Borat

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Borat

tani qe ja paske fut gjumit...paske qene e lodhur pak...nuk eshte per te lene plaçkat...dakort...po eshte shume ironik...edhe per te qeshur eshte...ate e ndjekin ata qe e njohin dhe qe e dine se çi pret ne kinema... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif...megjithate...ka nje skene shume te shpifur...qe per mua eshte shume e egzagjeruar...me duket vulgare...por e vertete qe shume njerez dolen nga salla...kur shikoje ata te dy me allatet jashte tuj vrapu neper hotel...iiiiiiiiiiiii kak.... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk them qe i pelqen te gjitheve e te pelqeje edhe ty!!!

po kur thua qe eshte "idiot"...ke arsyet e tua ...per keto po te pyesja...kush jane arsyet...shko shife edhe nje here...edhe me thuj /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

E kam pa e kam pa, s'me pelqen tema, personazhi kryesor i filmit dhe humori aty, kaq.

P.S Mos harro se ne ketej kemi me te zhvilluar piraterine ketej, dhe filmin e shohim pa dale te ju ne kinema /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hellena

Primus registratum

I would like to make romance inside of you /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
I want a woman with no history of retardation in her family /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

You vote? !!!
yes!
But youre a woman /pf/images/graemlins/laugh.gif

kto jane vetem nje pjese e vogel nga batutat e filmave .. shume clips mund ti gjeni ne youtube .. /pf/images/graemlins/smile.gif

elviskelmendi

Primus registratum

In Kazakhstan u can find 10 women together only in brothel or in grave.

U have a gentle face and erotic body.

Diddy19

Su@mi

Une e pashe mbreme filmin ne kinema. Kishte raste kur te bente per te qesh, po ne te shumten e rasteve ishte humor i sforcum. Pse, ça kishte per te qeshe psh kur ai thoshte "Xhaketa jote eshte e zeze...not?! Pfff, mua me dukej sh kot.

Ajo s'kena ku ato ndiqnin njeri tjetrin ne hotel ne fillim te bente te qeshesh, po pastaj ta shpifte. Une sa nuk volla.

Sa per moralin apo jo moralin e filmit, besoj se eshte film politikisht scorretto, por s'besoj se ky ishte qellimi i filmit. Une pata pershtypjen qe ai ishte nje film qe synonte te tallej me spektatorin, sikur donte te thoshte: Jua futa, ju erdhet ne kinema per te pare kete film kaq te perfolur po ne fakt eshte film kot.
Besoj se shikimin e filmit e ka influencuar keq gjithe ajo reklame qe i eshte bere. Sikur une ta kisha pare ate film rastesisht ne televizor, s'do me ishte duke aq kot sa c'mu duk ngaqe e pashe ne kinema. Prisja me shume, kaq.

Sa per ngjashmerine me Shqiperine, sh dakord jam.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Filmi per mua eshte komplet antiUsa.Mua me ka shkrire kur ai i futi nje te dhj**re mu te hoteli me i famshem i Donald Trump.Dmth ,mua sme kercet fare kush je ti,une te fus nje te dhj... dhe jam ok.Pisllikun ti do e lash.Eshte komplet nje sarkazem goditese mbi Usa-n dhe politiken e saj mbi qeverisjen,mbi prezantimin ( toka e endrrave te medha), mbi kulturen, mbi femrat dhe meshkujt ( degjenerimi i rinise etj ).Per mua bravo /pf/images/graemlins/wink.gif.

Diddy19

Su@mi

antiUsa? Nuk e di nese tall USA-n apo bastadhon injorancen, kulturen dhe traditen kazake. Pse, kur i thote Pameles "Nuk eshte e nevojshme!" (...qe ti te pranosh te martohesh me mu se une te marr edhe me zor ), ke tall aty ? Tregon konceptin qe keto popuj kane per gruan (= gruaja nuk eshte e lire te vendose vete). Tall USA-n kur ai ben gjoja batuta mbi njerezit me aftesi te kufizuar? Apo kur nxjerr ate pamjen ne fillim, kur fshati e percjell per ne Amerike dhe ky ka hipur ne nje makine te cilen e terheq nje kale ?

Tashme ne e dime pak a shume se si funksionon ne Amerike, prisnim te mesonim ndonje gje te bukur mbi boten kazake por qe e kunderta.

Hellena

Primus registratum

I want a woman that is tight /pf/images/graemlins/laugh.gif .. If she cheat on me i crush her /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mbi boten kazake te xhiruar ne Rumani?? He tani... ai e tall Pamelen,ne menyre te papare.PSe pikerisht Pamela gjoksderrja?? Sepse imazhi i saj eshte i kurv*es tipike.Dhe ne fund i iken truri kur shef Pamelen duke bere seks neper filma,dhe nuk skandalizohet per te motren qe e ka kurven e trete me te njohur te Kazakistanit.Eshte sarkazem asgje me shume.

Diddy19

Su@mi

Ne film nuk thuhet se xhirimet jane bere ne Rumani; ngjarjet gjoja jane xhiru ne Kuzuk. Eshte njelloj si te shkosh ne teater te te shohesh te inskenuar nje pamje lufte (bie llafi).

Po pse, me ke u martu ai si perfundim? Me nje prostitute u martu...Sarkazem per te treguar cfare? Se ironia dhe sarkazma percjellin nje moral ne fund. Ky s'percjell asnje lloj morali.

Anana

Primus registratum

pse e merr me kaq seriozitet? Eshte humor. Qellimi eshte te te beje te qeshesh, jo te mendosh...

regele

Forumium maestatis

Filmimet jane bere ne Rumani, madje dhe gjuha qe flasin me njeri-tjetrin eshte rumanisht, por kjo pak rendesi ka! E rendesishme eshte qe Borat rrasi mbi 100 milion USD ne xhep me nje film karagjoz! Bravo! /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

kjo eshte e vertete Regele..dhe mos harro qe ai eshte cifut ne origjine..keshtu di ku i nxjerr paret..

Diddy19

Su@mi

Ate po thoja edhe une regele. Qe filmi nuk ka as ndonje cilesi te larte, as nuk percjell asnje mesazh, as nuk shan njeren pale e as palen tjeter. Eshte nje tallje b***e me spektatorin.
Bravo i qofte.

regele

Forumium maestatis

Une kam dhene mendimin tim per kete film te madh, shpresoj te mos kete te tjere si ky /pf/images/graemlins/smile.gif

Hellena

Primus registratum

Ju qe jetoni ne Amerike nuk e pelqeni sepse tallet ..
Megjithate pa vlera fare nuk eshte , ka humor gjithsesi , un filmin se kam pare por kam pare filma te shkurter 5-10 minuteshe ne youtube ....ka shume te forta , ndonjehere e tepron por ai eshte nje pasqyre e botkuptimeve te ndryshme midis vendeve nga pjeseza te ndryshme te botes , pra ndryshime mentaliteti , menyra se si njerezit mendojne etj etjj ktu qendron ironia (humori) i Borat. Eshte argetues , kjo e beri te famshem , nuk mund ta marresh per budalla per kundrazi ai eshte nje budalla i zgjuar dmth jo totalisht idjot /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ore kritik arti dhe kinematografie... /pf/images/graemlins/laugh.gif Dikujt i pelqen, dikujt jo... nje teme apo subjekt do e kete filmi dhe dicka do trajtoje... Pas banalizimeve qe u bene ne filmat komedi American Pie e te tjere filma si puna ketyre, do krijonin dhe dicka tallese per USA-n nqs mund te quhet keshtu...