Re: Bushi dhe pavaresia e Kosoves !
une mendoj se kjo u ka ardhur, ngaqe ata ASNJEHERE nuk kane drejtuar vete. bile as sot.
kur te fillojne e te drejtojne shtetin (territorin) e tyre VETE, do ta bejne po aq mut (somali) sa ne te shqiperise.
ps; sidoqofte une mendoj se tek "shtazeria" e popullit te shqiperise ka me shume SHQIPTAR sesa tek "edukata" e popullit te kosoves.
me "shqiptar" nuk nenkuptoj, patriotizmin. bile kjo eshte nje dukuri e huaj. shqiptari i vertete nuk eshte patriot. s'ka qene kurre. shqiptarin e lidh RACA dhe jo TOKA.
dhe eshte lidhja ose dashuria per token ajo qe te ben patriot, si kosovaret.
e vertete qe kosovaret duken me te edukuar se shqipot, por edhe me te civilizuar ne marredhenie jetesore.Fillimisht postuar nga SS KOSOVA:
[qb] Shihe ti njeher na paska qelluar ketu nje filozof i pa diplomuar me emrin OROSH, e po deshiron te na tregoj neve ne Kosove se si duhet te punojm,jetojm,besojm dhe si te arrijm deri te pavaresia.Ec more qobani grek shihe shtepin tende keni 100 vjet shtet( edhe ate duke iu falenderuar kosovareve) e jeni te nje kategorie si Somalia,e mosn na mbaj neve ketu ligjerata cka duhet bere .Kosova historikisht ka pasur dhe do te ket njerez te pushkes e te pendes qe din te punojn per atdhe , e ai ATDHE QUHET KOSOVE mesohu ti edhe gjithe te tjeret me kete realitet te ri se mjaft kemi punuar per tjeret.Asnjeher nuk kemi pasur ndonje te mire apo ndihm nga shteti shqiptar(mos mi permend ndihmat humanitare gjat luftes se fundit,ate e ben cdo njeri ne bote) pra historia na meson qe ne ta marrim fatin ton ne duart tona.Do te cuditesh ti dhe cdokush nga mundesit dhe aftesit e kosovaritn per te krijuar nje shtet modern dhe efikas. [/qb]
une mendoj se kjo u ka ardhur, ngaqe ata ASNJEHERE nuk kane drejtuar vete. bile as sot.
kur te fillojne e te drejtojne shtetin (territorin) e tyre VETE, do ta bejne po aq mut (somali) sa ne te shqiperise.
ps; sidoqofte une mendoj se tek "shtazeria" e popullit te shqiperise ka me shume SHQIPTAR sesa tek "edukata" e popullit te kosoves.
me "shqiptar" nuk nenkuptoj, patriotizmin. bile kjo eshte nje dukuri e huaj. shqiptari i vertete nuk eshte patriot. s'ka qene kurre. shqiptarin e lidh RACA dhe jo TOKA.
dhe eshte lidhja ose dashuria per token ajo qe te ben patriot, si kosovaret.