Njeher kam qejf qe ta mbaroj shkollen me sukses dhe te behem ndoshta ne te ardhmen nje Artitekte ,ndersa kur ta mbaroj shkollen at'her e gjej edhe nje person me te cilin ja vlen ta kaloj jeten me te
Pse kam pershtypjen qe mund te shtohet lista e kerkesave tek formulari qe duhet te plotesoje personi kandidat, nje here qe te mbarosh shkollen?
Jane disa gjera qe bukurine e tyre e kane ne faktin qe ndodhin ne menyre spontane dhe nuk i dihet kurre koha...mendoj se dashuria ben pjese tek keto! Disa gjera vijne vetem nje here ne jete dhe lum ai qe arrin ta kape ate moment![]()
Shum te bukura keto shkrime,jan te verteta keto po duke e mbaruar shkollen dhe dashurin e gjen.Pse kam pershtypjen qe mund te shtohet lista e kerkesave tek formulari qe duhet te plotesoje personi kandidat, nje here qe te mbarosh shkollen?
Jane disa gjera qe bukurine e tyre e kane ne faktin qe ndodhin ne menyre spontane dhe nuk i dihet kurre koha...mendoj se dashuria ben pjese tek keto! Disa gjera vijne vetem nje here ne jete dhe lum ai qe arrin ta kape ate moment![]()
Shum te bukura keto shkrime,jan te verteta keto po duke e mbaruar shkollen dhe dashurin e gjen.
P.sh shkolla ime ka 3 vite qe duhet te mbaroj dhe nje vit e njeh nje djal,vitin tjeter te shkolles fejohesh me te dhe vitin e fundit po sa e mbaron shkollen martohesh me te dhe ja te dyja per nje her nuk te ik asnjera![]()
Me te vertet qenke shum i mir me keto gjera te llogaritesh keshtuNga anet e mija i thone matematike ketyre llogaritjeve, jo dashuri! Gjithsesi, asgje kundra per faktin se nuk mendoj qe dashuria shkaterron shkollen dhe anasjelltas!
P.S : po zgjati njohja 1 vit e gjys, fejesa behet brenda 6 muajsh?![]()
Me fal, thjesht kuriozitet kjo far fejesa tek ju, behet vetem 6 muj apo me shum ??Nga anet e mija i thone matematike ketyre llogaritjeve, jo dashuri! Gjithsesi, asgje kundra per faktin se nuk mendoj qe dashuria shkaterron shkollen dhe anasjelltas!
P.S : po zgjati njohja 1 vit e gjys, fejesa behet brenda 6 muajsh?![]()
Në kohën e fundit e verej që shumë vajza shqiptare dhe inteligjente e nderprejnë shkollimin për tu martuar!
Qka mendoni ju rreth kësaj dhe si do të kishit zgjedhur ju, BURRË APO SHKOLLË???
Në kohën e fundit e verej që shumë vajza shqiptare dhe inteligjente e nderprejnë shkollimin për tu martuar!
Qka mendoni ju rreth kësaj dhe si do të kishit zgjedhur ju, BURRË APO SHKOLLË???
hahahahahahaha sorry Sweety po me lot kam qeshe!
une them BURR! qe do shkollen moj? te tharton trute![]()
Sigurtisht burrat. Kush i ka pa hajrin shkolles?!
Epo nashi, qejfe qejfe qo dynja.shumica po e vetem do budallica sja pajn hajrin shkolls
se nese don burr te vyen edhe shkolla
mendo 3 her e fol 1 her
Epo nashi, qejfe qejfe qo dynja.