Bored!!!

TDSH

Primus registratum
Re: Bored!!!

Fillove ti prap me kesi lloj temash qe shumohen si me qene zogj lepujsh...

Ja te te them une dicka qe mos jesh bored ti! Qe ne pike te mjesit me kapi polici, isha ne nje school zone, dhe po benja 25 derisa pashe tabelen qe thoshte 10...But it was too late to slow down, a whole squad of cops where everywhere trying to pull over everyone, even if you were doing just 1 mile over...Te pakten une isha nja 15 over, e honga tamam si kallep, gjobe, dhe ato te shkreta qe te dhembin aq shume pike ne patente! U pa puna o na e heqin o sna e heqin /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ahhh te thashe qe per pak desh bera dhe aksident ne nje rruge me poshte...! Tani jam ne shkolle, me nje dhimbje koke te tmerrshme dhe pa asnje pike deshire per te qene ketu ku jam...!

Doni me per belulin, are u still bored :confused: ?

Pacim...

alinos

Forumium maestatis

Tani jam ne *******, me nje dhimbje koke e sysh te tmerrshme dhe pa asnje pike deshire per te qene ketu ku jam...!

same here! ...and I can't move! Got to finish!!! :mad:

p.s. Hey sowy about all that mass! E di cer m'kan than i her kur me ngjau i varg i tille, ku pikat ... ishin gjera te tjera qe te kishin ndodh, dhe jo pushim per te marre fryme /pf/images/graemlins/wink.gif . Po ta them se maybe ka efekt:
-Do i cik shalqi?!
/pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

ja dhe nje ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaa nga une!

cti besh jane ca dite!

mbaje veten alinos! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Qenka ringjall kjo tema?

Boredddddddddddddddddd /pf/images/graemlins/frown.gif ((

manushaqe5

Primus registratum

My boyfriend always says: "Boring people get bored" Te jete e vertete kjo bre? /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajde rini cheer up se do keni kohe plot ne te ardhmen per te vajtuar.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] ufffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaa!
:mad: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Amon e per pjacere sot e gjete ti me hap kte teme e .. O dita e pare e ktij viti qe pij me Inot dmth qe pi me shoqeru dike qe ishte tape por skisha ca me i bo se m kishte ardh n shtepi dhe ishte bo lluc robi i huj desha s desha u bona ene un lluc me te tu nigju llogjet e tij kot se koti ...

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] Fillove ti prap me kesi lloj temash qe shumohen si me qene zogj lepujsh...

Ja te te them une dicka qe mos jesh bored ti! Qe ne pike te mjesit me kapi polici, isha ne nje school zone, dhe po benja 25 derisa pashe tabelen qe thoshte 10...But it was too late to slow down, a whole squad of cops where everywhere trying to pull over everyone, even if you were doing just 1 mile over...Te pakten une isha nja 15 over, e honga tamam si kallep, gjobe, dhe ato te shkreta qe te dhembin aq shume pike ne patente! U pa puna o na e heqin o sna e heqin /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ahhh te thashe qe per pak desh bera dhe aksident ne nje rruge me poshte...! Tani jam ne shkolle, me nje dhimbje koke te tmerrshme dhe pa asnje pike deshire per te qene ketu ku jam...!

Doni me per belulin, are u still bored :confused: ?

Pacim... [/qb]
ironic, considering you're a donor /pf/images/graemlins/wink.gif :confused: :rolleyes: Edi s'e kuptoj si mund te merzitesh ne Florida. E vetmja semundje mendore qe hasa ne Florida ishte lufta midis kenaqesise dhe mekatit, toooo many Christians. .. by the way c'thote sekretaria e telefonit /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kodoshja:
[qb] My boyfriend always says: "Boring people get bored" Te jete e vertete kjo bre? /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajde rini cheer up se do keni kohe plot ne te ardhmen per te vajtuar. [/qb]
You know you should sleep at least 7 1/2 hours of sleep /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

S'e kuptoj perse merziteni /pf/images/graemlins/frown.gif Jeta eshte kaq e bukur..ka kaq te mira.

Kjo tema s'eshte per mu /pf/images/graemlins/frown.gif

Ju puth krejteve!

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] S'e kuptoj perse merziteni /pf/images/graemlins/frown.gif Jeta eshte kaq e bukur..ka kaq te mira.[/qb]
Paperina telutem a mund ta jetoj ele una ate jeten tende???se qeka kaq e bukuuuuuuur!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Bujrum lal /pf/images/graemlins/smile.gif Vec muzike e dashuri /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti puno e une shopping /pf/images/graemlins/smile.gif

Po ku ishe ma pare mo ta hanksha synin /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Te hangsha zemnen ja ku jom!vec dy ore larg me tromopil,tre dite e tre net ne kom me karvan.... /pf/images/graemlins/laugh.gif a poooaaaaa? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po jo tre dite e tre net edhe nje muaj pres une /pf/images/graemlins/tongue.gif
Basta che carvani te jete plot smeraldi & rubini /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Pse jam kaq materialiste aman /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Tash u merzita ime /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] S'e kuptoj perse merziteni /pf/images/graemlins/frown.gif Jeta eshte kaq e bukur..ka kaq te mira.

[/qb]
Nje Plak kohe me pare me ka thene ... Deti nuk eshte Gjithmone Vaj... Kshu dhe jeta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] bravo tedi! kujt ja ke vjedh aman??????? :book: [/qb]
NJI PLAKU TE SHKRETE. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Patjeter ti ishe noteri :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Une ne ate kohe rrija ke Klubi i lagjes se isha me te fejuarat dhe prisja dhe percillja njerezit qe vinin dhe pinin bashke me mua . ata iknin une rrija ...Ai Plak ishte por ishte i zgjuar...