Britney Spears

Antionline

Primus registratum
Re: Britney Spears

Tani e kam ne pc ska nevoje ta marr nga home /pf/images/graemlins/smile.gif prandaj eshte ne dore te sigurte, mos harro siper ketij link eshte link i njejte me shume video online pick up ndonje aty se kishte shume gjera interesante edhe mp3 song. shiko me siper tek postimi im /pf/images/graemlins/smile.gif

swimmer

Primus registratum

thumb_005.jpg

katina

Primus registratum

edhe une jam fansja e britney_it, kam qene qe kur nzorri kengen e pare te saj,
kjo kenga e re "everytime" eshte shume e bukur sidomos vidoclip_i eshte i shkelqyer.
ok pacim popull

albanian_girl

Primus registratum

Ja ku esht Britney Spears pa makeup ,sa e shumtuar esht,vetem po te vej make up del e bukur ajo.por khsu duket origjinale :eek:
attachment.php3

Thus_I_spoke...

Primus registratum

Po e bukur sa gjithe fshataret amerikane!!! As te mesmen nuk ka mbaruar dot!!! Sa intelektuale?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Koli

Primus registratum

Edhe ti sa larg qe shkon or mik. Deri ne e mesmja... Pyet publiku dashamires e artdashes per te mesme apo fillore, kur tjetra s'le gje pa nxjerre, argetim truri e plako packa se s'di te lexoje as abetaren.
Rrofte siliconi.

swimmer

Primus registratum

Po ti albanian_girl ke zili qe Britney eshte e bukur qe e nxjer ate foto pa makiazh e cila nuk ndryshon asgje tek britney edhe biles pa makiazh eshte me e bukur akoma.
Por ti je mesuar ta shikosh me makiazh dhe nuk te eshte mesuar syri.
Britney eshte nje nga femrat me seksi ne bote
:rockband:

swimmer

Primus registratum

Thus_I_Spoke kujt i thua shkolle ti lal vetem universitetit???
Ajo ben shkolle ne Akademia e arteve per kercim dhe muzike,lal mos i ngatero gjerat.secili ka shkollen dhe diplomen e vet njeri ben shkolle per juridik,nje per ekonomik,nje per pikture,muzike etj etj
Sipas teje te gjithe artistet jane pa shkolle.
Nese njeh dike qe studion tek akademia e arteve pyete pak sa e lehte eshte.

stellina_sister

Primus registratum

c'mendoni per kengen e saj te fundit "my prerogative" ?! une mendoj se esht shume e bukur dhe si gjithmone britnin arrin nr 1 te klasifikave boterore!!

peson

Primus registratum

Britney Spears, shtatzanë para se të martohej

Ajo ishtë shtatzanë dhe i vinte shumë turp ti tregonte bashkëshortit dhe prindërve të saj. Për këtë qëllim u martua sa më shpejt të ishte e mundur në mënyrë që të shpallte sekretin e madh. Duket vërtet si një telenovelë, por në të vërtetë kjo i ka ndodhur princeshës së popit Britney Spears. Sipas “National Enquirer”, Britney Spears ka ngelur shtatzanë para martesës dhe e ka shpallur këtë gjë kur ishte në ishujt Fiji, gjatë muajit të mjaltit. Sipas gazetës këngëtarja kishte zbuluar se ishte shtatzanë para se të martohej, por nuk i kishte treguar asgjë burrit të saj Kevin Federline, sepse kishte frikë nga ndarja. Kjo ka ndodhur për faktin se Kevin nuk kishte qenë dakort për të pasur një fëmijë, edhe pse ajo kishte këmbëngulur se ishte gati të braktiste karrierën e saj përkohësisht për të rritur një fëmijë. Bashkëskorti i saj me sa duket i lodhur nga fëmijët, pasi momentalisht ka dy me ish-gruan e tij të parë, e ka pranuar këtë fëmijë, duke i kushtuar 22 vjeçares kohën e duhur për ti qendruar pranë. Të sapomartuarit pas muajit të mjaltit janë transferuar në një vilë që sapo kanë blerë që kushton 7 milion dollarë në Malibu.