kur vete puna keq lejohet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Buke thate po ha.A lejohet ë? [/qb]
Vallaj kohe te veshtira kane ardh,nuk te lejne me ngrene mo as buke thate,duhet ta hash fshehurazi se ka shoqata qe te marrin shpirtin,p.sh,shoqata:"kundra te ushqyerit keq",shoqata:"rrojme qe te hame dhe nuk hame qe te rrojme",shoqata:"stop keqtrajtimit te stomakut",etj,etj....Fillimisht postuar nga issi:
[qb]kur vete puna keq lejohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Buke thate po ha.A lejohet ë? [/qb]
:smash: ,po ka dal i mire amo,veçse pak si shume i sherbetosur aq sa me djeg fyti nga sheqeri,aq shume te vel po s'kam ç'ti bej do ta ha me zor qe ti mbush mendjen vetes qe ka dale i mire.Ha sherbet dhe shtyje me uje,ja bo barku lluku-lluku kur eci neper shtepi.Ja paraziti!!Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ca fara LUleDIelli ... [/qb]
vin brulèFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Kam ngerene mbreme ,pas shume kohesh ,geshtenja te pjekura dhe kam pire vino cotto.Ishte festa e Shen Martinit prandaj!!!Mmmmm sa te mira !
Mistreci,po ben sic keshillon ajo shprehjaija lengun!! :smash: [/qb]

hahaha, edhe une e kam te njejten ndjenje.Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] .....sec me kujtohet viti i ri sa here qe ha portokalle :shrug: [/qb]
nuk dehem me nje mon cherì une. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Postuar nga issi:
nje mon cherì
Kujdes mos dehesh issi!
P.S Me pelqen shume firma jote ,ose me mire te themi me pelqen "Cuba Libre" (Havana Club & Coca Cola)[/qb]
:lol: :lol: gjithckangrensja /pf/images/graemlins/laugh.gif une per vete po ha lekuren e buzeve...mmm sa e mile :goofy:Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] THONJTE.... :goofy: [/qb]
Te befshin mire,dhe gjak e dhjame siç thote populli. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] THONJTE.... :goofy: [/qb]