Burrel ...........Sul Mema ......Dhunohet

Burrel ...........Sul Mema ......Dhunohet

Pa ndeshjes Burreli-Erzeni 1-1 e vlefshme per kategorine e dyte te kampionatit shqiptar ,Dhunohet keq i deleguari i FSHF-se profesor Suleman Mema aktualisht ne spital nen kujdesine mjekeve.

Kur do ndalel dhuna ne stadiumet tona , ku dhuna kalon cdo limit sa qe rrihet dhe i derguari i fedetares , mendo ca behet me futbollistet miq ?
Albitrat !

E tha mire ai ke Portokallia Albitri nuk duhet me pas moter se e ze lemza 90 minuta pa pushim

MLK

Primus registratum
Re: Burrel ...........Sul Mema ......Dhunohet

Fatkeqesisht dhuna eshte pjese e shoqerise shqiptare, buron nga injoranca dhe mungesa e civilizimit.
Kur ne parlament shef ish kryeministra qe zihen me grushta e shahen si njerez ordinere, ça mund te presesh kur shkon e luan futboll ne Burrel /pf/images/graemlins/laugh.gif

maxper

Primus registratum

me vjen me shume keq per familjen e vet (e njoh) se ajo e ndjen me shume. Imagjino babai i familjes te katandiset ne ate gjendje (eshte ne koma tani) vetem se merret me futboll, me sport. Turp turp turp per ata qe e bene!

eddantes

Primus registratum

neqofte se ju kujtohet ka pas qene nje kohe kur ne pushtet ishte njefare Dulla.Atehere te lejohej vec te duartrokisje ne stadium se po te beje me teper ta benin kurrizin me te bute se barkun

policia

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fatkeqesisht dhuna eshte pjese e shoqerise shqiptare, buron nga injoranca dhe mungesa e civilizimit.
Kur ne parlament shef ish kryeministra qe zihen me grushta e shahen si njerez ordinere, ça mund te presesh kur shkon e luan futboll ne Burrel /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ] ky fenomen nuk ndodh vetem ne parlamentin shqiptar, te shoshesh se si rrihen edhe ne bote shkrihesh, por kjo qe ka ndodhur ne burrel eshte e rende...
dhe me e renda ishte se edhe pasi atij i kishin rende ndjenjat, personi vazhdonte ta godiste, me te vertet e tmerrshme...

policia

Forumium maestatis

ZOTI BERISHA VENDOSNI DENIMIN ME VDEKJE!

[/ QUOTE ]
cfare eshte kjo nje leter e hapur kryeministrit? /pf/images/graemlins/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum

dhe me e renda ishte se edhe pasi atij i kishin rende ndjenjat, personi vazhdonte ta godiste, me te vertet e tmerrshme...

[/ QUOTE ]

Me t'vërtet që ësht e t'merrshme t'bësh diçka t'tillë, por media dhe gazetat shqiptare kane maninë ti ekzagjerojnë dhe ti shtrembërojn ngjarjet ...deri ne absurditet.
Diçka lexova unë rreth k'saj ngjarje t'idhët; Sulejman Mema delegati i FSHF goditet nga një pjestar i ekipit t'Burrelit.Ai ishte duke qetësuar gjakrat midis pankinës së Burrelit dhe aty u godit...POR asgjë më shumë nuk ndodhi në atë fushë ..pasojat për të erdhën më vonë, në shtëpin e tij, ku aty dha dhe shenjat e para (pra k'tu i ranë t'fikët për her t'par.) ..më tutje i plasi dhe një hemorargji cerebrale...ku më von u shoqërua për në spitalin ushtarak nga pjestarët t'familjes t'tij.
Pra m'kupton ku dua t'dal jo gjithçka që lexojm ësht 100% e vërtet ..as 70% nuk janë...

policia

Forumium maestatis

nga e ke marre kete informacion kodi? mua me thane qe e kishin rrahur keq fare dhe ata qe ma thane nuk ishin gazetare...
me thane gjithashtu se ne zverg kishte nje shenje te zeze qe ngjante me formen e nje take kepuce...
ky eshte informacioni qe une kam dhe nuk e di sa e vertete eshte... gjithesesi eshte absurde...

VoGeLuShI

Primus registratum

Pa ndeshjes Burreli-Erzeni 1-1 e vlefshme per kategorine e dyte te kampionatit shqiptar ,Dhunohet keq i deleguari i FSHF-se profesor Suleman Mema aktualisht ne spital nen kujdesine mjekeve.

Kur do ndalel dhuna ne stadiumet tona , ku dhuna kalon cdo limit sa qe rrihet dhe i derguari i fedetares , mendo ca behet me futbollistet miq ?
Albitrat !

E tha mire ai ke Portokallia Albitri nuk duhet me pas moter se e ze lemza 90 minuta pa pushim

[/ QUOTE ]

nuk ndodhin vetem ne shqiperi keto gjera jo

te shofesh ketu c'behet tek derbi lazio - roma s'te vjen deshira te shohesh sport dhe jo me te ikesh ne stadium

dhune ka gjithandej /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

olololol

Primus registratum

JU LUTEM SHUME PA OFENDU NJERI NE TEMAT E MIA NE SKENI ASGJE ME THENE PER TEMEN LENI NJE TAKIM E HANI KOKAT KALAMOJ

KoDoShi

Primus registratum

nga e ke marre kete informacion kodi? mua me thane qe e kishin rrahur keq fare dhe ata qe ma thane nuk ishin gazetare...
me thane gjithashtu se ne zverg kishte nje shenje te zeze qe ngjante me formen e nje take kepuce...
ky eshte informacioni qe une kam dhe nuk e di sa e vertete eshte... gjithesesi eshte absurde...

[/ QUOTE ]

Të thashë që e lexova në një nga gazetat e shumta sportive k'tu në vend(m'duket se PANORAMA SPORT) dhe nuk po e shpik une nga mëndja ime.
Unë kisha për qëllim t'tregoja se gazetat dhe mediat shqiptare i shtrembërojnë dhe i moderojnë ngjarjet si t'iu vij për mbarë...(si n'kët rast; gazeta sportive panorama sport)
Diku në atë gazete thoshte edhe trajneri Erzenit(Shijakut) është goditur nga pankina Burrelase, por pa pasoja për shëndetin e tij, kurse për Sulejman Memën ndodh siç t'shkrojta pak më lart.

Gysi

Primus registratum

Ajo qe te ben vertete te te vije keq ne kete ngjarje eshte kur kupton se sa pak vlen jeta e robit ne kete vend.

Te te vije tjetri dhe te godase per vdekje, per nje cope ndeshje!!!
Nuk e di ku mund te ndodhe tjeter.
Dikush ketu tha se edhe ne vende te tjera ndodhin te tilla gjera. Ndersa per mua nuk besoj se ka vend te dyte te tille.
Ne cilin vend mund te ndodhe qe presidenti i nj klubi te kategorise se dyte (i cili realisht nuk ka shance qe te kete ndonjehere futboll te zhvilluar), te kercenoje me vdekje arbitrin. Madje kete ta beje publikisht edhe ne federate, me ane te telefonatave ndaj drejtuesve te federates ku eshte shprehur: "Po na sollet kete arbiter, ai nuk del i gjalle prej andej!"
Ajo qe me trishton eshte pikerisht fakti se sa pak vlen jeta e robit, per me teper per nje president klubi! Sa nje fitore ne nje ndeshje te kategorise se dyte! Tmerr! Katastrofe!
Po keshtu, ironia ishte kur parmbreme, ne nje emision televiziv (tek TOP SHOW), tek sa Sul Mema po lengonte ne nje shtrat nga ku nuk dihet nese do te ngrihet ndonjehere, degjoja protagonistet e prosti-futbollit shqiptar qe diskutonin per problemet e kampionatit tone te shkrete. Ishte vertete cinike te shihje qe pervec nderit te perbaltur te kampionatit, perfaqesues te federates dhe te tjere tentonin te mbronin sekush karriken e tyre duke e kalu fajin tek neri-tjetri njesoj si ne loje ping-pongu Me ngjante se Sul Mema ne kete rast ishte rrjeta qe ndante tavolinen pergjysme!

Per analogji, kujtoj deklaraten e ish-trajnierit tone te kombetares Hans Peter Brigel, ne rastin e vrasjes se nje tifozi shqiptar ne greqi, Pergjate ndeshjes Shqiperi-Greqi. Brigeli atehere deklaroi se do te ishte me mire te kishim humbur ndeshjen se jeten e nje njeriu.
Ajo qe eshte e dhimbshme eshte se kjo me ben te mendoj se nje gjerman, nje i huaj, nje njeri qe nuk e njeh dhe e kupton gjuhen tone, ne nje gjuhe te huaj arrin te shprehe shume me teper rrespekt per jeten e nje njeriu te rraces sone te cuditshme shqiptare (megjithese me banim ne nje toke te huaj si greqia), se sa vete ne per njeri-tjetrin ketu!

Ne ka opinion qe duhet te verproje ne kete vend, ai duhet ta ndeze fort, ta beje furrnalte turren e druve per te denuar publikisht monstra te tille qe marrin persiper te drejtojne futbollin shqiptar, presidente te tille qe as ekipin e futbollit kalceto te burgut te Burrelit nuk do t'u lija per te drejtuar.

eddantes

Primus registratum

Fajin e kane politikanet.duhet vene denimi me vdekje dhe pike!!! keta lloj monstrash duhen ndeshkuar deri ne fund!!