ca po hani tani???...

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] 3 kg a te mjaftojne :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk e di :angel: , varet sa do hash dhe tine, se do i hajme bashke vetem sdu lali :lol:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] 3 kg a te mjaftojne :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk e di :angel: , varet sa do hash dhe tine, se do i hajme bashke vetem sdu lali :lol: [/qb]
Jo una s'ha shume,po me mire te teprojne se te mungojne /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Thatë /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe une kur kam qene 15-16 te thata i haja , tani me prishen dhembet , kshu qe kam filluar me perdorur qumesht :lol: [/qb]
dhëmbet?? :lol: pse kisha pershtypjen une gjithmone se ti ishe me proteza /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt mo mosha ben te veten thuj /pf/images/graemlins/tongue.gif

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Sot qe ne mengjes i kam futur kerpudha me dy kokrra veze te skuqura mixse bashke,edhe dy feta buke si mengjesme pak majonez ne fund u ngopa mendoj per dreken tani :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Duke prit njeren me ka kap uria, po shkoj te haj nje Kebab Turk /pf/images/graemlins/tongue.gif , i bejne te mire dreqit :cry:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
dhëmbet?? :lol: pse kisha pershtypjen une gjithmone se ti ishe me proteza /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt mo mosha ben te veten thuj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB]
Une me proteza :confused: larg qofte :angel: . Ptotezat i mban kush i mban /pf/images/graemlins/wink.gif

samanta

Primus registratum

[qb] Duke prit njeren me ka kap uria, po shkoj te haj nje Kebab Turk /pf/images/graemlins/tongue.gif , i bejne te mire dreqit :cry: [/qb]
Hajt se kam gatuar edhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Nuk e di si quhet por jane patate te skuqura te perzjera me veze + copa djathi dhe sallami te vogla.

Te kisha dhe nji hallve s'do ishte keq.Per ta bere s'ma mban me ,e kam ngrone njehere ate koqe ulliri(ne fakt e kam ngrene disa here por nejse mo).

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Nuk e di si quhet por jane patate te skuqura te perzjera me veze + copa djathi dhe sallami te vogla. [/qb]
Pshesh lali pshesh

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Nuk e di si quhet por jane patate te skuqura te perzjera me veze + copa djathi dhe sallami te vogla. [/qb]
Pshesh lali pshesh [/qb]
Po lali po por me sa di une pshesh quhet ai qe hame per vitin e ri me gjel deti kete e di sakllem une,por kjo ketu me siper mos quhet lesh ,lesh thuaj.

Ps.te befte mire mistrec :smash:

mostro

Putraku

Pshesh me qumesht nuk ke hanger nai her?
Pshesh me lakra?
pshesh me morra?
Pranej c'do asortiment,kur behet bashke me nji tjeter bejne te ashtuquajturin PSHESH...
Hajt na jep i cik tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Hajt na jep i cik tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

E paskam pa me vones Putre se per zotin nji kaç do ta jepsha.

Ps.ortak nëm ska /pf/images/graemlins/laugh.gif

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

sot i kam fut karrota me patana si i thone napolitant(patate)me pak orize dhe mish te grir brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif po zdoli e mire do i hedh pak salce te kuqe sa per ngjyre :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Une tani sa hengra buke me veze , eh djemte e shkrete dhe gatimi sjena bo per me gatujt. Une di vetem me zi veze, me i skuq vezet, me bo Spaghetti , di me bo gjelle me patate , dhe me e rendesishmja di me gatu ushqimet e gateshme. Urraaaa kam te ardhme per me u bo guzhinjer /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta mos e pij me fund ate lengun e portokallit me le dhe mua pak, une po te le leng molle /pf/images/graemlins/wink.gif