Brockulla Shqiptare

Brockulla Shqiptare

Taze nga shekulli. Kam 20 minuta qe nuk e mbaj dot te qeshuren. Nuk di kush ka perdorur me shpesh Diku shprehjen "publiku i trashe amerikan" apo kjo Belinda epitetin "shperthyese"
lol.gif

SONI, version sexy

belinda budini

Ka koreograf për çdo dalje në skenë, instruktor për mbajtjen e trupit në formë, këshillues për modën dhe look-un skenik, madje edhe menaxher personal për aktivitetin e saj... Nuk është një super star, por një këngëtare shqiptare që del “solo” në skenë vetëm prej dy vjetësh. Është ish-Sonja e “Spirit Voice”, alias Soni, performancat e fundit të së cilës kanë qenë <span style="font-weight: bold">“shpërthyese”</span> përsa i përket look-ut dhe komportimit skenik. Shumë më energjike dhe ekstravagante nga ç’ka qenë ndonjëherë, Soni betohet se stimulanti i saj i vetëm është fizkultura. Megjithatë i ka lënë me gojë hapur teleshikuesit e një prej puntatave të radhës së “Kombinat Show” me një “shpërthim” skenik të pazakontë. Nuk ka qenë më pak e guximshme në skenën e “Top Fest” ku konkurron, e veshur me një “combinaison” – letër cigare pas trupit, sidomos në zonat e nxehta( muahahahahahha). Prej shumë kohësh mes pikëpyetjesh për të dalë e veshur me një look të tillë provokues, ajo ka vendosur që “po”. Dhe efekti ka qenë i parashikuar: komentet nuk kanë munguar, sidomos nga zona e meshkujve (no kidding!). Ajo është shumë e kënaqur, po kështu edhe menaxheri i saj, i cili nuk i kursen komplimentat për hiret e Sonit në skenë. Nuk është i vetmi mashkull. Ai betohet(
lol.gif
) se janë të panumërt ata që e marrin në telefon pas shfaqjeve të Sonit në ekran për t’i shprehur entuziazmin për paraqitjen e saj. Dhe ai vetë kujdeset që Soni të ketë veshjen e duhur për këtë sukses duke e shoqëruar atë edhe gjatë seancave të shopping-ut në Tiranë ose jashtë vendit për të përzgjedhur veshjen “e duhur”(again, no kidding &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ). Soni dhe menaxheri i saj, Fatmiri, e shohin suksesin e tyre të përbashkët shumë të lidhur me paraqitjen e jashtme të Sonit. “Mendoj se ka ardhur koha që këngëtarët të bëjnë show. Ka ikur koha e këngëtarit statik (After all having a good voice is not necesary anymore &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ). Publiku do të gjallërohet dhe unë bashkë me të. Ai 5 minutëshi i këngës duhet të jetë i kompletuar, jo thjesht si vokal por edhe si spektakël”, - shprehet Soni dhe menaxheri i saj është plotësisht dakord. Por përveç menaxherit, këtë “liri shpërthyese” Sonit ia zgjeron edhe i dashuri i saj, një francez sigurisht tolerant, të cilin ajo nuk dëshiron ta zbulojë me emër, megjithëse janë bashkë që prej afro 4 vjetësh. Përveç një performance tjetër “shpërthyese” në një videoklip të afërt, Soni thotë se po përgatit edhe një album të ri, i cili do të jetë i dyti pas “Mbretëresha e natës” që në fakt dekodohet si “Mbretëresha e diskotekave” (how creative with the title
lol.gif
) dhe në të vërtetë këngët e këtij albumi Soni ka patur rastin t’i këndojë “live” në diskotekat e mëdha sidomos në Kosovë e Maqedoni, ku ka mbledhur shumë fansa, kryesisht meshkuj.

erisa

Primus registratum
Re: Brockulla Shqiptare

pse e shani te shkreten ...si gjthe te tjeret dhe ajo Mundohet te lë gjurme ne artin Shqiptare &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

mengjesi

Primus registratum

O hidro cfare thashethemexhiu paske qene per koken tende &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Presidenti

Forumium maestatis

me nis me i thon te gjitha ça di dalin shum te palame &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Raundi i dyte! Gati...?

(marre pa leje nga Koha Jone)
<span style="font-weight: bold">BURRI QE IU HEQ DHJAMIN GRAVE</span>

Nga Zenepe Luka

Faruk Mezini eshte 74 vjec, por kushdo qe perballet me te, nuk i

jep me shume se te 60-tat. Njeri energjik, i gjithanshem qe per gjate gjithe kohes eshte marre me 6 lloje sporti, nje kengetar i mire i hershem, por qe kendon edhe sot teksa ecen rruges. Prej 20 vjetesh merret me masazh kryesisht tek grate, u heq dhjamosjen e rrudhat ne fytyre. Eshte shume i ndjeshem me grate politikane. &quot;Ne radhe te pare vleresoj mencurine e tyre, por i dua edhe te bukura. Jam i gatshem t'u sherbej falas, madje te shkoj une tek ato dhe jo te vijne ato tek une&quot;,- thote ai. Ndjek te gjitha telenovelat dhe perlotet nga dramat e dashurise. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Nje personazh shume i njohur ne Vlore, por qe flet per here te pare ne shtyp. Per sekretet e jetes, merakun per grate, Faruku pranoi te flase ekskluzivisht per &quot;KJ&quot;.

...............

20 vjet masazher i grave

Qysh nga viti 1984, vit ne te cilin doli ne pension, &quot;ai ka qene mesues fiskulture ne shkollat e Vlores), Faruk Mezini ushtron mjeshterine e tij si masazher, vecanerisht i grave. Ai thote se kete mjeshteri ia ka futur ne gjak doktor Minella Kapo, kur ishte student ne Institutin e Fiskultures. Periudha me e suksesshme ne te cilen vuri edhe para, eshte ajo pas viteve 90, ne Greqi.

&quot;Shkova tek im bir ne Larisa dhe njoha nje grua greke, quhej Apostoli Dhimitropulis, qe ecte me shkop. Ishte 67 vjec dhe peshonte 105 kg. Bisedoj me te dhe i them se nese do te pranonte te bente masazh tek ai, do t'ia hiqja shkopin, do ta sheroja. Punova dy muaj me te, u lodha, por e bera njeri. Nuk besonte qe nje dite do te flakte shkopin qe e kishte shoqeruar prej vitesh. Me paguante 5 mije dhrahmi ne dite dhe me ato leke bleva nje motor qe te beja shetitje me gruan, por nuk qe e thene. Nuk ma lane te

kalonte ne kufi, duhen bere veprime, qe kushtonin aq sa ishte blere

motori. Ia lashe djalit dhe e perdor kur shkoj ndonjehere atje. Kaq ishte, puna, me doli nami si masazher grash &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; dhe greket hallexhesha zinin radhen. Nuk e harroj nje grua arvanitase nga Livadhjaja, qe dinte shqip si edhe une, qe me masazhet qe i bera i hoqa peshen e tepert, rrudhat dhe u be si kumbull. Hallall e paste se ishte gjaku yne, ishte grua per se mbari. Fama ime u rrit kur ngrita ne kembe nje grek qe ishte i paralizuar kembe e duar. Ne kete rast kuptova dhe u binda se cfare roli luan fiskultura, masazhi tek njeriu. Ky njeri qe prej vitesh dergjej ne krevat, arriti te shkoje te kryeje nevojat personale me kembet e tij. Te afermit nuk e besonin, u dukej e pabesueshme. Por ja, keto duar te nje njeriu te moshuar, bene mrekulline- thote ai i mbushur me emocion.

Rastet ne Vlore, jane te shumta- vijon ai biseden. Keshtu prej vitesh punoj me Elen, qe ka bere aksident me makine. Shume gra te tjera vijne per te hequr rrudhat e dhjamrat dhe jane te kenaqura nga puna ime, por edhe une me ate cka me japin ato. Nuk jam lekist, primare per mua eshte sherbimi, qe t'u mbaroj hallin grave. Une gjykoj se dhjamosja, rrudhat, ne teresi cenimi i estetikes, eshte hall per grate, pastaj edhe puna duhet shperblyer. Por une kerkoj minimalen, nje seance ne dite shkon deri ne 300 leke, kurse

ndonje tjeter i rrjep grate e shkreta. Keshtu te ardhurat mujore nga kjo pune, shkojne deri ne 25 mije lekje, por edhe pensioni i imi dhe i gruas, rrojme si konta. E cfare i do me shume. Ne kete moshe, dieta eshte e percaktuar, eshte zvogeluar zorra, &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; edhe te duash nuk ha me shume.

Meraku im per grate politikane.

Ne pergjithesi gruan e dua te bukur, por vecanerisht perpolitikanet e quaj domosdoshmeri. Natyrisht primare per nje grua qe merret me politike dhe gezon nje post, eshte intelekti i saj, mencuria e thene ne gjuhen popullore, por edhe bukuria e afron me shume me qytetarin.

Mund te jepni ndonje mendim per politikanet, cila prej tyre duhet te filloje masazhet tek ju?

Ne pergjithesi ato jane terheqese. Arta Dade eshte simpatike, nuk ka nevoje per masazh, por eshte pak e shkurter. Edhe Ermelinda duhet te beje kujdes se po vuri dhjame, zor se e heq, per shkak te ngarkeses qe ka. Makbulja, ajo vajza e Vlores, ka nevoje te beje per dy muaj seanca. Mua aq kohe me duhet dhe keni per te pare qe ajo grua e hekurt ne mendim dhe veprim, por cuditerisht, nuk i mungon edhe buzeqeshja, do te behet nje miss i vertete. Ka trup, eshte nje esmere qe terheq vemendjen dhe e kompletuar si grua. Kam pare edhe nje deputete te Elbasanit, me mbiemer Tepelena. E ndoqa ne nje diskutim ne podium, ishte shume e shendoshe. Ajo ka nevoje per 3-5 muaj seanca masazhi, por edhe nje diete rigoroze dhe te shoqerohet me ushtrime ne natyre.

U ndalet vetem tek grate e PS-se. Si duket jeni i majte z. Mezini?

Jo, nuk jam i majte, une dua Mbretin. Jam nacionalist, mendoj per Shqiperine e madhe.

Qe te mos keqkuptoheni, jepni nje mendim edhe per z.Topalli.

Eshte fine ne trup, por nuk e kam pare njehere te buzeqeshe. Kjo e ben te zymte. Ndoshta e ka nga hallet qe ka opozita per te marre pushtetin. Ajo qe garantoj eshte se per politikanet do te punoj falas, mjafton qe ato te gjejne kohen per te bere seancat e masazhit. Po te kete ndonje zyre bosh, une shkoj edhe ne parlament, ne dite te caktuara te javes.
lol.gif
lol.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Ketu tek broçkullat klasifikohen edhe gafat &quot;elektronike&quot; besoj.

E kam fjalen per programin e fundit qe drejton Enkel Demi tek TV KLAN: Kutia e fundit.

A ka mundesi nese ndonje forumist punon ne TV KLAN apo njeh Enkelin t'i thote qe shifra 0.5&amp;#8364; nuk quhet 5 (pese) cent por 50 cent (ose mund te thote edhe qindarka, po varja, kush po kerkon shqipe korrekte nga drejtuesit e mediave shqiptare).

S6T6N6

Forumium maestatis

Do ja komunikoj personalisht &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ardit33

Primus registratum

Qe kur kam ardhur ne Tirane, kam vene re qe ka plasur keq Rrepi shqiptar.

Gjithandej ne TV e Radio shef e degjon grupe me rrepista shqiptar. Ca jane origjinale, shumica kopjojne, ca jan shume qesharake
lol.gif

A i keni pare videot? Ato hiqen si 'getto thugs'.

Nje video qe ben shume te qesh.

Kjo eshte nje video nga ca djem nga durresi:
Titrat kur fillon videoja:

Gipsy Nigas...
featuring
Bitches
presents: Sexy

Refreni i kenges (s'me kujtohet shume mire):

show me your TITS,
you are so SEXY
......
hug me, suck me f*ck me,
you are so SEXY
.....
lol.gif
goofy.gif
:rockband:

Cfar torrollakesh

Buburreci

Primus registratum

Sot ne shtyp ishte nje artikull idiot per ndryshimin e ores dhe lumturine e njerezve.
Problemi eshte se ora ndryshohet te dielen e fundit dhe jo te parafundit te tetorit.
Mire qe shkruajne po te pakten te mireinformohen se behen edhe qesharake per ne klase te pare.
shrug.gif