BMW 760i me 610 kuaj-fuqi (Foto)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
G-Power ka përmirësuar modelin 760i të BMW, duke i shtuar kështu disa kuaj-fuqi dhe duke e bërë më të bukur në pamje.
G-Power ka përmirësuar modelin 760i të BMW, duke i shtuar kështu disa kuaj-fuqi dhe duke e bërë më të bukur në pamje.G-Power ka instaluar në këtë veturë një motor Bi-Tronik V15, që do të thotë se motori V12 i veturës tani është bërë edhe më përbindësh.Me 66 kuaj-fuqi më shumë se modeli standard, G-Power 7 Series tani ka 610 kuaj-fuqi dhe 641 çifte-rritulluese, transmeton Lajmi.net.Me këto përmirësime, modeli 760i tani do të jetë në gjendje që të nxitojë në 100kmh në vetëm 4 sekonda. Përveç përmirësimit në motor, veturës i janë bërë edhe disa përmirësime në pamje, ku më shumë vërehen rrotat e reja 21-inç.
Shikojeni atë në foto:


Burimi i informacionit , Lajmi.net.
 
Top