeeee po pse a s'po te dal une ty mor i poshter :smash:[/qb]
ty ste nderroj me asnje nga kusherirat e tua :goofy: [/QB]
hmmmmmmmmmmmmm ai kiss i joti eshte i embel si Yougurt me LuleshtrydheFillimisht postuar nga samanta:
mire :kiss:[/QB]
Hmmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]hmmmmmmmmmmmmm ai kiss i joti eshte i embel si Yougurt me Luleshtrydhe [/QB]Fillimisht postuar nga samanta:
mire :kiss:[/qb]
mos me thauj se eshte dhe me i embel /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb]Hmmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: [/QB]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]hmmmmmmmmmmmmm ai kiss i joti eshte i embel si Yougurt me Luleshtrydhe [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
mire :kiss:[/qb]
pershkruaje pak :lol: , qe te shkoj te blej ushqim te embel :lol:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ehe/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Epo eshte dicka qe s'blihet por dhurohetFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]pershkruaje pak :lol: , qe te shkoj te blej ushqim te embel :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ehe/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kolopuc i keq hajde e merre vete :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] ok ma dhuro me poste :lol: [/qb]
Pse ske besim te posta ti moj :lol: , a kam besim te vij vet te ti aFillimisht postuar nga samanta:
[qb]Kolopuc i keq hajde e merre vete :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] ok ma dhuro me poste :lol: [/qb]
Rrij me duar te thata don te thuash :lol:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ne mos pac besim rri aty ku je :smash:[/qb]