ca po hani tani???...

Guest
Re: ca po hani tani???...

hani ju hani cti bej drejtorit une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Baby_Girl:
[qb] vegetarian patty :book: [/qb]
Prape :cry: skam cte bej ska asgje te mire verdalle /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

Kurse une sa marova i pjate me tav kosi.
mmmmm me lon thojt e kishte bo kjo mami /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] Kurse une sa marova i pjate me tav kosi.
mmmmm me lon thojt e kishte bo kjo mami /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos ha shume se do shendoshesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Seriozi

Primus registratum

Patate te ziera,berxolle dhe po i shoqeroj me pak vere,edhe nji koqe hudher qe te mos marr veten me sysh se njeri s'me merr ne sysh jo. /pf/images/graemlins/tongue.gif Mbas buke me pret dhe nji sultjash qe e kam bere vete per merak.

Ps.prit se paskam harruar te shtoj nji germe tek fjala "bere",paskam harruar germen "l", dhe duket sikur e kam bere vete ate sultjashin,(posi,posi)por ne fakt duhet shkuajtur:e kam blere vete. :cool:

ilva

Primus registratum

Une sapo mbarova nje qebap turk me nje kile qepe brenda dhe po me vjen nje ere e tmerrshem, vetem se eshte shume e mire.

Seriozi

Primus registratum

Po ha nji Pita Gyros.Ah çta ben me sy ai mishi kur rrutullohet.Besoj se dhe ju i keni qejf sufllaqet.Edhe duke e ngrene te çon goja leng,hmmmmmmm.

pita&gyros.jpg

0158.jpg

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb]
Fillimisht postuar nga smile:
[qb] tortellini al brodo [/qb]
X forza me te ftohtin qe ben tek ty, po kaçamakun kur e filloni? [/qb]
:lol: , e kemi filluar già

une sonte po ha i gje te mire po aq te mire sa po lepij edhe gishtat, speca te mbushur me spinaq

Po ju jap receten ose me sakte po e shkruaj ketu qe te mos e harroj per here tjeter.

Ne fillim ziejme specat e kuq (nga ato te medhenjte) ne uje me pak kripe pastaj pasi te jene zbutur i kullojme. Ne nje tigan me vaj ulliri skuqim spinaqin, pasi te jete skuqur i shtojme kerpudhat (ato qe jane te konservuara) dhe bajamet e prera ne feta te holla. I kaurdisim disa here dhe para se ti heqim nga zjarri i hedhim kripe dhe piper. Me kete perberje mbushim specat dhe i veme ne furre per afro 10 - 15 min. Mund ti shoqerojme me peshk ose dhe vetem me kos dele.

ika te shijoj specat e mia

tirona

Primus registratum

nuk jam tu honger asgje ... sepse jam duke e agjinuar....... hahahahahah /pf/images/graemlins/wink.gif

gerald21

Primus registratum

sa po hengra nje pjate fasule
dhe tani kane filluar krismat
shyqyr qe jam vetem dhe nuk aksidentoj njeri
tunk :smash: :thumbsup:

edda

Primus registratum

Po ha diçka qe s'di çfare emri ti ve por qe eshte shume e mire

Kjo eshte receta

Ingredientet jane pothuajse te njejte me ato te qofteve.
Grihet qepa, hudhra dhe majdanozi bashke. Perzihen me mishin e grire. I shtojme nje veze, kripe, piper dhe dy panine, qe me pare i kemi njomur ne qumesht. I perziejme te gjitha mire e mire. Ne nje tigan me gjalp hedhim nje kokerr ose 2 veze dhe i perziejme. Hapim nje leter alumini dhe ne mes te saj vendosim perberjen me mish te grire. Pasi ta kemi hapur mire ne mes i shtrojme vezen. E rrotullojme letren duke formuar keshtu nje si rrole. Pasi ti kemi dhene kete forme perberjes e vendosim ne nje tave, i hedhim siper pak vaj ulliri dhe ne furre per 10-15 min. E servirim me patate te ziera ose te ferguara.

shumeeeeee e mire!!!

dolce_vita

Primus registratum

Une po ha nje portokall............sec me kujtohet viti i ri sa here qe ha portokalle :shrug: