Bla, bla, bla si nga qoshkat e Korces...

ElenaTrojes

Primus registratum
Re: Bla, bla, bla si nga qoshkat e Korces...

(De)gjon o, po si nuk thate ndonje gje per te qene o ju mbyllte e mendjes...Po ce korcare e quani veten juve o...Po ku krahasoeni dot juve me thashemaxhinjte e korces o. Po yte ne gojen e tyre, ca si e veshtire per te dale... :rockband:

Ju pershendes! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga ElenaTrojes:
[qb](De)gjon o, po si nuk thate ndonje gje per te qene o ju mbyllte e mendjes...Po ce korcare e quani veten juve o...Po ku krahasoeni dot juve me thashemaxhinjte e korces o. Po yte ne gojen e tyre, ca si e veshtire per te dale... :rockband:

Ju pershendes! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa te madhe e paske gojen ti elena /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]per ate "ike ce tu hapa njehere qe te te rrjedhin qyrkat spango" e ke llafin mo insane??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehe per ate e kisha /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

Hi atyre pe korce ... Hi Majestic /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]Hi atyre pe korce ... Hi Majestic /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
bebushe ne ca koncerti ishe ti ?

T[]

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]kontribut per çeshtjen korçare:

-o kokqeramidhke
-ik o thes me lo.qe
-te permbledh nje turrinjve e te bej 100 mije leka zarar
-sa leka dhrami ben x-i?

kaq dija une nga korça....sa gjynah vallaj.[/qb]
ore marauzhge ajde se te meson byrazeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif veme ne panda pime nga nje birre e hame nga nje kernacke e ja fusim nga parku pastaj se ka regullu shpetka klubin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Obobo T[] cme kujton klubin e shpetkes aman edhe ti tashi. Ce para se te ikja une kishte vene nje televizor te madh aty, e kishte bere edhe me Pall Mall pale. :thumbsup: Per kete rregullim e ke llafin ti mo. apapapa pale ato kernackat andej nga pazari pastaj..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ian po ti cne qe ma ze ne goje parkun e KOrcer, apo si di stolat me sy mbyllur, bile di edhe distancen nga stoli ne stol /pf/images/graemlins/laugh.gif Na o shpif. :mad:

Hi bebushiiii. How was your albanian party /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
bebushe ne ca koncerti ishe ti ?[/qb]
Epo ky, te tera kerkon ti dije... :mad: :rolleyes: :thumbsup:

ElenaTrojes

Primus registratum

Insane, te madhe e kam per nder...te tremb! /pf/images/graemlins/smile.gif

balerina

Primus registratum

hey patriote ckemi?Kjo qe do shkruaj tani nuk eshte thashethem si ato te sokakeve eshte nje vertete qe ndodhi dje d.m.th te henen dt 2 dhjetor.Te gjitha lokalet nga parku "rinia " jane prishur ne oret e mengjesit i kane rrafshuar komplet,kane lene vetem ate "vanesen" qe eshte ne tyneli dhe discon ne buzuku .Une kam me shume se 5 vjet larg korces dhe kete vera vajta per here te pare dhe te theme te verteten kur vinje nga parku vertet kenaqeshe nga muzika live qe kishte ne keto lokale luksoze dhe ishte nje ambjent i kendshem.Ky eshte lajmi i fundit per sot nga vendlindja.

ps shkaku qe shkrojta kete mesazh ne kjo teme eshte se ketu mblidhemi ne korcaret .

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]
ore marauzhge ajde se te meson byrazeri ty /pf/images/graemlins/laugh.gif veme ne panda pime nga nje birre e hame nga nje kernacke e ja fusim nga parku pastaj se ka regullu shpetka klubin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
na mo mendjekaranxha mos na japin kerrnacka me qime se çoç e kemi doracke ate kuzhinjerin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korcare16

Primus registratum

Kane qene kampione gocat e Korces, tani s`e di si jane, jane njelloj apo kane ndryshuar?

Jo se jam une korcare, por besoj se edhe tani vajzat e korces mbajne kampion. Dhe nuk besoj se kane ndryshuar, edhe n.q.s do te kene ndryshuar kane ndryshuar per me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Later,
Sinqerisht
Emanuela

albana

Lara Croft

Jo tani kampione jane burrat.Ata jane si Zuskat e qytetit se pergojosin moshat 14-55 vjec ulur klubeve /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

personazh

Valoris scriptorum

kam degjuar qe lepujt dhe dhelprat i gjemojne me vrap per ti kapur anej nga Korça /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga balerina:
[qb]hey patriote ckemi?Kjo qe do shkruaj tani nuk eshte thashethem si ato te sokakeve eshte nje vertete qe ndodhi dje d.m.th te henen dt 2 dhjetor.Te gjitha lokalet nga parku "rinia " jane prishur ne oret e mengjesit i kane rrafshuar komplet,kane lene vetem ate "vanesen" qe eshte ne tyneli dhe discon ne buzuku .Une kam me shume se 5 vjet larg korces dhe kete vera vajta per here te pare dhe te theme te verteten kur vinje nga parku vertet kenaqeshe nga muzika live qe kishte ne keto lokale luksoze dhe ishte nje ambjent i kendshem.Ky eshte lajmi i fundit per sot nga vendlindja.

ps shkaku qe shkrojta kete mesazh ne kjo teme eshte se ketu mblidhemi ne korcaret .[/qb]
Qeveri e poshter!!!!!!!!!! :mad:

Cruel_Intentions

Primus registratum

uaa ca qejfi, se kisha pare kete teme un pupupu....si me paska shpetuar me raft nje pike.
Nejse...un sdi te flas korcarce kshu qe ju puc fort te gjith juve nga korca se vetem prej llogjeve nuk merzitem une.
Duhet te martohem me ndonje nga korca un te me mbaj me muhabet kur te cohem ne mengjes (te pakten te me zgjoj nga gjumi se e kam te veshtire...)
majestico, sa bukur ajo foto me fustan te kuq moj!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
bebushe ne ca koncerti ishe ti ?[/qb]
Epo ky, te tera kerkon ti dije... :mad: :rolleyes: :thumbsup: [/qb]
po te tera de, pse jemi ketu per te ditur!

crulke erdhe ti moj tu mbyllte /pf/images/graemlins/tongue.gif
afore pak faqen <smack> /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsakja

Primus registratum

Ua mami, grup me potencial berthamor! /pf/images/graemlins/smile.gif

xha Barka pershendetje! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Jo tani kampione jane burrat.Ata jane si Zuskat e qytetit se pergojosin moshat 14-55 vjec ulur klubeve /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: [/qb]
Epo diet muabeti me ti. Burri eshte per kllubne gruaja per tenxherken. Po meramllaf burrat kane c´kane i leshojne kllubeve jo si yve qe cucucu e shpini llafne prapa krave gjer ne Okebe.[/qb]
Jau kane kazmuar edhe juve klubet. Mjer Fan Nolistet tani... :rolleyes: lol se do ngelen rrugeve ne mes te acarit, apo ju rrihet ne mesim atyre... /pf/images/graemlins/laugh.gif