Re: Brunet vs. Bjondet vs. Kuqet!!! (trinia e zgjedhjes)
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Pse preferoni te jeni Brune, bjonde apo kuqe... cfare ju shtyn tek zgjedhja qe keni bere mbi flokun tuaj(nese jeni te tjetersuara)nese jo mbroni natyralitetin tuaj mbi argument.... Flisni pak per "armen e ngjyres" cfare efekti ka per t'ju bere te ndiheni ne qender te vemendjes.
Meshkujt cfare preferojne??? hijeshine e brunes, impaktin e bjondes apo zjarrin e kuqes?!
[/qb]
Une per kurjozitet me shume se sa deshire kam provuar keto ngjyra , te verdha , te kuqe , te zeza , kafe i kam vete keshtu qe se kam provuar ...te them te drejten asnjera sme ka pelqyer edhe aq me shume me pelqen ngjyra ime natyrale , kafe e celur , kur i lyeva bjonde ngjaja shume e bardhe se kam dhe lekuren te tille , kur i kisha te kuqe bente shuem kontrast nuk dua te ngjaj ashtu si nuk jam , kur i kisha te zeza obobo imagjinoje floke te zeza pisk me lekure shumeee te bardhe , cfare na del ? /pf/images/graemlins/laugh.gif hmm nje PUNK mbase lol megjithate nuk ishte aq keq tani jam duke eksperimentuar highlights , fije fije lol i kam bere me ca fije te kuqe te erret dhe disa te zeza , nuk jan shume larg flokut tim keshtu qe nuk bejne ndonje ndryshim dramatik here tjeter do perdor ngjyra me dramatike qe te bejne kontrast ...
Per mua ngjyra nuk eshte arme dhe nuk e eprdor per te qene ne qender te vemendjes , eshte thjesht shije personale e perdor per te krijuar pamje te dnryshme sepse nuk me pelqen te dukem njesoj gjithmone ,pra nuk e perdor per te bere per vete e perdor per qefin tim /pf/images/graemlins/smile.gif
Tani persa i peket asaj cfare pelqejne meshkujt sic the ti une mendoj se djemete pelqejne te gjitha lol dikush bjonde dikush brune , disa nejrez thone qe preferojne me shume bjondet por nuk ma merr mendja se nisen nga nje gje e tille per te njohur nje vajze mund te jete thjesht dicka terheqese per nje femer qe e sheh rruges por qe sdo ti flasesh kurre , kur flitet per gjera serioze nuk mendoj se i vene renci ngjyres , o une do lidhem me kete gocen se eshte bjonde , a a nuk e besoj ..
keshtu ky eshte mendimi ime ..