Burra dhe gra

ana karenina

Primus registratum
Re: Burra dhe gra

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shkencerisht femra eshte me intuitive ,ndersa mashkulli me sistematik e analitik.

[/ QUOTE ]

Po normale, jane me nge te analizojne ceshtje pune ne rehati te plote, se mos kane femije e tenxhere per tu marre ata! Po te kishin edhe rroba per te hekuros do ishin bere praktike e intuitive edhe meshkujt po ja qe ju ra per ise me pa tv duke analizuar ceshtje qe si hyjne ne pune njeriu!

ana karenina

Primus registratum

femra se mban dot alkolin sa mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte kjo pertej feminizmit?

dhe filozofja me e madhe eshte hmmm... prit icik te bej nje search ne google /pf/images/graemlins/tongue.gif

pse nuk filozofojne femrat /pf/images/graemlins/idea.gif ? a kane facility per te filozofuar /pf/images/graemlins/lol.gif ?

[/ QUOTE ]

Kane po nuk e shohin te arsyeshme te harxhojne kohen me petulla me uje /pf/images/graemlins/laugh.gif Se nderkohe qe filozofon femra ty te mbetet barku thate /pf/images/graemlins/smash.gif! Pastaj kur meshkujt nuk tregojne interes per femrat qe filozofojne, keto te fundit kane zgjedhur ta bejne ne heshtje dhe per gjera te rendesishme jo e lagu s'e lagu /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Po s'ke faj ti, kane faj 'ato' qe te pershtaten ty dhe tipave si ty /pf/images/graemlins/madie.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Sepse meshkujt flasin me pak dhe fjalit i kane me te perqendruara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po normale, jane me nge te analizojne ceshtje pune ne rehati te plote, se mos kane femije e tenxhere per tu marre ata! Po te kishin edhe rroba per te hekuros do ishin bere praktike e intuitive edhe meshkujt po ja qe ju ra per ise me pa tv duke analizuar ceshtje qe si hyjne ne pune njeriu!

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pse mi te keqen xhaxhi i ke kaq inot meshkujt? Ti mos harro se s'jon te gjithe filozofa. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Xhaxhi mire je ti /pf/images/graemlins/cooli.gif? Kush tha qe i kam inat /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? Kam inat Dickun kur ben si maskilist i thekur /pf/images/graemlins/lol.gif Ja ty psh si thua ti te kam inat une? /pf/images/graemlins/devil.gif

jona20

big bum bam...

Qe ne mjes me inot ti, duaji femrat ashtu sic do veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Ka shume ndyshime midis vete grave(si puna e ktyre dyjave m'siper psh /pf/images/graemlins/laugh.gif )jo me midis burrave dhe grave !!
(mendimi im qe nuk ja imponoj asnjerit /pf/images/graemlins/laugh.gif)

esper, po flet per jeten time forumike?? ...Cilesoja zevzekes please, se osht shume e thjesht tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum

femra se mban dot alkolin sa mashkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte kjo pertej feminizmit?

dhe filozofja me e madhe eshte hmmm... prit icik te bej nje search ne google /pf/images/graemlins/tongue.gif

pse nuk filozofojne femrat /pf/images/graemlins/idea.gif ? a kane facility per te filozofuar /pf/images/graemlins/lol.gif ?

[/ QUOTE ]

E paske "bere te vdekur" Shopenhauerin mor bir. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje prej argumentave te tij per te nxjerr me larte zgjuarsine e meshkujve ne krahasim me femrat eshte fakti qe historia njerezore nuk ka njohur ende nje filozofe femer. Dhe ky eshte nje fakt i pakundershtueshem. /pf/images/graemlins/shrug.gif

saimir08

Primus registratum

Burra dhe Gra !!!

Pertej maskilizmit dhe feminizmit, cilat jane ndryshimet objektive midis dy sekseve?

[/ QUOTE ]

Ne qofte se lexon me kujdes temen dhe nenshkrimin tend, dhe te thellohesh, do shikosh se do dalin dy tema.

Nderime

.

pinkparadise

Forumium maestatis

aaaaaahhhhhhhh kjo tema burra edhe gra...
personalisht akoma nuk kam arritur te kuptoj menyren e tyre e te funksjonuarit, neve grat dihet qe jemi te komplikuara per vet faktin qe i bejme shum pytje vetes, edhe sepse jemi natyra te tilla kurjoze dhe qe duan te dine shum gjera, ndersa burrat...gjithmon do te ngelen nje mister per mua sepse edhe kur mendoj qe i kuptova vjen nje cast, nje xhest, ne fjale, nje mendim qe ata thone ose qe ata bejne dhe ja prap rikthehem ne fillim edhe duhet serisht ti gjesh anen atyre...
por nejse sic na duan ata per disa arsyje qe as ata si njohin edhe per ne eshte e njejta gje...i duam por ata por nuk kemi arrit ti kuptojme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

OROSHI

Primus registratum

Te analizosh "femren" eshte pune qe sbehet...ndersa te analizosh "gruan" ne njeren ane dhe "gocen/vajzen/qiken/cupen/cucen" ne anen tjeter do ishte me e kollajte.
Gruaja nga goca/vajza ndryshon rrenjesisht!

pinkparadise

Forumium maestatis

ja e shef...dalim tek ajo qe thash me siper
un kisha kujtu se te kisha kuptu,
por me kete te fundit qe the...me duket se jam gabu.

spo me rrihet pa ta bere pytjen, por ma thuj i here ku eshte ndryshimi midis "femres", "gruas" edhe goces te lutem!!!!!

@d@

Primus registratum

tek virgjeria, pinkyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Aty vertitet e gjitha /pf/images/graemlins/mad.gif .

/pf/images/graemlins/idea.gif Une shpresoj qe evolucioni i papare qe na ka perfshire te arrije nje dite te realizoje lindjen e femrave te zhvirgjera. Do isha kurioze te jetoja ne ato kohe /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Iola, ishte pergjigje per pyetjen e pinkyt ajo e imja /pf/images/graemlins/wink.gif

Sophiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/kiss.gif