Ca grimca Humoristike

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Ca grimca Humoristike

Piktura

Ne nje Ekspozite Pikturash . Nje Piktor po bertiste me te madhe Hajdeni hajdeni shikoni kete pikturen me te mire me te arrire e te gjitha koherave Saqe edhe vete PIkaso do e kishte zili ..Afrohet nje Vizitor dhe i habitur shikon Nje cope Beze te bardhe qe ishte Piktura dhe i thote : Me fal po cfare shpreh kjo PIkture :confused: :confused: . Si NUk arrin Ta kuptosh ah . Kjo Pikture eshte marre nga koha Antike Nga KOha e MOisiut dhe eshte Deti i kuq Kur e Hapi MOisiu qe Te kalonte POpulli i tij qe po e ndiqte FAraoni i Egjiptit. Me fal po vetem e bardhe eshte si ta kuptoj kete . Ah Ah sa i paduruar je . Kjo ketu eshte Rera e Fundit te detit ... Aha ok i kthehet ai ,PO Moisiu me POpullin e tij ku eshte ? :confused:
Sapo doli ia kthen PIktori /pf/images/graemlins/tongue.gif . Aha Ok PO Faraoni ku eshte ? :confused: Tani sa do hyje . I kthehet PIktori ...
:thumbsup: :thumbsup:

Guest

shpejt lali te fitosh bluzen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admirali

Primus registratum

TEDO, vertete voten ta kam dhene, por ama dhe verejtje do te bej, ai barcalet me ushtarin qe ndrron tanket nuk eshte shqiptar me shqiptar, por me arab dhe çifut, dhe ben fjale per luften arabo-izraelite.
Kshu qe me mire gjej barcaleta shqiptare se ka plot,se sa shqiperon barcaleta qe i perkasin kombeve te tjera.

TEDI

Valoris scriptorum

Admiralo kom thone gje qe ishin shqiptare . Emrat jane Sulo dhe baftjar . Megjithate jane barsaleta te pergjithshme nuk e kemi cilesuar qe duhet te jene Shqiptare . Flm dhe njehere per voten :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Sekreti

Agimi duke i thene Agronit.. Agron e more vesh Selimin e denuan me 3 vjet Burg.. Pse mer ja kthe Agroni :confused: ?? Sepse tha ne Publik qe KRyeministri eshte budalla dhe cope injoranti qe ka dale nga spitali 5 ... Po mire mer Ja kthe Agroni po une e di qe 6 muaj eshte Ofendimi ne Publik i personave Vip te nje shteti .. Po Po i kthehet Agimi PO i dhane dhe 2 vjet e gjysme per nxjerrje te sekretit Shteteror...

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

FANTAZITE

Nje Fshatar shkon ke doktori dhe i thote Doktor KAm nje Hall . Gruaja nuk eshte e kenaqur nga une per punen e turnit te trete . Si tia bej doktor se jam ne hall. Po mire mer i kthehet Doktori ty ste punon a si. Jo doktor i kthehet ky . Por PRoblemi qendron ketu Kur Jam ne Are duke punuar token me vijne nder mend 1000 Lloje Fantazish sa shkoj me vrap ne shtepi i harroj te gjitha ... Mendohet Doktori dhe i thote : Degjo ti ke çifte ne shtepi . PO ia kthen Fshatari : Ahere bej keshtu Sa here qe te kesh Fantazi qello njehere ne ajer dhe gruaja te vije menjehere ke ty dhe e ben mire dhe bukur ... Ika doktooooooooooooorrrrr RROooooofshhhhhhhhhhhhhh .... ME vrap Fshatari shkon ne shtepi merr çiften dhe i jep gruas porosine . Sa fillon te punoje aren kur nje ide fantstike BAaaaam Njehere ne ajer dhe per 5 min i vjen gruaja ...KAlojne disa kohe . Nje dite te bukur Doktori kishte dale per shetitje me te dashuren e tij kur shikon Fshatarin e pikelluar .. I kthehet dhe i thote Cfare ke more nuk te beri derman Zgjidhja qe te dhashe ... Jo DOktor ti mire bere se me lehtesove por problemi eshte se ka filluar Sezoni i gjuetise dhe kam 3 dite qe gruan nuk e shoh ne shtepi??? /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

KUSHTI

Tani ishte Nje nder Zhigolote me te mire te qytetit . Kur papritur shikon nje vajze te bukur qe po ecte ne hollin e hotelit . I kthehet Hey RRushi ti mos je qe ajo Prezantuesja e TElevizionit . Ajo Superseksi qe prezanton ate emisionin qe me le gjithmone pa gjume se vetem ty mendoj tere nates pastaj. I kthehet AJo po une jam . MEqe jena Ktu ke shpia ime do vish lart Ke shpia ime te bojme nai gjo t bukur . HEy degjo ti se une nese vij ke shtepia jote do martohem njehere pastaj do vij .. Aha Ok ja kthe Tani ik martohu pra dhe me bej nje Zile ... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

ZAGARI GJAHUT

Nje gjahtar Shkon per te Blere Nje zagar per gjueti . SHeh Nje tregtar QE kishte disa zagare dhe e pyet sa jane pasi i shikon te gjithe zgjedh njerin qe i dukej me i mire dhe i kthehet Tregtari ke zgjedhur Zagarin me te mire qe rrjedh nga zagaret qe ka pas MBreti I Frances per gjueti... E merr GJithe qejf Gjahtari dhe te nesermen del per gjueti . Sheh Nje thelleze Bam me cifte kur zagari ja math vrapit per ne shpi . I nxef gjahtari e merr prape . Sheh nje thelleze tjeter bamm .Kape i thote zagarit kur zagari ja math vrapit n shpi ... i Nxef iken ke tregtari dhe i thote . Ore ti ca mut Zagari eshte ky . Une qelloj me cifte ky iken me vrap ca ka mer . Eh degjo i kthehet Tregtari puna eshte se ngaqe ka kohe qe nuk del per gjueti dhe nuk eshte mesuar veshi me te shtenat . Ti mesoje me te shtena dhe shikoje .. Kthehet Gjahtari dhe kujtohet qe ne fshat kishin nje dasem . Shkon ne dasem dhe merr qenin me vete . e le me i cep dhe Qeni mish e kocka sa te duash çiftet ne ajer me shumice Ahengu ne maksimum . Te nesermen e merr qenin dhe Mendon tani o mesuar me zhurmen e cifteve dhe do e kem kollaj . Duke Pritur kur del nje Fazan i bukur qe po fluturonte Bam Bam e qellon Gjahtari dhe i thote qenit Kapeeeeeeeee.... Qeni sa degjoi Ciften ngrihet me dy kembe dhe fillon te kerceje E kush Kerce Naplonin e kush Kerce Naplonin e nusja me gjith Dhondrin ... :tipsy: :tipsy:

SHenim Kjo eshte me e mire kur tregohet live qe efektet jane me te mira ...

lost in love

Primus registratum

moooosss, cfare te bej une tani qe i mbarova barcaletat e tua deri ne 17 00 qe mbaron orari punes?!!!!
dum prape, dum prape... /pf/images/graemlins/laugh.gif (i meriton votat tona) :thumbsup:

Tedo aman te keqen na shkruaj edhe ca te tjera,se jemi bere derr nuk po na shtyhet me,ye pakten te argetohemi me keto barasaletat e tua.

TEDI

Valoris scriptorum

NDJESA

Nje POlitikan i shquar shqiptar shkon per vizite Ne angli i ftuar nga Qeveria Angleze . Pasi Ben Takimet E Akorduara qe kishte per te bere Ngaqe ishte dhe pak sumpatik Mbreteresha e Anglise e ftoi ate per nje çaj dhe te diskutonin per Te ardhmen e Shqiperise . Shkon Politikani dhe pasi pijne çajin i thote Mbreteresha a bejme nje vizite ne kopshtin tim te pallatit dhe diskutojme ne ajer te paster . I hipin Karroces se saj te arte dhe duke shetitur andej ketej Ne nje MOment Mbreteresha NUk po i permbahej me dhe i hidhet siper duke e puthur me Force . Politikani Shqiptar nuk i refuzoi po i mbajti ison ne nje vend Kali i Karroces rreshket ne nje Bajge qe ishte aty dhe leshon nje pordhe te fuqishme saqe u tremben te 2 dhe U ndane ... Mbreteresha e Sikletosme nga Pordha e Kalit i kthehet : EH Me fal Gjera qe ndodhin ... I kthehet Politikani qete qete : Ska GJe Une mendova se e beri Kali...
:tipsy: :tipsy: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

ZILIA

Nje cift ishin ne nje periudhe te keqe midis tyre . Shkojne ne nje Hotel ta benin aty se mos ishte problemi se ne shtepi kishin kalamojt dhe nuk e bojshin dot . Kur shohin qe edhe nje cift Xhuxhash ishin ne dhomen ngjit me te . shtrihen Keta dhe fillojne te punojne kur nga dhoma tjeter ku ishin XHuxhat 1 2 3 Opaaaaaaa 1 2 3 Opaaaaaaa
Burri ktej ka inoti me keq akoma tu punu me shpirt e dhembe djersa n ulluk i vajti po mas 3 oresh u dorezua . Ndersa nga dhoma tjeter vazhdonte Kenga 1 2 3 Opaaaaaaaaaaaaa 1 2 3 Opaaaaaaaaaaaaa 1 2 3 Opaaaaaaaaaaaaa deri ne mengjes kjo gje . Ne mengjes cohen dhe behen gati cifti per te dale dhe gruja i thoshte burrit He mer ti dhe ai xhuxhi ta Kaloi ca burri je ti mer . Ik mer se sqeke gjo . Kur dalin ke dera koincidojne me ciftin dhe i kthehet burri : Eh He mer Feste mbreme ke dhoma jote e . deri ne 5 te mengjesit duke bere 1 2 3 Opaaaaaaaa . Po si nuk u lodhe mer ka e gjete tere ate energji ... I kthehet Xhuxhi " CA FESTE MER AMAN SE NUK HIPSHIM DOT NE KREVAT "

/pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

FLAGRANCA

Selimi ishte KOntrollor Treni .Duke shkuar ne Pune gjithe Nerva sepse pak me pare drejtori e kishte bere per uje te ftohte se ishin Hapur llafe qe ne Tren benin dashuri . Hipen ne Tren dhe niset treni per ne POgradec ... NGa Elbasani duke bere kontrollin e zakonshem sheh nje Kabine qe ishin Ulur Perdet dhe degjon OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh HIqe Kapelen ... Oh thote Selimi i kapa po i pres dhe pak ti Kap Gafil Ne flagrance ku te mos kene nga te ikin ... OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh Hiqe dhe xhaketen ,OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh Ooooooooohhhhhhh hiqe bluzen . Selimi Gelltitet nga Mbrapa deres . OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhhh HIqi dhe pantallonat , Hiqe dhe fundin . OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh Hiqi dhe Sutjenat , OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh OOOHHHhh UUUUUUUhhhhhh Hiqi dhe breket dhe te biem rehat degjohet Nga Brenda .. Selimi i Bere Uje ne djerse nga Mbrapa nuk duron me dhe Hap deren me vrrull dhe bertet me te madhe . Eheheheheeeeee Ju kapa me ne fund Maskarenj cfare kujtoni ju se HAme bar ne KOntrolloret ... KUr Shikon i Habitur Ne dhome ndodhej nje Cift Pleqsh dhe mezi po Mbyllnin NJe Valixhe .. :tipsy: :tipsy: :tipsy:

Danae

Primus registratum

une neser kam provim e erdha ktu me lexu barcaletat,ktij i thone vullnet,lutem ti jepni tedit jo nje bluze po nje garderobe te tere,keshtu une nuk mbase do ngrihem te studioj:)
tedi aman sa te forta,ke edhe voten time /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

RRegullat jane vetem i zoti i temes poston ... MOs t njeli hatri . /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

POLICI

SHkon Nje Polic ne dyqan per te blere nje Frigorifer dhe i thote Shiteses . Ju LUtem sa kushton ky Frigoriferi . E sheh SHitesja dhe i thote degjo more se nuk shesim per Police . Iken jashte polici i nxef dhe vjen pas 20 min i veshur civil . Me fal Motra sa ben ky Frigoriferi i thote . Me fla shk ja kthen ajo direkt NUk shesim Per Police . I nxef del Polici dhe iken dhe vishet si fshatar . Vjen prape dhe i thote Motra sa ben Ky Frigoriferi . I kthehet Ajo gjithe Inat . Po te thashe more shok Nuk shesim Per Police . I inatos Polici i kthehet Po mire me Tu bofsha ka e kuptove ti qe jam polic sepse te erdha civil me the nuk shesim per police te erdha tani si fshatar prape me thua nuk shesim per police Ku e Kuptove ti qe jam po une ... I kthehet Shitesja Po sepse nuk eshte Frigorifer eshte Lavatrice ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack

Primus registratum

HALLALL BLUZA E FORUMIT :thumbsup: SE E VETJA O BO UJ FARE NGA TSHKRUJTMET /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

DANA

Primus registratum

TEDO je i modh . Bluzen e ke hallall Po nuk ta dhane keta do te ta bej une nje bluze .O Zot Sa kom qesh . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif