BMW me një prodhim të ri të motoçikletës Concept6

Albforumi

Primus registratum
BMW me një prodhim të ri të motoçikletës Concept6

BMW ka vendosur që nga vetura e BMW-së gjashtë-cilindërshi të prodhoj motoçikletën e re konceptuale të quajtur Concept6 po ashtu gjashtë-cilindërsh. Lajmi më i mirë, motori i ri do të paraqitet nën rezervarin e motoçikletës serike të BMW-së.</p>


Motori i ri 1.6 litërsh me gjashtë cilindra do të duhej ti shërbente si zëvendësim për njësinë motorike prej katër cilindrash të serisë LT të motoçikletës me të cilën bavarezët do të konkurrojnë ndaj asaj Goldwing të Hondas.
BMW nuk ka dashur të zbulojë performansat e plota, por vetëm ka njoftuar se kjo motoçikletë zhvillon fuqi të njëjtë si paraprijësi i tij 1.3-litërsh me katër cilindra, respektivisht mbi 150 kuaj fuqi dhe 150 Nm prej 2.000 rrotullime në minutë.</p>


</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=1152. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=1152
 
Top