BMW koncepton makinen me 3 rrota dhe të anueshëm

Albforumi

Primus registratum
BMW koncepton makinen me 3 rrota dhe të anueshëm

Koncepti i fundit nga BMW sështë diçka që lind nga hiçi, por një vazhdim i përpjekjeve të mëparshme, dhe kompania e ka koduar me emrin SIMPLE (e thjeshtë), por mos u mashtroni nga emri. Ky koncept i bashkohet trendit të ri krijuar nga Nissan Land Glider drejt makinave të anueshme që kanë goma motorësh.</p></p>


Produkti i Lëvizjes me pak Konsum dhe Inovativ thonë se ka hapësirë të brendshme sa një BMW Seria 3 kupe.</p>


Me pamje si luftëtar yjor ky produkt nuk është vetëm i bukur, ka një koeficient rezistence prej 0.18 dhe peshë vetëm 450 kg me një motor me djegie të brendshme dhe një elektrik mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 200 km në orë. </p>


Nga 0 në 100 km/orë për më pak se 10 sekonda dhe konsumi është 50 kilometra me një litër.</p>


Ana negative është se ende ska plane prodhimi në masë.</p>
<p style="text-align: center;"></p>


Koncepti është i ekspozuar në Muzeun e BMW në Munih, dhe për ju që smund ta vizitoni atje, mund të shihni videon më poshtë. /Krokodili</p>
</p>
Ky artikull eshte marre nga: http://www.autolajme.com/?p=941. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.autolajme.com/?p=941
 
Top