blue_ja lepurushja edhe 100 zemer :-)

mozaiku

Primus registratum
Re: Gezuar Blue

Uhhhh , po me cohet mishi kokerr cuno... /pf/images/graemlins/laugh.gif apo s'jane te ftohta bojnat e vajit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

héh... pa merak se ambienti do jet 22°

kam nje ide... do ta boj portretin me kte variant ----> ti duke gris intimon, dhe ftyra pak si e egersuar, me shikim nga dritarja

çmendon...?

mozaiku

Primus registratum

Mjafton qe dritarja te mos jete e hapme Noto, dhe intimo te mos jete shume i trashe. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo , po do me thyet noj thua duke e gris ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.S: ty te duhen te pakten 10 ore pune me e mbaru mer... 10 ore tu gris te njejten gje do rri une eeee ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

1. dritarja do jet e mbyll... pa merak

2. per intimon pa merak per trash'sin se fundja nje nape e bardhe, form trekend'she qe lidhet anash do e sajojm sa per ti dhon kuptim ( formes figes)

3. kerkoke shum nga jeta ti 10 ore...? 1 ore them un ta tymosim mir e mir kte piktur /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

pukture me bojna vaji , permasa 80 me 70 e maro per 1 ore ti ?! S'te besoj jo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ejjj se tashi me ra menja... kush do e lidhi napen ?! Do ma lidhesh ti , meqe merr vesh me shume nga format dhe une vetem sa do e zgjidh ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

un do e lidh e ti do e grisesh Mozaik... nape esht delikate do fusesh 1 gisht anash e duke e pas koken nga dritarja gjoja kushedi se çmendon e do e terheqesh gishtin qe te griset napa

ideja kjo esht... d.m.th je ne pritje te dikujt e spo pret mo

p.s. i shkreti piktor thuj /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Ok . me pelqen edhe mua ideja.... mi raccomando i colori e la luce perfetta eeeee ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa na hecin pazaret ne te dyve iher /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

çe pyt...

kisha dhe nje ide nga mbrapa un... po sonde po t'le me kaq

ate nga mbrapa do e boj surprize... e piktures do ja vejme titullin

L'URLO DI DOLORE.

notorious

Primus registratum

ç'naskosto...?

harove qe do grisesh...?

l'urlo di dolore e perfeto

a propozito... sai urlare...?

mozaiku

Primus registratum

Degjo se "L'urlo" e ka bo i piktor tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif mos u bo kopjac... hajt te keqen , gjej noj gjo te re... /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

l'urlon e njof... e ta garantoj qe se kom vjell un ate pikture /pf/images/graemlins/smile.gif

l'urlo di dolore... o tjeter gjo

nejse, si t'dush ti... e bojm dhe pa ulerima, napen qe do grisesh do ta vej ngoj

e si t'dali piktura i gjejm dhe emrin...

ajt noten Mozaik... e per napen mos e vrit menien se kam un ja 1 meter n'shpi /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. u trashegofsh Blue e sa me shum kolopuça...

bebi

Primus registratum
Re: Blue lepurushja celebrating again =D

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O lum si un po te tkisha kojshieee
kur te merzitesha vijsha per me nijeee
/pf/images/graemlins/rockband.gif
Mduket se jam i pari qe po ta uroj:

SHUME URIME PER TY BLUE!
QOFSH GJITHNJE E LUMTUR!
/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Flobo, gjalle keke pash besen /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Ca thot pleqnija, se t'paska kap harresa... /pf/images/graemlins/laugh.gif je nder te fundit, jo i fundit... me ca po shof /pf/images/graemlins/laugh.gif Ditlindjen e kam pas' para 3 mujve /pf/images/graemlins/grin.gif

thankyou e kjosh mir' me t'mira /pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum

e un te dergoj ja dy zhgarravina qe kam bo un nga duret e mija...

[/ QUOTE ]

Noto, mi co edhe mua po s'pertove... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bluje... gezuar... me gjithe mend e ke mi?! /pf/images/graemlins/smirk.gif

[/ QUOTE ]

jo moj, po pata do gzime n'shpirt ashtu /pf/images/graemlins/grin.gif , e thash' po ju thrras me ve (veze) t'zime, djath, turshi e qepe /pf/images/graemlins/laugh.gif e raki, bashi qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

per peshqeshe nuk ju kqyri, por po insistut nuk jua prishi qejfin /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

thash çne Blue... prap ditlindjen /pf/images/graemlins/smile.gif

na u paska martue... ajt u trashegofsh Blue &amp; jete te lumtur.

[/ QUOTE ]

ti m'uro "u martofsh" iher, se si tha i shoku jem: ca ke q1 ban demek se s'ke qejf m'u martu moj, kush s'ka qejf me u vesh nuse /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

m'u kujtu fminija, kena pas' 'dek te vogla me u vesh nuse, tesh na duken si "makaber fustan" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

disku

UNI

Ekskjuz mi. Une te baj gjith at elegji te shpia ti se kthen koken hic.

Uot iz dhis? Dhe ignore Uni dei? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

blue ai angelo azzurro per mua eshte??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

ke edhe ti ndoj gzim n'shpirt /pf/images/graemlins/grin.gif si puna jeme? i more provimet me rezultate shum' te mira? ke marr ndoj super ngritje pozite ne pune? ke fitu ndoj loteri?
nks njena ose ma shum' prej ktyne pergjigjeve asht PO, atehere pi e ban qejf e na qeras mor koprac /pf/images/graemlins/laugh.gif e ne dac merr edhe i thalb huder /pf/images/graemlins/tipsy.gif

psst : nks pergjigjia PO asht per pytjen e fundit, ejjj, m'ki parasysh mu eee /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif blu'n tande te dashtun, shpirtin tand dmth /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

he mor ti, po kush shkon n'shpi pa fut kryt te klubi i lagjes /pf/images/graemlins/grin.gif

mandej thash po pres edhe pak vizita, se mos bjen kush gja /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif , ti iher, me i medaljon ari don me e myll ket' muhabetin e dhuratave? /pf/images/graemlins/grin.gif

kto per unin e mos t'i prekun kush se /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Zemra jeme e vogel.
Nga Singapori te uroj edhe 100 pranvera te lumtura.
Zoti te dhashte drejtimin dhe forcen e duhur per
te realizuar enderrat dhe deshirat e tua.
Edhe pse virtualisht une jam mirenjohes zotit
qe me ka dhene shancin me te njoft.

bebi

Primus registratum

flm /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/smile.gif