boterori!

Airbourne

Papirus rex
Nga ana e ime....jete te lumtur!
PS: tashina se qfar thone psikoLOQET, ATA e dine me MIRE.
Ju puqet vazhdon ose perfundon,apo martohesh perseri po sju konvenoi.
Qe thua TINA.

Airbourne

Papirus rex
SOT dhe Airbourne: po fitoje franca,duhet te sjellesh nje Flammkuchen.
Ky TORRJA: do ju sjell qe ne, francezet dime te gatuajme me mire....ARROGANCEN.
Sju besova VESHEVE.
UNE: qeke bo pa rrujt.

Airbourne

Papirus rex
Presidenti i FIFA-s: Ky është Botërori më i mirë ndonjëherë

Gianni Infantino është ndarë shumë i kënaqur me organizimin e Kampionatit Botëror 11 qytete të Rusisë kanë qenë organizatore të Kampionatit Botëror, i cili këtë të diele mbyllet me finalen mes Francës dhe Kroacisë. I gjithë turneu ka kaluar në mënyrën më të mirë të mundshme dhe sipas presidentit të FIFA-s, Gianni Infantino ky ka qenë Botërori më mirë i organizuar ndonjëherë. “Para disa vitesh pata thënë se ky do të jetë Botërori më i mirë ndonjëherë, ndërsa tani e them me bindje të plotë. Ky ishte Botërori më i mirë”, ka thënë Infantino në konferencë për shtyp në Moskë. “Stadiumet kanë qenë 98 për qind të mbushura, më shumë se një milionë tifoz kanë udhëtuar nga e mbarë bota drejt Rusisë, kurse përmes televizorit, kampionati është përcjellur nga më shumë se tre milionë njerëz”. “Po ashtu në këtë kampionat sistemi VAR ka funksionuar me sukses, kurse nuk është regjistruar asnjë rast i dopingut”, ka theksuar ai.

Lexo me shume: http://rtv21.tv/presidenti-i-fifa-s-ky-eshte-boterori-me-i-mire-ndonjehere/
© RTV21.tv

PS: ne RUSI te heqin veshte dhe breket....KURACER.

Airbourne

Papirus rex
Kqyrni....

SHENIMI: moderatorja per ate pune PAGUHET,ndersa pjesemarresit apo folesit do jene agjente ruse te kamufluar.
Apropo....thone ne troje qe Putin foli para kampionatit boteror: kush prish qetesine apo rendin publik do NDESHKOHET me masa DRAGONIANE.Nuk dihet se qfar mase do ndermerte,dhe shkruesi po fantazon qe eshte<<<<INTERNIM me se pakti 5 VJET>>>.

Ale......

Airbourne

Papirus rex
Nje trainer gjerman i nje vendi afrikan tha(TASH) ne pushim te ndeshjes: perfaquesit e fifas erdhen ne kampin tone dhe na sqaruan.....kur gjishti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,shputa apo krahu eshte larg trupit=penallti.se kush diton apo fiton sme intereson.Noi kllufi i rre menja per donation

Airbourne

Papirus rex
Zlatko Dalic, Croatia coach: "I congratulate France on their title. We played well in the first 20 minutes, we controlled the game. Then there was an own goal from a set play. We came back to life, dominated and then the penalty was given.

I have to congratulate my players, it was maybe the best game we played in these championships; we controlled the match but we conceded. Against such a strong side as France you must not make mistakes. We are a bit sad but we have to be proud as well for what we've done.

apropo.......me shkrujti i tifoz gjermon mbas ndeshjes se dardaneve me veshllapushet e anglise....sikur ke thon qe ekipet e ballkanit sdalin kampion!

Ju pergjigja DJE....sjam wettorakel si puna tate.

Me vone do i pergjigjem, por tash mas neshjes bohem i qut.

kaq.

Airbourne

Papirus rex
Mjesi.
Filluan <intelektualet> me teori kospirative.....Macron-Putin bene manupilime,ne ajer kercen me veshe,ishte simulim(qe po) dhe ndeshja mbaroi.

Apropo....
Putin: Tifozët e futbollit mund të udhëtojnë në Rusi pa viza deri në fund të vitit.

Rusia do të vazhdojë të ofrojë mundësinë e udhëtimit pa viza për tifozët e huaj të futbollit deri në fund të vitit 2018, ka thënë Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin pas përfundimit të Kupës së Botës në Moskë të dielën.

Rusia i lejoi tifozët e futbollit të udhëtojnë pa viza për të marrë pjesë në Kampionatin Botëror me marrjen e një ID të tifozëve që u ishin dhënë përkrahësve me biletat e ndeshjeve.

“Unë mendoj se do ta bëjmë; për tifozët e huaj që aktualisht kanë ID-tifozësh, do t’u lejojmë atyre udhëtimin pa viza deri në fund të vitit”, ka thënë Putin.

urbs gravis et nobilis(Cicero) dikur per trojet.

Diten e MIRE.