Black and White

Anabell

Forumium maestatis
2zz3vo5.jpg
 

Airbourne

Papirus rex
Është folur dhe shkruar shumë për dallimet midis Lindjes dhe Perëndimit në Gjermani, dhe tema e lakuriqësisë nuk është lënë jashtë. Natyra e te <zhveshurit> në hapësirën private në Lindje, nuk u arrit kurrë në Perëndim.
Qasja është tërësisht në përputhje me aktin klasik, dhe përfshin refuzimin për t'i bërë modelet plotësisht objekte.
Në vend të kësaj, integrohet individualiteti i saj në FIGURE dhe prej shumë kohësh është bërë ... KLASIK. Rezultati te BIND(mua te pakten) si një haraç pasionant ndaj trupit FEMEROR, si stacion në kërkim të BUKURISE dhe RINISE.
Kjo SKULPUTURE(qfar FOTO) kushton AKTUALISHT....449 euro.
Ku mund ta kqyresh????

CAPITIS Studios / Berlin
  • Kronenstraße 71, 10117
Hyrja eshte...FALAS.

Por ne Berlin,banojne PALLOSHA apo JEVGJIT.

Ekspozita ngelet e hapur deri me....28 Prill.

Roessler04.jpg

ARTISTI me kete PICTURES pa MAKE UP,fitonte 1.000 marka te Gjermanise Lindore.Stassi 9.000 Marka.

Si eshte e mundur qe kamunistat banin pazare,sidomos sigurimi i shtetit lindor Jerman,dhe PLAY BOY ja u BLENTE????
 
Top