Bushi dhe pavaresia e Kosoves !

antares

Primus registratum
Re: Bushi dhe pavaresia e Kosoves !

Une them te fillojmme Festimet Kombetare per Bashkimin me Kosoven dhe tu kerkojme amerikaneve qe brenda 24 oresh te prononcohen per bashkimin e Camerise me Shqiperine si dhe te shpalle Greqine, Serbine, Italine, Francen, Germanine, Spanjen,Rusine, Kinen, Iranin dhe Sirine - shtete terroriste dhe rrezik per Planetin Saturn!

A dini gje se ku eshte WC?

S6T6N6

Forumium maestatis

po ke nje teme qe quhet wc-unisex, mund te shkosh atje se ket temen ketu e qelbe...

Guest

antares jeni shume i vogel te kuptoni disa gjera te medhaja por mund tju ofrojme nje shami per te fshire qurrat
:lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] KOSOVES i duhet REFERENDUM asgje tjeter, e pas pavaresise vijne te tjerat gjera!....

Nga,
Shqiptarja [/qb]
Animi juaj nga ana e Islamit nuk ben asgje tjeter vecse largon Kosoven nga te gjitha opcionet pro-shqiptare!

Konvertimin e keni bere ju nje here,nuk do ishte ndonje gje e madhe ta beni edhe nje here tjeter,per te miren e Kosoves apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif .Nje popull qe ushqehet dita-dites me ushqim Islamik besoj se nuk ka vend(te pakten te rendesishem) ne Evrope!!

Une nuk jam anti-Islamik,por Islamin e shoh si te keqen ma te madhe te ceshtjes shqiptare!
[/qb]
OROSH, s'habitem aspak me qendrimet tua ANTI-ANT-ANTI Islamike! Thashe edhe me larte se TI cdo teme, qofte edhe kombetare te jete ajo e shnderon ne fetare!...

UNE THEM SERISH, Kosoves i duhet REFERENDUMI, sepse edhe Evropa e edhe Amerika e gjithe komuniteti nderkombetare, e gjithe bota, si ajo krishtere po edhe ajo islame e dine mire se nese nje populli i lejohet VET TE VENDOSE per fatin e vet do te ISHTE E DREJTA MBI TE DREJTAT E NJERIUT.

Sikur mos te kishte njerez si ti ne kete dynja, jam e bindur se bota e gjithe popujt do te jetonin ne nje harmoni te plote, per mos me thene ABSOLUTE!

E tash, po te jap edhe ca pergjigje per ato qe kishe shkruar me larte:
- Ne nuk anojme nga Islami, por jemi musliman, Islamike, ashtu sikurse ti qe je katolik, e disa te tjere ortodoks, etj.
E thashe edhe me larte, njeriu ka identitetin kombetare e fetar!!!

- Konvertimi eshte ceshtje DESHIRE, une po te them me shume bindje, po ta njihje thelbin e Islamit s'kishe hezituar dot as ti te konvertoheshe ne kete fe kaq te mrekullueshme por qe keqkuptohet nga shume njerez ne bote! (Islami dhe terorizmi jane dy gjera krejtesisht te kunderta)

- Si paske thene:"S'je anti-islamik, por ama Islamin e sheh si te keqen me te madhe te ceshtjes shqiptare" Me duket qe je ne kundershtim me vehten ketu, s'e di a te ngateroi arsyeja ndjenjen apo anasjelltas, sepse njeriu kur flet shume edhe gabon apo jo?!

Une NUK do te doja KURREN e KURRES te isha ne Evrope, por dua te jem e qete e te jetoj me nder dhe e lumtur SI MA DO QEJFI MUA NE VATANIN TIM. Po ja qe eshte e pamundur nga shume njerez qe mendojne si ti, qe me dhune te me detyrojne te bej dicka qe NUK DUA! UNE vatanin tim e CMOJ me shume sesa Evropen!!!

Per fund do te citoj disa thenie te me te shquarve tane shqiptare, e domethenien e thenieve kuptojeni vet ju:

FAIK KONICA

"TE MOS ISHTE ISLAMI, POPULLI SHQIPTAR DO TE ISHTE SHUME ME TEPER NE NUMER POR JO SHQIPTAR"

Mulla Idris Gjilani

" Liria e vatanit nuk fitohet me partia e me tarafe,
me të pafe e me shkije të veshur shqiptarçe ".
Mulla Idris Gjilani

FAIK KONICA

" Njeriu ynë, para se të merret me politikë duhet të emancipohet, kurse për t’u marrë me patriotizëm
duhet ta njohë vetveten. "

Rrofte Referendumi per KOSOVEN tone te shumevuajtur!

Nga,
Shqiptarja

redhat

Primus registratum

TE MOS ISHTE ISLAMI, POPULLI SHQIPTAR DO TE ISHTE SHUME ME TEPER NE NUMER POR JO SHQIPTAR"

Nje: ne natalitetin apo mortalitetin e nje popuulsie nuk ka rol feja.
Dy:Islami vetem sa ka ndiku ne te kunderten e te qujtunit shqiptar.Ai person qe e quen veten islam,nuk thot dot jam shqiptar.
(Mos gaboni me me thane se jam ne gabim)

Tre:Me thuani,eshte islami ai qe i rriti hinduzet(te cilet supozohet se ne dy deceniet e ardhshme do e barazojne numrin e popullsis me kines)?
Apo romet,jane islam ata?
Apo le te themi afrikanet?

Kater:
Rroft Amerika,Anglia dhe Perendija qe na ndihmuen e na shpetuen.

Te tjeret.....le te livadhosin!

Shqiptarja

Primus registratum

redhat!

TE GJITHE NJEREZIT qofte edhe zezaket, te bardhet, te verdhet....te gjithe racat njerezore jane njelloj para Zotit. ISLAMI kurre nuk ka bere dallime, qofte edhe ndaj njerezve me perkatesi te ndryshme fetare!

TEMA s'ka te beje me fe, andaj t'i kthehemi asaj e te leme fene me nje ane, sepse SECILI KA TE DREJTEN E TIJ TE PATJETERSUESHME te mbroje identitetin e tij FETAR, andaj s'ka kush mund te te thote ty, apo edhe mua per konvertim. CDO DETYRIM eshte SHKELJE E TE DREJTES SE NJERIUT!

RROFTE REFERENDUMI per KOSOVEN martire e te pervuajtur!

Shqiptarja

ilirjan

Primus registratum

Shqiptarja

Shtetet dhe kufijte e tyre nuk jane formuar me REFERENDUM (dmth. me deshiren e popullates)

Jane FUQITE E MEDHA qe vendosin per formimin e shteteve, kufijte,simbolet, etj.

Po sikur te bejne edhe SERBET nje REFERENDUM per Kosoven? Cfare do behet? do plasi lufta apo jo!

DIPLOMACIA duhet te jete ne plan te pare .
LUFTA duhet praktikuar kur je 100% i sigurte qe fiton.

ilirjan

Primus registratum

Desha te them OROSHI ka te drejte;

Kush te le ty te formosh nje SHTET ISLAMIK ne mes te EVROPES , besoj se as AMERIKA nuk do e lejoje kete.

antares

Primus registratum

Pse a nuk ishte po ajo Amerike qe krijoi Binin dhe muxhahedinet ne Afganistan?
Nuk ishin po ata qe vune ne fuqi Sadamin?
Nuk ishin ata qe i fryne zjarrit ne Ballkan dhe mbeshteten Boshnjaket (nuk jane katolike apo protestante te mire boshnjaket), bene nje sy qorr kur Al-Kaeda nderhyri ne Bosnje kunder Serbise?
Nuk ishin po ata qe pane nga ana tjeter kur Irani, Arabia Saudite etj morren anen e Bosnjes (me ndihma dhe vullnetare)?
Pra politika (vecanerisht per Jankite eshte thejsht nje instrument qe vertitet pa bosht dhe largpamesi).
per ate qe kufijte vihen me lufte dhe gjak ke plotesisht te drejte!
Kush mendon ndryshe le te behet gati per nje zhgenjim te rradhes!

zog

Primus registratum

referendumin per kosoven s'kane si ta bejne serbet, pa banuar atje. ata qe banojne ne kosove patjeter po, por ata jane pakice dhe do te duhet ti NENshtrohen deshires se shumices.

dihet qe feja s'ka te beje me rritjen e popullsise drejtperdrejt, eshte varferia ajo qe ndikon tek kjo, popujt e varfer rriten me shume ne numer sesa te pasurit.

vendet muslimane futen tek grupi vendeve te varfera.

konica me "islam" e ka fjalen qe feja e turkut na beri ndryshe me komshite, e duke qene ndryshe kuptohet qe je i paasimilueshem. shqiptaret ne greqi kane qene me teper se gjysma e popullsise se saj, kur greqia fitoi pavaresine, ku jane sot ata ? te gjithe te asimiluar, gjysma ne greker (orthodokset), gjysma ne turqer (muslimanet).

te dyja keto gjysma e kalonin popullsine e shqiperise + ate te kosoves, qe duhet shtuar jane popullsi TE REJA ne perberje (e jo ne vjetersi race). rinia mbizoteron ne numer.

shqiptari nuk ka nevoje PER FE (te asnji llojit). ngaqe raca shqiptare eshte me e vjeter nga "zoti"(cilidoqofte ai). bile me e vjeter edhe se vete "ndergjegja e kohes" (po e njejta gje).

OROSHI

Primus registratum

Shqiptarja,e ke gabim moj moter!!

Sikur te mos ishte ne mes ceshtja shqiptare Islamizmi nuk do me kishte interesuar aaaaassssspaaaak!!!
Identitet fetar???Uuuuoooooowwwwwwww cfar xhevahiri na the :eek: ,po ky eshte problemi juaj,"identitetin" fetar keni filluar ta veni mbi ate kombetar!

Referendumi???E kush dysho per nje Referendum 100% ne mbeshtetje te Pamvarsise??Pse vetem Referendumi paska ngel dhe ooopaaa Kosova Republike??
Synimi juaj per te fituar Pamvarsine pa perkrahjen e vendeve "te pafe" po con uje ne mullirin e gjakosur Serb!
Ju thoni qe Amerika po vret vellezerit tuaj te nje feje,por harron qe Amerika i ka ndihmu gjithmone vellezerit tuaj te nje gjaku!
A po triumfon propaganda Wahabiste Anti-Amerikane ne Kosove??

Une e shoh ceshtjen e Kosoves shum shum larg zgjidhjes moj moter,me keto mend qe ke ti dhe me ate shnet qe kam une...... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Islamizmi shpetoi racen shqiptare nga asimilimi :eek: ,keto jane thene dhe jane ngrene ne kohen e analfabetizmit te para nje shekulli,me sa duket analfabetizmi eshte akoma prezent ne Kosove! /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe dicka e zbuluar kohet e fundit ne Kosove:Manastiri i Gracanices eshte ndertuar nga Serbet mbi rrenojat e nje kishe katolike Dardane.
Vlerat kombetare historike vazhdojne te humben nga injoranca e disave qe Islamin e shohin si shpetimtarin e popullit shqiptar!!

enver llapi

Primus registratum

Shihe ti njeher na paska qelluar ketu nje filozof i pa diplomuar me emrin OROSH, e po deshiron te na tregoj neve ne Kosove se si duhet te punojm,jetojm,besojm dhe si te arrijm deri te pavaresia.Ec more qobani grek shihe shtepin tende keni 100 vjet shtet( edhe ate duke iu falenderuar kosovareve) e jeni te nje kategorie si Somalia,e mosn na mbaj neve ketu ligjerata cka duhet bere .Kosova historikisht ka pasur dhe do te ket njerez te pushkes e te pendes qe din te punojn per atdhe , e ai ATDHE QUHET KOSOVE mesohu ti edhe gjithe te tjeret me kete realitet te ri se mjaft kemi punuar per tjeret.Asnjeher nuk kemi pasur ndonje te mire apo ndihm nga shteti shqiptar(mos mi permend ndihmat humanitare gjat luftes se fundit,ate e ben cdo njeri ne bote) pra historia na meson qe ne ta marrim fatin ton ne duart tona.Do te cuditesh ti dhe cdokush nga mundesit dhe aftesit e kosovaritn per te krijuar nje shtet modern dhe efikas.

qartesia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SS KOSOVA:
[qb] Ec more qobani grek shihe shtepin tende keni 100 vjet shtet( edhe ate duke iu falenderuar kosovareve) e jeni te nje kategorie si Somalia....Asnjeher nuk kemi pasur ndonje te mire apo ndihm nga shteti shqiptar... [/qb]
:eek: :eek:
Bir selman i nenes ke te qaj me pare.

O ti patrioti i madh kosovar ,4 postime ke bere dhe ne te katerta shan vetem Shqiperine.
Ndonji mendim per "Bushin dhe Kosoven" a ke,ta dime dhe ne mendimin tend se qe e urren Shqiperine dhe Grekin e morem vesh.

Ps.mos je gje serb ti se perdor per ofendim 'qobani grek'pse nuk thua qobani serb.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb] Shqiptarja

Jane FUQITE E MEDHA qe vendosin per formimin e shteteve, kufijte,simbolet, etj.

DIPLOMACIA duhet te jete ne plan te pare .
LUFTA duhet praktikuar kur je 100% i sigurte qe fiton. [/qb]
LIR, po me permend fuqite e medha. Ke te drejte, po ne te njejten kohe po te them e pyes ty, kur Amerika- FUQI E MADHE- e beri Shqiperine shtet te pavarur, a thua pse nuk mendoi se shqiptaret nuk jane vetem ata ne Shqiperi, por ka shqiptare edhe ne vende te tjra, Kosove, MAqedoni, Mal te Zi e Greqi?! A nuk ishte kjo FUQI E MADHE qe beri gabimin, a nuk ishte FUQIA E MADHE -Kongresi i Berlinit qe na e shtiu zjarrin neve?!

Sot Kosova ka nevoje VETEM per REFERENDUM dhe ne kete menyre te jete e pavarur.

SS KOSOVA e ka thane mire, na ka mesuar historia se shqiptaret ne KOSOVE kane qene dhe jane, e do jene te gatshem gjithmone per te marre pushken ne dore per te mbrojtur atdheun.

Populli thote "Cdo e keqe ka nga nje te mire" e edhe Kosova, pesoi aq shume nga ortodokset Serb, nga keta kriminele, por ne anen tjeter ndjenja kombetare e tyre u shtua perhere e me shume, ku ne fund edhe u pa me shperthimin e luftes atje, ku shume shqiptare i lane ato shtete (FUQI TE MEDHA) per t'i dal zot vatanit e per ta bere ate te pavarur. LUM AJO KOSOVE qe ka rit trima te tille, e qe ka ushqyer nje popull te tille, qe edhe pse nen sundim KURRE nuk u asimilua!...

Sikur Kosova t'ia kishte lene vendin diplomacise, sot ajo nuk do te ishte e lire, madje edhe do te ishte pakesuar populli i saj, duke marre parasysh se cdo dite te vetme ka pasur vrasje shqiptaresh nga kriminelet serb....Si mundet qe ne keto rrethana ti te presesh "diplomacine" te veproje e zgjedh probleme, si mundeshte qe nje ADEM JASHAR legjendar te lejonte qe vrasja e familjes se tij te ndodhte ne pragun e shtepise se tij, a thua edhe ai duhej te priste diplomacine, e per te kapur pushken ne dore te priste te mendoje nese eshte i sigurte se duhet bere nje gje e tille?!....ABSURD. Kosova sot duhet te lihet e qete vet te vendos per fatin e saj. Vaj halli per FUQITE E MEDHA, sepse ato e perplasin Kosoven here ne njerin mure e here ne tjetrin, e fundi kushedi si do t'i vije. PO ishallah, vjen nje dite e vetedijesohen keta dreq nderkombetare per GJITHE ATO VUAJTJE ME VITE TE TERA TE KOSOVES dhe njehere e pergjithmone e bejne ate te pavarur sa me shpejte.

RROFTE KOSOVA e LIRE, RROFTE POPULLI I SAJ!

P.S. Mos qofsh ne duar te huaja, se vaj halli per fatin tend (Shqiptarja)

Shqiptarja

Primus registratum

ME ORROSH-in s'merrem dot, sepse pergjigjen ia ka dhene vellau im kosovar- SS KOSOVA!

Une,
Shqiptarja

tushi

Valoris scriptorum

Mulla Idris Gjilani

Mulla Idris Gjilani

Shqiptare me thuj ku ka thanie ma antishqiptare se kjo.Turp e fat i zi q1 njerz si ky flasin nji gjuhe me ne.Per respektin q1 kam per ty po e kursej nji fjalor q1 me vjen natyrshem ne kto raste.
Shqiptare te kesh parasysh diçka,ti ktu identifikohesh me shqiptare e jo muslimane prandaj ruje si gjane ma te shtrejte e mos ndigjo mulla Idrisat me shoke se jane vetem nji thike mas shpinet per emnin q1 mban ti.
Me duhet me pranu me keqardhje se identiteti kombtar i shqiptarve ne Maqedoni asht shume ma i dobet se ne Kosove.Ket e ke pa gjate luftes ku pjesa ma e madhe u zhvendosen ne Turqi ne vend te Kosoves e Shqipnis e ke pa edhe ne disa varrime ku arkivolat mbuloheshin me flamuj islamik ne vend te flamurit kombtar e sa e sa raste te tjera.
Ps une si i pafe(katolik) njoh flamujt e gjithe botes po nuk mbaj mend ate te Vatikanit.

Prandaj ne kto raste duhet nji udhehjeks q1 ktyne mullave me jau rru mjekrat si leshin deleve ne Australi.Kuptohet perkohsisht sa te ulen pak paragjykimet mes te <<pafeve>> edhe fetarve edhe te krijohet nji klime e sinqerte solidariteti mes shqiptaresh.

" Njeriu ynë, para se të merret me politikë duhet të emancipohet, kurse për t’u marrë me patriotizëm

Si paska than edhe Konica per me u marr me politike na u dashka emancipimi q1 une e paralelizova me ato makinat e rrojes elektrike per ato mjekrat e kalbuna /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kurse per patriotizem u dashka me njoft vetveten e kjo nuk bahet po nuk germove mire edhe thelle,flas ktu per mijavjeçare.

ps edhe mundoju me i permbajt ndjenjat antinderkombtare sa ma shume q1 te jete e mujtun.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Mulla Idris Gjilani

Mulla Idris Gjilani

Shqiptare te kesh parasysh diçka,ti ktu identifikohesh me shqiptare e jo muslimane prandaj ruje si gjane ma te shtrejte e mos ndigjo mulla Idrisat me shoke se jane vetem nji thike mas shpinet per emnin q1 mban ti.

Me duhet me pranu me keqardhje se identiteti kombtar i shqiptarve ne Maqedoni asht shume ma i dobet se ne Kosove.Ket e ke pa gjate luftes ku pjesa ma e madhe u zhvendosen ne Turqi ne vend te Kosoves e Shqipnis e ke pa edhe ne disa varrime ku arkivolat mbuloheshin me flamuj islamik ne vend te flamurit kombtar e sa e sa raste te tjera.

Ps une si i pafe(katolik) njoh flamujt e gjithe botes po nuk mbaj mend ate te Vatikanit.

Si paska than edhe Konica per me u marr me politike na u dashka emancipimi q1 une e paralelizova me ato makinat e rrojes elektrike per ato mjekrat e kalbuna /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kurse per patriotizem u dashka me njoft vetveten e kjo nuk bahet po nuk germove mire edhe thelle,flas ktu per mijavjeçare.

ps edhe mundoju me i permbajt ndjenjat antinderkombtare sa ma shume q1 te jete e mujtun. [/qb]
tushi, sa per OROSH-in e kam dit bre se asht nje njeri me ironi te papame deri tani, po se edhe te tjere OROSH ka Shqypnia s'e kisha dit, e tash po e mesoj kete...!

Une nese identifikohem me Shqiptare-Shote Galice, une jam edhe e tille, e me pastaj duke marre parasysh gjithashtu se emri i Shotes-Kosovare eshte nje emer musliman QERIME, kjo nuk do te thote se une duhet te jem nje njeri me identitet kombetar dhe pa identitet fetar.

Mua fare s'me intereson se sa laik e te pafe ka ne kete dynja, mua me intereson vehtja, dhe te tjeret me me lane te qete me jetu jeten ashtu si du vet- pastaj a s'jemi ne kohe demokratike ku te drejtat e njeriut (gjoja) kane peshe te vecante e duhet me u respektu?!

Shqiptaret e Maqedonise U DETYRUAN nga shkau asaj kohe te iknin ne Turqi. Nderkaq shkau ne kohen e sodit ME PLOT GOJE iu thote shqiptareve te Maqedonise :"Ikni ne Shqiperi e c'kerkoni ne vendin tone?!"- lexo edhe me shume histori tush, e ki me kuptu qellimin e largimit te shqiptareve te Maqedonise ne Turqi!!!Andaj e kam thene e e them se cfaredo dhune e ushtruar ndaj njeriut eshte JONJEREZORE!
Arkivolat e cdo muslimani mbulohen me nje sexhade me shkronja arabe dhe kjo eshte deshire e secilit njeri, mos valle doje qe edhe shqiptaret muslimane te varroseshin sipas qejfit tend (prej katoliku)?!....E sheh sa ironi ke ti, e sa njerezore tregohem une,sepse mua keto gjera fare, ama ASPAK s'me interesojne, keto kane te bejne me deshiren e cdo individi qe askush nuk ka te drejten t'ia merr apo t'ia shkel ate deshire!....

Sa per fjale te thena nga njerez qe ne nuk iu vijme as ne maje te gishtave, s'them gje, pervecse, une e vleresoj cdo gje te mire, qofte edhe thenie te jete ajo, dhe qofte te ishte e shkruar nga nje Konic apo Mulla, per mua te dy jane shqiptare me mendje te madhe! ESHTE krejte pune tjeter qe JU beni ndarje te tille njerezish VETEM e VETEM se iu takojne feve te ndryshme (ne kete rast Islame). PER FAT te keq te dikujt POPULLI shqiptar ka qene i perzier (musliman-krishter e ortodoks) dhe do jete i tille. Cdo "globalizem" eshte jo i mireseardhur madje edhe per boten!....

Sa per emancipimin qe ti na i paske permend makinat e rrojes elektrike, a thua kaq i emancipum paske qene ti?!... :angel:
Mua (si shiptare muslimane) s'me pengon fare mjekra e priftit apo edhe njerezve te rendomte, e nese ty te pengon, atehere te them, mos shko me larg, e ke Nanon e shko e qethe, se edhe ai ka mjeker. Ju duke u marre me shqiptaeret muslimane, e leni pasdore vendin tuaj-Atdheun tone, Shqiperine dhe nuk shikoni se nje grekofil si Nano po e shkaterron, copeton dhe e grekofilizon Shqiperine, ia humb mundin e te pareve tone qe u munduan, luftuan dhe e derdhen gjakun per atedhe.

Thenien e Konices merre si shembull, jo vetem per shqiptaret musliman por edhe shqiptaret si NANO-

duhet ta njohë vetveten.

Si paska thene Konica i madh- a thua, sikur te ishte gjalle ai e ta shihte Shqiperine e diteve te sodit, e t'i shohte se sa shqiptare te asaj ane deklarohen, maqedon, grek, por edhe serb e boshnjak!

OH moj e mjera Shqypni,
kush te ka qit me kry ne hi.....?!

E sa per KOSOVEN, une serish jam per REFERENDIM!

Amerikanet, Italianet, e Greket, s'na bejne gje jo, pervecse luajne me ne, dhe ne na befshin nje te mire, 10 te mira te tjera na i marrin!!!!

Shqiptarja

P.S. Sa me pare te debojme te huajt nga vatani, aq me te lire e te lumtur do te jemi!

RRofte Kosova!

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Mulla Idris Gjilani

Mulla Idris Gjilani

ps edhe mundoju me i permbajt ndjenjat antinderkombtare sa ma shume q1 te jete e mujtun. [/qb]
tushi, sa per OROSH-in e kam dit bre se asht nje njeri me ironi te papame deri tani, po se edhe te tjere OROSH ka Shqypnia s'e kisha dit, e tash po e mesoj kete...!

Une nese identifikohem me Shqiptare-Shote Galice, une jam edhe e tille, e me pastaj duke marre parasysh gjithashtu se emri i Shotes-Kosovare eshte nje emer musliman QERIME, kjo nuk do te thote se une duhet te jem nje njeri me identitet kombetar dhe pa identitet fetar.

Mua fare s'me intereson se sa laik e te pafe ka ne kete dynja, mua me intereson vehtja, dhe te tjeret me me lane te qete me jetu jeten ashtu si du vet- pastaj a s'jemi ne kohe demokratike ku te drejtat e njeriut (gjoja) kane peshe te vecante e duhet me u respektu?!

Shqiptaret e Maqedonise U DETYRUAN nga shkau asaj kohe te iknin ne Turqi. Nderkaq shkau ne kohen e sodit ME PLOT GOJE iu thote shqiptareve te Maqedonise :"Ikni ne Shqiperi e c'kerkoni ne vendin tone?!"- lexo edhe me shume histori tush, e ki me kuptu qellimin e largimit te shqiptareve te Maqedonise ne Turqi!!!Andaj e kam thene e e them se cfaredo dhune e ushtruar ndaj njeriut eshte JONJEREZORE!
Arkivolat e cdo muslimani mbulohen me nje sexhade me shkronja arabe dhe kjo eshte deshire e secilit njeri, mos valle doje qe edhe shqiptaret muslimane te varroseshin sipas qejfit tend (prej katoliku)?!....E sheh sa ironi ke ti, e sa njerezore tregohem une,sepse mua keto gjera fare, ama ASPAK s'me interesojne, keto kane te bejne me deshiren e cdo individi qe askush nuk ka te drejten t'ia merr apo t'ia shkel ate deshire!....

Sa per fjale te thena nga njerez qe ne nuk iu vijme as ne maje te gishtave, s'them gje, pervecse, une e vleresoj cdo gje te mire, qofte edhe thenie te jete ajo, dhe qofte te ishte e shkruar nga nje Konic apo Mulla, per mua te dy jane shqiptare me mendje te madhe! ESHTE krejte pune tjeter qe JU beni ndarje te tille njerezish VETEM e VETEM se iu takojne feve te ndryshme (ne kete rast Islame). PER FAT te keq te dikujt POPULLI shqiptar ka qene i perzier (musliman-krishter e ortodoks) dhe do jete i tille. Cdo "globalizem" eshte jo i mireseardhur madje edhe per boten!....

Sa per emancipimin qe ti na i paske permend makinat e rrojes elektrike, a thua kaq i emancipum paske qene ti?!... :angel:
Mua (si shiptare muslimane) s'me pengon fare mjekra e priftit apo edhe njerezve te rendomte, e nese ty te pengon, atehere te them, mos shko me larg, e ke Nanon e shko e qethe, se edhe ai ka mjeker. Ju duke u marre me shqiptaeret muslimane, e leni pasdore vendin tuaj-Atdheun tone, Shqiperine dhe nuk shikoni se nje grekofil si Nano po e shkaterron, copeton dhe e grekofilizon Shqiperine, ia humb mundin e te pareve tone qe u munduan, luftuan dhe e derdhen gjakun per atedhe.

Thenien e Konices merre si shembull, jo vetem per shqiptaret musliman por edhe shqiptaret si NANO-

duhet ta njohë vetveten.

Si paska thene Konica i madh- a thua, sikur te ishte gjalle ai e ta shihte Shqiperine e diteve te sodit, e t'i shohte se sa shqiptare te asaj ane deklarohen, maqedon, grek, por edhe serb e boshnjak!

OH moj e mjera Shqypni,
kush te ka qit me kry ne hi.....?!

E sa per KOSOVEN, une serish jam per REFERENDIM!

Amerikanet, Italianet, e Greket, s'na bejne gje jo, pervecse luajne me ne, dhe ne na befshin nje te mire, 10 te mira te tjera na i marrin!!!!

Shqiptarja

P.S. Sa me pare te debojme te huajt nga vatani, aq me te lire e te lumtur do te jemi!

RRofte Kosova! [/qb]
Te lumt Shqiptarja.....ehhh sikurse te ishin te gjith te pjekur si ty

gentilushi

Primus registratum

Po mire more njerez me lejoni te them dicka edhe une.

Ore ca jane keto brockulla qe na thoni per emancipim e per civilizim.Po keto nuk kane te bejne fare me te drejten tone historike per tu bashkuar.Po c'hyn feja njehere nuk e kuptoj.Une ne rradhe te pare e ndiej veten Shqiptar pastaj se cfare e konsideroj veten me vone eshte pune tjeter.

Nje komb nje shtet nje identitet

"Gjaku falur ketij vendi perjete
Qe dhimbja kurre nuk ju tret"