Britney Spears

COKOLLATA

Primus registratum
Re: Britney Spears

Lereni mer gocen rehat , ben cben ajo i ben zbor gjith te tjereve , edhe tani qe po flisni ju publicitet po i beni . Jane bere gjokset e britneyt legjende . Megjithese e shof gjithmone neper clube ketu ka gjokse shume normale dhe jo fallso mund te jene ndermjet b dhe c cup . Megjith metodat qe kane dal tani me push up bras ose cfare jane ato si pune topa siliconi qe blihen te victoria's secret e rrit gjoksin per nje nate pothuajse 2 cup sizes. Pastaj ku eshte e shendoshe ajo aty , eshte kendi i fotos dhe ne shume raste camera te shton 15 pound .( vallahi asnje cop celuliti s'i duket ) . Edhe sikur te jete fryre njecike aty ka shume arsye qe ne gocat i kalojme gjithmone si periudha para menstruacjoneve ose thjeshte nje fundjave of hardcore partying . Nuk dua te jem e ashper ose ndonje gje po sma merr mendja te gjitha gocat ne kete forum kane trupin e rachel hunter or sth . Dhe te gjitha kur shkojm ne plazh a ne pishine dukemi pak a shume ashtu . Perderia ajo eshte kush eshte tani do kete shume gjera te vecanta , jo cdokush arrin kete lloj fame ne moshen 22 vjec . Sa per bukuri ajo eshte pak dembele dhe si kushton dhe aq shume rendesi vetes ( pershire qe eshte fotografuar ose pare ketej rreth e rrotull duke blere kafe ne mengjes me rrobat dhe makiazhin qe kishte dale naten e shkuar ,po eshte goce e re si te gjitha ne s'eshte ufo keshtuqe ben dhe gjera tipike qe nje moshatareje te saj . Si perfundim ishalla ndonje nga ne ketu qe rrime e diskutojme britneyn kur ajo do jete ne ndonje kafene ne amsterdam duke u tallur me fotografet arrijme ate lloj fame dhe sukesi ndonje dite /pf/images/graemlins/wink.gif
Peace

tesoro

Primus registratum

kujt i shpetoi kjo gafe " britney eshte inovative"?

se kam vene re akoma kete gje...
por me teper skandalet.......
referohem tek video e fundit qe shume adoleshte mund ta emitojne duke prere duart....

Antionline

Primus registratum

britney.jpg

Erika, eshte per ty, nga my personal collection.
Shpresoj te te pelqeje.

stellina_sister

Primus registratum

po ta shifja noshta edhe do t'me pelqente /pf/images/graemlins/frown.gif por nuk hapet /pf/images/graemlins/frown.gif megjithate thnx njelloj rendsi ka mendimi thojn :thumbsup:

Antionline

Primus registratum

ajo pc jot si shume naze paska /pf/images/graemlins/smile.gif sepse ketu ke pc im, une e shikoj ? gjithsesi gjej ndonje menyre nga ku mund ta provosh, ose me righ click mausit tek x nqs del aty dhe beji show picture, dhe nqs perseri nuk del po ta dergoj nga msn.

Antionline

Primus registratum

komp jot paska nevoje per nje trajnim special se qenka bere ohh good u fute /pf/images/graemlins/smile.gif shifena aty

stellina_sister

Primus registratum

uuuuuuu se harrova, mos e ke ti gje videon e "FROM THE BOTTOM OF MY BROKEN HEART" sepse esht nje nga te preferuarat e mia dhe ktu ne italy e kane pase transmetu vec nje here ne EXCLUSIVE e nuk e kam pare me.. please...

Antionline

Primus registratum

pershendetje,
video vallai nuk e kam vetem ne cd origjinale track music, por mesa di une ajo kenge nuk ka dale video clip official, sepse nuk rezulton, ajo qe ke pare ti do te kete qene ndonje interpretim i britney, por jo qe te kete qene video zyrtare e nxjerre, gjithsesi do te shof mos ta gjej diku, anyway pashe ne NET para ca ditesh nje file te britney live on hawaii ishte nja 800MB ishte cool koncert, vetem se ishte si shume i madh ne file dhe per me teper nuk e beja dot as cd dhe qe kshu e lashe dmth e pashe dhe e hoqa se skam vend te lire ne PC, ok gjithsesi per video qe me the do shof mos te gjej gje dhe do ta jap me ta gjetur, qe keshtu shifena tani po bej sikur po punoj i cike flasim soon. /pf/images/graemlins/smile.gif have fun aty

reservoir dog

Primus registratum

I would bang her too,with a couple other guys! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: A glorious foursome! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Laho

Primus registratum

hajde britney hajde :rolleyes: eshte skandal fare yuck nuk me pelqen jo vetem britney por as christina jane bere boze fare