C' ESHTE DASHURIA .-PER JU-

valbona

Primus registratum
Re: C' ESHTE DASHURIA .-PER JU-

me fal e student mbaj pak ate vendit tend kudo shkruke comente e jepke urdhera cfare te mendojne njerzit.

qenke shume arrogant zemer. pse?

valbona

Primus registratum

e di pse je arrogant,
je i vockel ,
je acoma duke marre klasa ,
patjeter s'ke punu ndonjehere, n
doshta jeton ne nje province te vockel( ku shahen robte e flasin personalisht ),
ndoshta ti paguan mami acoma faturat,
ndoshta kurre nuk ke qene me pergjegjesi ne jete, ti pergjigjesh jetes familjare, me grua, me femi, me pridnerit e tu dhe te bashkshortes, etj etj,
keshtu qe ne te dy nuk ia vlen te bisedojme bashke sepse jemi ne faza te ndryshme ne jete.

ndoshta gjej ndonje student tjeter dhe hidhni e prisni kur u zgjuat nga gjumi i pare apo i dyte ........

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

uehhhh çi paskeni bo dashurise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

O Valbona...pse merzitesh mi zemer e vogel e bukur...me gjithe ket dashni qe paske ti per njerezit...si mund te jesh kaq e shqetesuar shpirterisht? Normalisht dashuria duhet te te kishte zbutur e embelsuar zemren tende!

PS... ka ndryshu gjuha shqipe? K-ja shkruhet C?!!! Qe kur mo aman?!!! Mire qe nuk shkruhet Q... se s'do kuptoja asnje fjale per zotin...

studenti100

Forumium praecox

Valbona,

Per ca motivi duhet te jape urdhera?

A quan arrogant cdo njeri qe nuk bie dakort me ty?

Klasat i kam marre.

Per pune nuk i ke rrene fare ne te.

Provincen e ke jashte loje fare.

Faturat akoma me jashte loje.

Po une tani veten time per te pergjegjshem e di...

Po nje fjale thashe sa shpejt qe vlojne ato ndjenjat sikur i ke fut ne tenxhere me presion...nqs te jane prishur enderrat e dashurise, mos me shiko mua se s'ta kam une fajin.

AKABA

Primus registratum

hmm.. kush mundet me e shpjegu, kush doli e tha te verteten mbi ket ndjej universale? Pytja ma e sakt mund te ishte:Cfar eshte dashuria per Ty, si person si individ si qenje mikroskopike ne ket univers te pafund..e ne ket kendveshtrim mundet secili me dhan mendimin Cfare eshte dashurija?

Mos noshta eshte ajo ndjej qe ben njeriun posedues te ketij universi e pertej?? Noshta ky eshte edhe shpjegimi i Bing Bengut te famshem ne krijimin e tokes, e pastaj krijimin e dillit e te hanes e me rrall te cdo gjaje.. noshta asht kjo ndjej qe e man akoma te bashkuar universin der nje dite ose ne perjetsi?? Ndoshta..

Cleopatra

Forumium praecox

Hmm sot sjam ne gjendje te shkruaj shume per kete teme...por mund te them qe Dashuria eshte dicka ,ndjenje e cila ben vaki nje her ne jete nese je me shume fat per ta provuar,e per ta ruajtur ate.

AKABA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mindhunter_Girl</div><div class="ubbcode-body">Hmm sot sjam ne gjendje te shkruaj shume per kete teme...por mund te them qe Dashuria eshte dicka ,ndjenje e cila ben vaki nje her ne jete nese je me shume fat per ta provuar,e per ta ruajtur ate. </div></div>

hmm me fal po keni then per ta provuar e per ta ruajtur??

Un besoj se a diqka spontane e ushqehet prej vet ndjejs pra a ka nevoj per ruajtje dashurija??

Cleopatra

Forumium praecox

Wow shkruva gjithe ate faqe e per fat te keq smunda ta nisja...
Akaba.Ne ,ose me mire une ne forume mundohem te jap pergjigje,por e di qe pergjigja eshte e shkurter.Pasi smund te japim tamam ate qe ndjejm,ose sduam nganjeher.
Por shkruajme thjesht nje fjali sa per te dhen nje ide.
Une vertet kam shkruar qe:dashuria eshte dicka per ta ruajtur.Hmm te flasesh per dashurine e vertet ,duhet ta kesh takuar qoft nje sekond ne jeten tende.Tja kesh ndjer dhimbjen,gezimin,ti kesh ndjer ato fluturat ne stomak.Duhet ta kesh ndjer shpirtin si renkon,pasi e dim qe prej shpirtit mbushet,Mendja,Zemra...e me radhe.
Dashuria ka shume fjale e lloje dashurish brenda.Sic jane:Zoti,familja,atdheu,etj,etj...
Ne kete rast e kam fjalen per dashurin ETERNE.
Te vetmen dashuri te paster,hyjnore gati te paprekshme.
E kam fjalen per dashurin e &quot;Shpirtit Binjak&quot;.
Shume njerez flasin per dashurine,dhe shprehen ne menyra te ndryshme per te.Dashuria qe te qendroje e te jetoje do te vetmin ushqim:Dashurine e paster nga pala tjeter.Sado te duam vetem nje dite do vdesi.Fatkeqsisht cdo gje lind dhe vdes.Pervec dashurise se vertete.Kam thene duhet ta ruajme sepse nganjeher jemi selfish,jo se sjam dim vleren...por jemi te pajekur akoma,ose ka shume arsye...e ajo nje her vjen nese je me fat per ta takuar.Kur flet per kete ndjenje ske me as pyetje rreth vetes.Ske me pse e ndjej?pse e dua?pse me do?a me do?
a me do sa e dua?
Si ke me e di qe e do e ndjen nga shpirti e shpirti nuk gabon kurre.Kete besoj une te pakten.
Pra nese eshte e dyanshme sdo vdesi kurre.Sme dalin faqqet e ketij forum te shkruaj per Dashurine.E prap mendoj qe sdo arrij te shprehi se si eshte.Njerzimi ka nxjerrur shume fjale per te,qe kur i shkruan ste duken asgje...asgje ste duket se e arrin ate ndjenje te papershkrueshme.Gati je aq fanatik,aq gjeloz dhe thua me mire embaj brenda vetes se sa ta shpreh.
A e di kur dikush te mbledh copat e zemres e ti vendos ne vendet qe i ke pasur ta merr ate zemer e ta tregon dhe te tregon se si kujdeset per te?
Jeta na sjell momente te veshtira te keqija,te bukura cdo gje...e vetmja eshte dashuria qe nese vjen nuk iken me kurre.Te gjitha tjerat si vijn dhe ikun.
hmm dashuri eshte:
Kur nata ven ne pune oren e saj
e yjet te shikojn me syt e saj/tij
e edhe kur feshferima e pemeve nga era te duket sikur thone emrin e tij/saj...

Shkurt qe mos te zgjatem me shume.Dashuri eshte vet jeta,vet Egzistenca.

Cleopatra

Forumium praecox

hah sorry akaba...se ngaqe mu desht te shkruaj dy letra disa gjera si kam permendur.E nje nder to dhe ate qe keni pyetur.
Po mendoj se ka nevoj per kujdes,ruajtje e ndjenjen e saj dashurine.Besoj se po.

AKABA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mindhunter_Girl</div><div class="ubbcode-body">hah sorry akaba...se ngaqe mu desht te shkruaj dy letra disa gjera si kam permendur.E nje nder to dhe ate qe keni pyetur.
Po mendoj se ka nevoj per kujdes,ruajtje e ndjenjen e saj dashurine.Besoj se po. </div></div>
Ashtu e mendoj edhe un
Flm Mindhunter per pergjigjen
smile.gif