Brunet vs. Bjondet vs. Kuqet!!! (trinia e zgjedhjes)

S6T6N6

Forumium maestatis
Brunet vs. Bjondet vs. Kuqet!!! (trinia e zgjedhjes)

Pse preferoni te jeni Brune, bjonde apo kuqe... cfare ju shtyn tek zgjedhja qe keni bere mbi flokun tuaj(nese jeni te tjetersuara)nese jo mbroni natyralitetin tuaj mbi argument.... Flisni pak per "armen e ngjyres" cfare efekti ka per t'ju bere te ndiheni ne qender te vemendjes.
Meshkujt cfare preferojne??? hijeshine e brunes, impaktin e bjondes apo zjarrin e kuqes?!

Jepini dum ju kesaj teme...

Diskutim te mbare

Haircolor.JPG

ladouce2005

Primus registratum
Re: Brunet vs. Bjondet vs. Kuqet!!! (trinia e zgjedhjes)

i kam provuar te gjitha ngjyrat e mesiperme, madje dhe ngjyra qe nuk ekzistojne aty lart, por jam ndier gjithmone njesoj /pf/images/graemlins/wink.gif e bukur dmth :devil:
ndoshta njerezve perreth u ka bere me shume pershtypje se mua :devil:
right now jam red/caramel :wub:
luv it :cool:

darma

Primus registratum

Te them te drejten as nuk e kam me idene se cila eshte ngjyra ime natyrale..jam marre me shume eksperimente dhe te gjitha me kane pelqyer por veten time e shikoj si brune ndoshta komplimenton me mire tiparet e fytyres sime..

helibak mucogllava

Primus registratum

une i kam ber 2 her bjond dukesha shum sexy..smi beri mir heren e dyt ajo qorrja /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fiksim i kam ti bej nje her te thinjura /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

una jam brune me sy te zi,
shoqja ime e ngushte eshte bionde me sy jeshilë.si yll jemi te dyja...i hedhim te gjithe vdek :thumbsup:

BISOU

Primus registratum

EHHH TANI SI NE FOTO.....

POR KAM QENE KUQE E LEZECME FARE PA QUKA /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE BRUNE SI KAFE TE HAPURA PO KUR DILNIM NE FOTO DUKESHIM SIKUR ISHIM NJE FAMILJE UNE ME KANOTEN /pf/images/graemlins/laugh.gif DHE ME VELLAIN... KESHTU I NDRYSHOVA NE BJONDE :devil:

marina s.

Forumium maestatis

jo zeqo,nuk u merzita...thjeshte po rrotulloja syte.zakonisht ky eshte efekti i fjaleve te tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

entelush

Primus registratum

edhe une pak a shume i kam provuar te gjitha ngjyrat....nga eksperienca shoh qe nuancat e te kuqes impresionojne shume..... :kiss: ....megjithse te them te drejten edhe e zeza me refleks blu me shkonte shume,persa i perket bjondeve,une nuk preferoj te tere flokun,disa ''mesha'' do te ishin te mjaftueshme....now i am purple.....the best of me violino intenso....gjithsesi pozicionimet jane:1.RED;2.BLACK;3.BLONDE....... :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

LiLLy pse aq bukur flas une me te bej te nxjerin syt xixa :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

marina s.

Forumium maestatis

syte te nxjerrin xixa ty qe s'di te lexosh /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

hmmmmm une tani i kam blond. kjo eshte ngjyra ime natyrale. i kisha te zeza,me nuanca paksa blu. me pelqen ngjyra e eze sepse me duket sikur i nxjerr me ne pah tiparet e fytyres :thumbsup:

susana

Primus registratum

PATJETER, PSE JO! PO TE TE JAP CA KSHU :smash: :smash: SI FILLIM(bej shaka) /pf/images/graemlins/smile.gif

ladouce2005

Primus registratum

qenka shtuar lista e shkrimeve ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
une i lyva para dy ditesh :devil: prape karamel :wub: kuqe ne bjonde (lajthi e lehte) si ngjyra e syckave :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

albavina

Primus registratum

mora occhi castani /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

shih shih fiona /pf/images/graemlins/frown.gif
uen i kam ashtu sic mi ka ber nena /pf/images/graemlins/tongue.gif