ca po hani tani???...

samanta

Primus registratum
Re: ca po hani tani???...

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Une tani sa hengra buke me veze , eh djemte e shkrete dhe gatimi sjena bo per me gatujt. Une di vetem me zi veze, me i skuq vezet, me bo Spaghetti , di me bo gjelle me patate , dhe me e rendesishmja di me gatu ushqimet e gateshme. Urraaaa kam te ardhme per me u bo guzhinjer /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta mos e pij me fund ate lengun e portokallit me le dhe mua pak, une po te le leng molle /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Eh e kam zakon ta pi me fund po he se ka portokalle boll ketu,jo per gje po atje s'i keni pare ndonjehere(po qeshi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

Sot i futa nje pizza capr iccoza me nje kokerr veze ne top si i thone edhe nje gote vere, me kenaqi shpirtin kjo vera per tu pire ne kupe ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] nje panine qe me ngeci ne fyt dreqi [/qb]
nqs se ke ndonje prane thuaji qe te gjuaje pak te kurrizi /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Vdiqa per buke, do shkoj te ziej veze e djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif , me buke aty ,ecc aty plako guzhinjer me 5 yje jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Hahahah ma ler nje rriske mo se me ka mbaruar buka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Primus registratum

die ne parti hengra mish derri te skuqur ne furre me qepe edhe pak sallat ne pjate me vaje ,ne fund me pak uje mineral se vdiqa nga barku hengra shume prandaj! :tipsy:

Juir

Forumium maestatis

sapo mbarova nje pizza me nutella /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Tasqebap ME MIsh dhie ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Primus registratum

me paska bere racion ajo capricciosa /pf/images/graemlins/laugh.gif Sot hengra guacka deti te zjera me pak vaje ulliri,pjata e dyte ishte peshk me patate te zjera me vaj edhe pak rigon per te treten (chines brocoli)shqip s`di.Per darke po i fus fasule te skuqura me sheqer /pf/images/graemlins/tongue.gif