Bla, bla, bla si nga qoshkat e Korces...

butterfly

Primus registratum
Re: Bla, bla, bla si nga qoshkat e Korces...

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]albana ka te drejte ,ne korce cdo person ka dosje e cila hapet dita dites ne kafenet e korces.para nji viti kur isha ne korce bisedat kryesore qe beheshin ne tte gjitha tryezat ishte mbajta ne goje e tjerve dhe ata qe flisnin ishin meshkuj shumica[/qb]
Ajo ndodh ne pergjithesi. Njehere kur kam degjuar ca djem qe main topic ne tavoline kishin pellumbat, kam hapur syte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se si me erdhi tash ne mendje spontane. Zereni se se thashe se s'ka lidhje me temen lol.

albana

Lara Croft

Kur isha para nje viti ne Korce sesi mu duk se dilja dhe nuk shikoja me asnje te njohur ne Korce,vetem fytyra te reja.Ne fakt gjithe shoqeria ime eshte shperndare neper bote po edhe kaq keq nuk e kisha imagjinuar.Teksa pija kafen me disa nga shoqet e mija nuk dija c'te thosha per njerzit qe kalonin ne rruge.Dikur skishte njeri qe mos i dija rezymene. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hajt mo i ka jeta keto /pf/images/graemlins/frown.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Ne fakt gjithe shoqeria ime eshte shperndare neper bote po edhe kaq keq nuk e kisha imagjinuar.

Dikur skishte njeri qe mos i dija rezymene. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hajt mo i ka jeta keto /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
how true & how sad /pf/images/graemlins/frown.gif

butterfly

Primus registratum

Ehhhhhhhh..., jete e qelbur /pf/images/graemlins/frown.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Ehhhhhhhh..., jete e qelbur /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jete makaber thuaj...
pa pike intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sirena

Primus registratum

Une vetem nje shok gjysem korcar ne shqiperi dhe nje tjeter puro ketu kam,por kur thashe qe jane ca mendjemedhenj korcaret e thashe nga muhabetet qe me kane bere...ne kuptimin qe nuk e ulni koken kollaj dhe keni nje cike qejf qe ta nxirrni Korcen ne vend te pare per art,kulture,arsim,tradite,etj etj etj /pf/images/graemlins/smile.gif ...nuk them se nuk eshte ne nivel te larte per te gjitha keto,por sduhen ulur as qytetet e tjera,pra skam asgje kunder korcareve ne vecanti /pf/images/graemlins/smile.gif
PS:Nazhuk njeri i keq,sa i mire qe je qe me mbron mer /pf/images/graemlins/tongue.gif

B.E.N

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]pershedetje korcareve se jane si shpirt sidomos ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sidomos.... Kush, Ergisi??? lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush eshte ky ERGIS qe na qenka si shpirt ne vecanti :smash: Ka ndonje foto te postuar?[/qb]
Po ty c'te dogji???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti ku e kupton qe me dogji?

Cruel_Intentions

Primus registratum

lol...
un mamin e kam andej me origjine dhe sa her qe vinte nje shoqa e saj "liza" korcare ne shtepin time cruel do shkonte me vrap te komshia sepse kur fillonte llogjet liza..o neneeee o neneeee....
megjithate u du me shpirt se qe ne kohe te qepes ka qen tip cool.
Para se te vija ketu me detyroi mami te shkoja te haja pizza me shoqet e saj "perfshire lizen" dhe kur u ndame fillo te me thoshte "thuaja lizes ketu, a ke ndonje moj, po te mbetet peng qe po e le ketu, qe ta nisim edhe ate ti bejm ca dokumenta"
ehhh pik e zez..UN mir qe e lash ne shqiperi kjo deshte te ma niste!!!!
un vdes per korcaret ore,
-B

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sirena:
[qb]Une vetem nje shok gjysem korcar ne shqiperi dhe nje tjeter puro ketu kam,por kur thashe qe jane ca mendjemedhenj korcaret e thashe nga muhabetet qe me kane bere...ne kuptimin qe nuk e ulni koken kollaj dhe keni nje cike qejf qe ta nxirrni Korcen ne vend te pare per art,kulture,arsim,tradite,etj etj etj /pf/images/graemlins/smile.gif ...nuk them se nuk eshte ne nivel te larte per te gjitha keto,por sduhen ulur as qytetet e tjera,pra skam asgje kunder korcareve ne vecanti /pf/images/graemlins/smile.gif
PS:Nazhuk njeri i keq,sa i mire qe je qe me mbron mer /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nga keto qe shkrove del konkluzioni qe jemi krenare edhe jo mendjemedhenj /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: . Korcen e dua shume, por as qytetet e tjera nuk i ul poshte. /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

asnje here , asnje here , asnje here????

K

KORCARI_1

Guest

Car beni ju o trima

K

KORCARI_1

Guest

O NAZHUK o kok ficor :rockband:

K

KORCARI_1

Guest

A E KAM FOTON E BUKUR ME LESH APO ME PRESH

butterfly

Primus registratum

Korcari_1, s'po i marr vesh hic keto thashethemet tende une. :rolleyes:

K

KORCARI_1

Guest

:rockband: :rockband: :rockband: :smash: :cool:
help.gif
:thumbsup: :tipsy:

K

KORCARI_1

Guest

Juve vec te pergjoni te thashethemoni dhe ti bini me dore dini vetem o trima :thumbsup:

K

KORCARI_1

Guest

hej pse sflesni ic

maty

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bulevard` i Korçës
Ka vajza pa mas`
dalin e shëtisin
pa lejen e mamas`.

Kane qene kampione gocat e Korces, tani s`e di si jane, jane njelloj apo kane ndryshuar? /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

e hop ne bicikleta e i bejne djemve adio tungjatjeta!!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif