Botë e çuditshme

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Keto Po Qe Jane Shoqe :hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:
10599671_737530256329123_4036239946523312986_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Zënka Me Të Shoqin, Gruaja E Kafshon Në Vesh

Një Grua Ka Kafshuar Të Shoqin Në Vesh, Pas Një Zënke Të Çastit.

Ngjarja Ka Ndodhur Në Prizren.

Sipas Policisë, Gruaja E Ka Kafshuar Të Shoqin Në Veshin E Majtë Dhe Për
Këtë Arsye Ai Ka Kërkuar Ndihmë Mjekësore Në Spital.

Policia Nuk Ka Bërë Të Ditur Ditur Identitetin E Dy Bashkëshortëve Dhe
Arsyet Që Çuan E Zënkës Në Këtë Veprim.
10868284_740379542710861_4512276426078994446_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Kur Të Bekon Prifti Që Të Gjesh Burrë!

Kjo Foto Po Bënë Xhiron E Botës Në Internet Dhe Mediat Sociale Ditët E Fundit.
Thuhet Se Ajo Eshtë Bërë Në Afrikë, Kur Një Prift “Bekon Prapanicat” E Disa Femrave Lakuriq Që Të Kenë Fat Për Të Gjetur Burrë.

Origjina E Fotos Mbetet Mister Akoma, Por Disa Raportime Shpjegojnë Se Në Foto Tregon Një Pastor Në Afrikën Jugore, Ndërsa Të Tjerë Thonë Se Burri Eshtë Njëlloj “Zoti” Nigerian.

Në Foto Shihen Disa Gra Të Ulura Në Gjunjë Lakuriq, Ndërsa Mendohet Se Ky Eshtë Njëlloj Riti Që “Bekon” Gratë Beqare Që Të Kenë Fat Në Gjetjen E Bashkëshorit Të Duhur.

Gjithsesi Misteri I Vendit Ku Eshtë Bërë Foto Vazhdon, Por Nuk Do Të Ishte Çudi Nëse Do Të Ishte Vërtetë Rit I Ndonjë “Prifti” Afrikan, Pas Shumë Riteve Bizarre Që Kemi Dëgjuar Nga Kontinenti Afrikan.
10849849_1536532969966281_6563830246742509524_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
FOTO E DIPLOMIMIT TE STUDENTES QE PUSHTOI BOTEN!

Të Hënën, 24-Vjeçarja Jacci Sharkey U Diplomua Në Kolegjin Australian Të “Sunshine Coast”.
Rreth Jaccit, E Cila Jeton Në Queensland Me Bashkëshortin Dhe Dy Fëmijët E Tyre, Tani Shkruajnë Pothuajse Të Gjitha Mediat Anembanë Botës. Edhe Atë Për Një Fotografi, Të Cilën E Ka Bërë Në Ditën E Diplomimit, Ku Shihet Duke E Ushqyer Djalin E Saj Gjashtë Javorë.

Nga Të Gjitha Fotografitë E Bëra Në Ditën E diplomimit, Kjo Eshtë Përzgjedhur Si Fotoja Më E Bukur. Ajo Mendonte Se Fal Kësaj Përvoje, Ka Pasur Sukses Gjatë Studimit Në Këtë Kolegj, E Cila Eshtë Arsyeja Pse Ata I Dërguan Foton Asaj.

I Falënderoi Ata, Sepse I Mundësuan Që Përkrah Rritjes Së Dy Fëmijëve, Të Përfundojë Edhe Kolegjin, Transmeton Telegrafi.

Kolegji Ka Vlerësuar Veprimin E Ish Studentes Së Tyre, Dhe Me Këtë Rast Vendosen Ta Publikojnë Në Faqen E Tyre Të Zyrtare Në Facebook, Si Një Mesazh Për Nënat E Reja.

Jacci Eshtë Befasuar Nga Fakti Se Si Imazhi I Saj Eshtë Bërë Viral.

"Jam E Befasuar Me Vëmendjen Që Ka Marrë. Për mua kjo është vetëm një foto e diplomimit tim. Kjo për mua do të thotë se nënat mund t’i kenë të gjitha, karrierën dhe familjen", tha ajo për Metro.

Ajo kishte një mesazh për komentuesit negativ, të cilët e kritikuan duke i sugjeruar që të mbulohet me batanije dhe të shkoi në tualet të ushqej foshnjën e saj.

"Unë Personalisht Nuk Do Të Ushqehesha Në Tualet Apo Nën Një Batanije. Për Këtë Nuk Pres Që Edhe Fëmija Im Të Ushqehet Në Këtë Mënyrë", Ajo Iu Përgjigj Kritikuesve.
10347395_1536682719951306_4575251370894196407_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Këngëtarja Tranvestite Conchita, Nuk Do Të Marrë Pjesë Në Festivalin E RadioTelevizionit Shqiptarë, Festival Ky Që Nxjerr Përfaqësuesin E Shqipërisë Për Festivalin E Eurovizionit.
Këtë Për Mediat Në Shqipëri, E Ka Verifikuar Edhe Drejtori I RTSH-së, Martin Leka, I Cili Ka Thënë Se Conchita Nuk Do Të Jetë Në Shqipëri, Për Shkak Të Angazhimeve Të Mëdha Që Ka.

“Pikërisht Konçita, Ai/Ajo, Nuk Do Të Jetë Në Festival. Për Shkak Të Impenjimeve Të Tjera Të Tij/Saj, Nuk Mundi T’i Përgjigjej Ftesës Sonë".

"Por, Mendoj Se Publiku Do Të Kënaqet Me Alexander Rybak, Norvegjezin Fitues Të Festivalit Europian Në 2009-ën”, Ka Thënë Leka.
10353170_1537132176573027_5733057138879158166_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
4 Gra Zhveshin Dhe Rrahin Për Vdekje Dashnoren E Burrit

Një Histori E Tillë Ka Ndodhur Në Kinë Ku Katër Gra Kanë Torturuar, Rrahur Dhe Zhveshur Në Mes Të Rrugës Një 38 Vjeçare. Gruaja U Qëllua Barbarisht Në Mes Të Rrugës Por Asnjë Nga Kalimtarët Nuk E Ndihmoi, Pasi Kjo Konsiderohet Si Një “Çëshje E Zemrës”.

Lin Yao Li, 38 Vjeç, U Ndalua Nga Katër Gratë Teksa Ajo Po Ecte Drejt Shtëpisë Së Saj Në Puyang. Sulmi Nisi Nga Gruaja E Burrit, Me Të Cilin Lin Akuzohej Se Kishte Fjetur Dhe U Ndihmua Nga Tre Shoqet E Saj.
Një Burrë, I Cili E Ndihmoi Gruan Tha Se “Kjo Gjë Tashmë Eshtë Bërë Normale. Gra Të Inatosura Dhe Të Dashurat E Burrave Që Tradhtojnë, Marrin Hak Duke Sulmuar Gratë E Tjera”. Gruaja U Dërgua Më Pas Në Spital, Ku Ajo Eshtë Duke U Trajtuar Për Plagë Të Rënda Dhe Shok, Pasi Luti Një Person Që Të Thërriste Ambulancën.
15211_1537675143185397_711325637449680303_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Burri Me 4 Gra, 7 Të Fejuara Dhe 5 Dashnore, Asnjëra S’diti Për Tjetrën!

Sonko Tixhan Ia Doli Që Për 28 Vjetët E Vet T’i Çmendë Vajzat Nëpër Austri. Ai Në Të Njëjtën Kohë Ka Pasur 16 Femra Të Ndryshme Të Cilat Besonin Se Ishin Të Vetmet Që E Kishin. Megjithatë Ai U Zbulua Përmes Facebookut Dhe Për Këtë Arsye Eshtë Në Burg.

Sonko Tixhan, Pra, Eshtë Rekorder Absolut Në Bigami Në Austri.
Ai Më Në Fund U Arrestua Në Aeroport Në Vjenë Pasi Dy Nga Gratë E Tije Paraqiten Në Polici. Dashnori I “Blinte” Gratë Nëpër Gjithë Vendin Duke I Shfrytëzuar Për Të Fjetur E Banuar Tek Ato Kur I Kishte Afër E Ndonjëherë Edhe U Merrte Para Që Nuk Ua Kthente Kurrë.

Zbulimi I Tij Ndodhi , , Pasi U Njoh Me Sonja Majarin E Cila Besonte Që Ajo Të Ishte Dashuri Në Shikim Të Parë Kur U “Rrëzua Në Vend” Në Bar. Tixhan, (28Vjeçar Nga Gambia I Ka Thënë Asaj Se Po Ndjehej Po Ashtu I Dashuruar Dhe Pas Një Romance Të Shkurtër, Edhe Pse Familja Kundërshtoi, Ata U Martuan Pas Një Muaji.
Pas Një Vite Martese Të Lumtur Sonja Mbeti Shtatzënë. Një Ditë faceboook Gjeti Një Femër Me Mbiemër Të Njëjtë Dhe Me Burrin Që I Ngjante Shumë Bashkëshortit Të Saj. Natyrisht Se Filloi Të Rrëmonte Në Profilin E Gruas Dhe Pastaj Kuptoi Se Kanë Bashkëshort Të Përbashkët.

Pastaj Ato Të Dyja Vunë Kontakt Dhe U Paraqiten Në Polici. Kjo Dërgoi Te Zbulimi Se Ai Kishte Pasur 16 Femra Dhe Që Secila Besonte Se Vetëm Ajo E Kishte, Se Me Rri Sosh Ishte I Martuar. Bashkëshortja Më E Re Ishte 22 Vjeçe E Më E Vjetra 44. Në Afrikë E Ka Gruan Dhe Fëmijët.
10846112_1537894066496838_8860670654971798687_n.jpg

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
Skandal Seksual Me Murgeshat E Një Manastiri Në Serbi

Kisha Eshtë Tronditur Disa Herë Nga Skandalet E Pedofilisë.

Disa Priftërish Janë Akuzuar Publikisht Se Kanë Ngacmuar Seksualisht Të Mitur.

Porm Ajo Që Ka Ndodhur Në Një Manastir Në Serbi, Nuk Ishte Dëgjuar Më Parë.

Një Murgeshë 36 -Vjeçare, E Quajtur Milanka, Pretendon Se Eshtë Ngacmuar Seksualisht Nga Një Tjetër Murgeshë 72 -Vjeçare E Quajtur Ana.

Në Një Rrëfim Për Portalin Serb “Alo”, Milenka Ka Rrëfyer Ngjarjen E
Ndodhur Në Një Manastir Pranë Kufirit Mes Serbisë Dhe Malit Të Zi.

“Më kërkoi Ta Lëpi Te Kofshët Dhe Më Dha Një Aparat Vibrues Që Ta Mbaja Në Dorë”, Thotë 32 -Vjeçarja, Raporton Telegrafi.
10996536_774726049276210_3058647855678299444_n.jpg

FENIKSI

Forumium maestatis
Nga qënjet njerzore mund të presësh gjithçka, sidomos kurë mundohen të mos i kufizojn asgjë vetes ... kurë ndergjegja bëhet diçka e pa nevojshme .... atëherë bëhemi kafsha më e rrezikshme e kësajë Bote të përbindshme ....!

Agjenti_007

Anëtar i Shtabit
"The Simpsons" Ngrenë Flamurin Shqiptar

Një Delagacion Olimpik Shqiptar Me Veshje Tipike Shqiptare që mban në dorë flamurin kuq e zi, paraqitet duke bërë paradë

Flamuri shqiptar është valëvitur edhe te seriali komik i animuar, “The Simpsons”.

Ai është një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por jo vetëm. Edhe në Shqipëri ka fansat e tij që e preferojnë shumë. E si për t’i kënaqur këta të fundit, në pjesën e 12-të të sezonit 21, "The Simpson” i ka kushtuar vend edhe Shqipërisë gjatë minutës së 10-të.

Një delagacion olimpik shqiptar me veshje tipike shqiptare që mban në dorë flamurin kuq e zi, paraqitet duke bërë paradë. Nga pamjet kuptohet që skenaristi i serialit është njohës i kulturës shqiptare, sepse në veshjen e personazheve nuk ka gabuar dhe u ka vendosur edhe nga një plis në kokë personazheve që përfaqësojnë delegacionin shqiptar
10428704_794636553951826_1728024879538408010_n.jpg

Dreamer

Under the Dome
"The Simpsons" Ngrenë Flamurin Shqiptar

Një Delagacion Olimpik Shqiptar Me Veshje Tipike Shqiptare që mban në dorë flamurin kuq e zi, paraqitet duke bërë paradë

Flamuri shqiptar është valëvitur edhe te seriali komik i animuar, “The Simpsons”.

Ai është një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por jo vetëm. Edhe në Shqipëri ka fansat e tij që e preferojnë shumë. E si për t’i kënaqur këta të fundit, në pjesën e 12-të të sezonit 21, "The Simpson” i ka kushtuar vend edhe Shqipërisë gjatë minutës së 10-të.

Një delagacion olimpik shqiptar me veshje tipike shqiptare që mban në dorë flamurin kuq e zi, paraqitet duke bërë paradë. Nga pamjet kuptohet që skenaristi i serialit është njohës i kulturës shqiptare, sepse në veshjen e personazheve nuk ka gabuar dhe u ka vendosur edhe nga një plis në kokë personazheve që përfaqësojnë delegacionin shqiptar
10428704_794636553951826_1728024879538408010_n.jpg
Kte skenen e kam pare 6/7 vjet me pare :D

joetisti_

Locus omnem
(s'e kuptova temen, po pergjigjem per ate qe kuptova)

cudite te gjithe i kerkojne me qiri, dhe kur cudite ndodhin eshte shprehja standarte "ta haje dreqi sa bote e cuditshme"

Balahk

Locus omnem
Skandal Seksual Me Murgeshat E Një Manastiri Në Serbi

Kisha Eshtë Tronditur Disa Herë Nga Skandalet E Pedofilisë.

Disa Priftërish Janë Akuzuar Publikisht Se Kanë Ngacmuar Seksualisht Të Mitur.

Porm Ajo Që Ka Ndodhur Në Një Manastir Në Serbi, Nuk Ishte Dëgjuar Më Parë.

Një Murgeshë 36 -Vjeçare, E Quajtur Milanka, Pretendon Se Eshtë Ngacmuar Seksualisht Nga Një Tjetër Murgeshë 72 -Vjeçare E Quajtur Ana.

Në Një Rrëfim Për Portalin Serb “Alo”, Milenka Ka Rrëfyer Ngjarjen E
Ndodhur Në Një Manastir Pranë Kufirit Mes Serbisë Dhe Malit Të Zi.

“Më kërkoi Ta Lëpi Te Kofshët Dhe Më Dha Një Aparat Vibrues Që Ta Mbaja Në Dorë”, Thotë 32 -Vjeçarja, Raporton Telegrafi.
10996536_774726049276210_3058647855678299444_n.jpg
Hahaha,ku qendron pedofilia ketu?
32 vj nuk je femije :p

Kesaj i thone tet kruhet 72 vj :D
cfare i duhej viberatori,kishin vdekur priftat?:p:D

joetisti_

Locus omnem

nese ajo ndihet e vogel ne shpirt, mbase mund te quhet pedofili. Prandaj une nje gruaje nje here e kisha te veshtire t'i afrohesha se me thoshte lepurush...

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit

Loooool..per ty qe se ditke :p prifti nuk ben gjera te tilla ai vdes i virgjer dhe kjo e shkreta murgesh ka gjet menyra si te kenaqet por pa prekur 'virgjerin e saj ' :D