Bjeri pragut te degjoje dera

alinos

Forumium maestatis
Re: Bjeri pragut te degjoje dera

aty ku pashe dhe koven e ujit...
nele verdall /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kovën e ujit ta hudhin ata/o që s'dun me nigju as der e as penxhere mi ti. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Vërdall ku? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif S'na e ke var fare /pf/images/graemlins/cry.gif

alinos

Forumium maestatis

verdall me lokation...
une s'ta kam var se kur ta var, me varen femrat e forumit ne qafe, ene s'du me shkaktu ndonje drame virtuale /pf/images/graemlins/tipsy.gif

kam dal per kismet nderkohe si gjysmagjeli /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po si i bohet që mu m'ka mungu e varmja jote /pf/images/graemlins/cry.gif?

Ti si të dush, po un për vete s'do u nalsha para asnjonit me ta var ty /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif.

Ke gjet noi gomar rrugës deri tani apo hiç? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

nashti mungesa rrit vleren e mallit cuno, ti shif e baj me sa ta ma xhepi /pf/images/graemlins/winkwink.gif

kjo i pergjigjet ene pyetjes mbi gomeret: kam shume respekt per veten per t'kerku e gjet gomere. S'e dike ti se gjysmagjeli rruges gjeti nje dhelper, nje ujk dhe nje lume /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

kush te tha ty ere qe jam nal un nga dy krakellima laraskash, por cer t'i baj atyne dy valixheve ene statusit qe me ke var ne qafe, se per zotin me aq karagjoz sa je ti, do te kisha mberthyer pri leckash e do te kisha cu me i ven, dhe gjashte mujet e pare s'do te binte n'men me hy ne AF ene mujet ne vazhdim, s'do e majshe men qe ekzistonte /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ah, ky maraku i shkrete!!! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ana karenina

Primus registratum

Kondre e paske shpine pa dyer e dritare ti me sa shoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh ç'i bo robi vetes kaiher prej dashnis /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Linoso, ka nahija jon ato që ti i qu "bagazhe" quhen "asete" (ma shqipro içik po deshe se nuk m'vika n'men. Si duket menimi për at 6-mujorshin e hum m'ka trazu shum /pf/images/graemlins/laugh.gif). N'gjuh t'makinave un do u qujsha i ekipum me i llaf (edhe me pronsi t'përcaktume po ky o tjetër debat /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Tashti kujt dere po i bijshe ti /pf/images/graemlins/goofy.gif?

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Cleopatra

Forumium praecox

hmm kto dit as qe dua te lodhem ti bi pragut e te degjoj dera...
o sbej ze hiq fare o i hedh deren ne toke...