Ca keni?Pse jeni te merzitur sot?

Re: Ca keni?Pse jeni te merzitur sot?

/pf/images/graemlins/frown.gif Xhoni ,nqs mund te ngushelloj ..Nje komshija ime thote ne keto raste me mire mbaji mallin sesa hallin.. :shrug:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] se jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
te kalume yllo :kiss: te kam thene caj me limon dhe aspirine :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Une rash padashje tek kjo tema ,po meqe hyra po marr dhe Zeqon me vete.. :devil:

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe une hyra kot ke kjo tema, po ma mire po dal direkte pa u merzit hala. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Edhe une hyra kot ke kjo tema, po ma mire po dal direkte pa u merzit hala. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A hikim i fusim i birre ...

Le_Routard

Forumium maestatis

Sa ja futa i gjys birre dhe tashti duhet me rujt naji cik ven per sot ne darke. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sido qe te jete ftesa tate qendron, por per ma vone.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Une rash padashje tek kjo tema ,po meqe hyra po marr dhe Zeqon me vete.. :devil: [/qb]
cme do mua ti me apo te prish dhe ty humorin /pf/images/graemlins/laugh.gif

esmer

Primus registratum

JAM MERZIT NGA VETMIA.... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Trista

Primus registratum

Un sot nuk jam merzitur fare (mgjthse ora eshte vetem 10 e mengjesit /pf/images/graemlins/smile.gif ), prandaj erdha ketu ta ndaj me ju qe jeni te merzitur. Mos u merzisni se nuk ja vlen. Merzia merr cunat dhe gocat me te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif Do ta lini merzine t'ju ver poshte?-Turp te keni!!! :smash:

spartan00

Forumium praecox

Jo me s'jam tamam i merzitur,me shume monotoni ...
Flm per interesimin :wave: