Bush vs. Kerry

Bush vs. Kerry

Duke qene se sondazhi i meparshem eshte me problem vendosa te hap nje te ri te cilit do ti jap nje vlere te plote duke paraqitur situaten ashtu sic eshte...

1bck.jpg

Kandidati Republikan per President:
Presidenti aktual i SHBA George W.Bush
2292003-george-bush.jpg

Kandidati Republikan per zv/President:
Zv/Presidenti aktual i SHBA Richard Cheney
cheney.jpg

header.gif

Kandidati Demokrat per President:
Senatori John F.Kerry
kerry%20john%209%2012%2001-thumb.jpg

Kandidatet e Senatorit Kerry per te qene zv/President jane:

1. Senatori Republikan John Mc.Cain
2. Senatori Demokrat John Edwards
3. Governatorja e New York Hillary Clinton
4. US. Rep. Richard Gephard
5. Indipendenti Ralph Nader
6. Gjenerali i terhequr Wesley Clark

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Bush vs. Kerry

Për situatën aktuale më mirë Bushi për 4 vjet të tjera (ka shumë që mund të habiten)! Këtë e them duke u nisur nga e mira e Shqipërisë (de facto s'kemi ku e luajmë pa një të fortë, Bush-in e kemi pro ndërkohë që Kerry-n, kundër) dhe jo se kam ndonjë simpati për njërin apo tjetrin! Në fund të fundit njëri është m.ut e tjetri ka.kë!

OROSHI

Primus registratum

E vertete,Bushi eshte 7% me perpara se Kerry.Jua kam thene edhe me perpara,Bushi do jete edhe 4vjet ne krye te botes /pf/images/graemlins/wink.gif ,jo per gje,por koha e thirri ne krye,e koha do e hjeke!!Si ka mundesi qe Antares simpatizon Hitlerin,ne nje kohe qe urren Bushin,kane shum gjera te perbashketa /pf/images/graemlins/wink.gif .

antares

Primus registratum

Cercilli juaj i dashur ka thene per sondazhet:
"Une u besoj vetem sondazheve qe fallsifikoj vete....."

OROSHI

Primus registratum

Antares.
4 more yars-4 more yars-4 more yars /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

(me falni per Anglishten time te persosur /pf/images/graemlins/laugh.gif )

disku

UNI

2 fjale kishe me shkrujt ne anglisht edhe i ke bo lomsh. :lol: :lol: :lol:

yars???? :lol: :lol: :lol:

DFV

Primus registratum

E di si eshte puna Oroshi, megjithese kumunist, Stalini ka thene nje shprehje fantastike:"Nje vrasje eshte vertet tragjedi, ndersa 1 miljon vrasje jane statistika", keshtu qe dhe Bushi kete shprehje ka parasysh, kur as qe do tja di se jane vrare me shume se 1 mij djem nenash dhe kane mbetur pa kembe e duar me shume se 7000 te tjere.
Per Four more years mbetet te shenohen ne statistika edhe dhjetra mijra djem e vajza amerikane te cilet do derdhen gjakun per Bushin dhe interesat e kompanise se Cenit(halimburton).
E po nuk na mbetet gje tjeter vecse ti urojme amerikanve edhe four more years me Bushin dhe Cenin ne krye te shtepise se bardhe, te cilen me duket se edhe per 4 vjet te tjera do ta bejne shtepi te kuqe me gjakun qe po vazhdon te derdhet ne Irak.

OROSHI

Primus registratum

DFV,pse si mendove ti plako,qe ushtaret do vinin te martuar,dhe me fmije mundesisht nga lufta????Dhenia e jetes apo plagosja e nje ushtari Amerikan per interesat/mbrojtjen e demokracise Amerikane eshte nder per ata ushtare!!!Pavarsisht qe prindi mbetet prind dhe nuk do qe femija i tij te shkoje ne lufte.

DFV

Primus registratum

Oroshi, une jam dakort qe ushtari ne lufte shkon per te dhene jeten, por kur sheh se perse lufton,
atehere???
Ti thua se ata luftojne per te mbrojtur demokracine amerikane, por jo ne amerike por ne Irak!!!
Kjo me duket se eshte absurditet, sidomos ne kohen e sotme!!
Sidoqofte, vete presidenti Bush deklaroj 2-3 dite para konventes republikane se lufta ne Irak ishte nje "Miss calculation"
Pastaj lufta duhej bere per te shkaterruar alkajeden e bin ladenit dhe jo kunder Irakut.
Tani pas 3 vjetesh, eshte burgosur Sadami qe sidoqofte nuk pati lidhje me 9 shtatorin dhe vazhdon te jet i lire terroristi qe ishte autori kryesor i vrasjes se 3000 amerikanve te pafajshem.
Po kesaj si tja vem emrin, mund te me thuash????

OROSHI

Primus registratum

DFV,nuk ka tre vjet qe eshte arrestuar Sadami,por disa muaj!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
A e din ti qe demokracia Shqiptare mund te shpetohet vetem nqs ne nderhyjme fuqimisht dhe ushtarakisht ne Greqi??ße di qe eshte e pamundur,por do ishte ideale te shikoje Grekerit neper kampe te hapura ne te gjithe territorin e Camerise dhe Peloponesit!!