Universal
AnonymouS
Nga artikulli i fundit per ngacmimet e femres ne pune ndersa analizoja dhe kam analizuar dhe me para rolin e femres ne pune ne shoqeri etj.
Pra konkretisht me ate cf ka arrit te konceptoj eshte qe femra abuzon me vetveten.
Psh si? Ia nese marrim nje rast ku femra eshte ajo qe skish pasuri...skish ze ne kapitull ne nje ndodhi..me pak fjale e pafuqishme. Dhe rastin tj kur femra ne nje familje me liberale merrej ne konsiderate situata ekonomike mjaftueshem e mire.
Ne ate cfare une ka arrit te konceptoj ne nje mjedis shoqeror duket qe femra gjithmone e shtypur ajo pa asnje mundesi per te ecur ne jete eshte pikerisht ajo qe "cmendet" e para.
Nese arrin te preke pasurine..pak sukses verbohet sepse si ka pasur asnjehere.
Sdin ai ti menaxhoje. Madje madje don te arrije majat e suksesit me nga 10 shkalle ne nje hap pa pasur aftesite e duhura
thjeshte duke "shitur" trupin e saj.
Nga ana tj kemi rastin e femres tj qe eshte me ne kembe ne toke dhe di mire si te sillet punoje e cf te beje.
I kujte eshte "faji" ne kete rast.
Keshtu funksionon ne cdo cep te botes?
E ka fajin familja me edukimin e munguar?
Shoqeria qe nuk i mban dot ritmet e kohes?
Apo vete personi dhe sa i afte eshte te perballe X gje.
Pra konkretisht me ate cf ka arrit te konceptoj eshte qe femra abuzon me vetveten.
Psh si? Ia nese marrim nje rast ku femra eshte ajo qe skish pasuri...skish ze ne kapitull ne nje ndodhi..me pak fjale e pafuqishme. Dhe rastin tj kur femra ne nje familje me liberale merrej ne konsiderate situata ekonomike mjaftueshem e mire.
Ne ate cfare une ka arrit te konceptoj ne nje mjedis shoqeror duket qe femra gjithmone e shtypur ajo pa asnje mundesi per te ecur ne jete eshte pikerisht ajo qe "cmendet" e para.
Nese arrin te preke pasurine..pak sukses verbohet sepse si ka pasur asnjehere.
Sdin ai ti menaxhoje. Madje madje don te arrije majat e suksesit me nga 10 shkalle ne nje hap pa pasur aftesite e duhura
thjeshte duke "shitur" trupin e saj.
Nga ana tj kemi rastin e femres tj qe eshte me ne kembe ne toke dhe di mire si te sillet punoje e cf te beje.
I kujte eshte "faji" ne kete rast.
Keshtu funksionon ne cdo cep te botes?
E ka fajin familja me edukimin e munguar?
Shoqeria qe nuk i mban dot ritmet e kohes?
Apo vete personi dhe sa i afte eshte te perballe X gje.