Pse bukur te duket ty te besh eksperimente me njerez???Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ...Dikush pak me lart thoshte qe <<BB eshte nje show pa vlere dhe pa kuptim>>
...Dikush tjeter e krahason me nje eksperiment ku kaviet jane qenia njerzore!
Vertete qe Show ne kuptimit e mirfillte te fjales mund te duket si pa kuptim,por ta quash eksperiment atehere del se eshte dicka me vlere..
Pjesemarresit ne kete loje jane vertete njerez te marre nga rruga!
Po c'i shtyn keta persona per te marre pjese ne nje loje te tille?
Dikush per te provuar veten!
Dikush tjeter per nje shanc ne te ardhmen(dhe qe gjithmone ka funksonuar)
Dikush,dhe pse duket absurde e quan tre muaj pshime dhe fun si dhe njohje te reja me persona te ndryshem!
Pra, Loja edhe pse kaq e pakuptimte duket e ka nje kuptim ne vetvete!
Shume persona e ndjekin me interes kete Loje,dhe nuk kemi si te themi qe keta persona jane kot nuk kane me se c'merren etj..
Mediat kane nje faqe speciale per te informuar ate pjese qe nuk ka mundesi ta ndjeki neprmjet TV-se....
A eshte kjo nje loje e cmendur dhe pa kuptim??? [/qb]
helen hon' eshte ajo show (qe une s'ja di titullin se nuk e ndjek) por qe jane nja 3-4 cifte mbyllur ne nje shtepi dhe qe perjashtojne njeri-tjetrin me vota dhe ata qe mbeten te fundit fitojne nje apartament or sth like that.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] akoma nuk doli nje burre/grua trim ketu te ma shpjegoje mua kete lojen me detaje se keshtu basically e mora vesh :shrug: [/qb]
1-thjesht dicka ndryshe nga te perditshmet!!Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ne se dikush nga ne do te deshironte te merrte pjese,ose thjeshte e kundershton kete veprim:
Perse?
Per te treguar se une jam ndryshe!
Per nje show televiziv pa rregjizore!
Ose thjeshte per nje shanc me teper ne te ardhme? [/qb]
abs, kam qesh me t'madhe kur e kam lexu. nejse, tan si fillim e kena pa per kuriozitet, se njerz jena ka gjithmone nji here te pare. mu me asht ofru me marr pjese, (edhe ktu ne australi ka kaq shum kerkesa per me hi sa muj e muj bajn skualifikime)...Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] BB (big brother) asht nji show i nji niveli t'ulet t'pakten per mendimin tem.
...
nuk ka asnji vlere artistike si show, nuk ka kurgja interesante qe mund t'jetosh ose msosh prej atij show.
eshte ky realiteti i jetes se perditshme i shume njerezve ndoshta?????
gjaja ma e trishtushme asht se ne kshtu shows perplasen nji shtrese e konsiderushme njerzish pa objekte kulturore, thjesht si me mbyt kohen.
dhe ky numer njerezish ne shtete te ndryshme eshte goxha i madh...
ala nuk e kam kuptu se ca ka interesante te dicka si kjo, me kalu kohen tu pa si jeton nji grup njerzish, ca bajne e si sillen, per ma teper kur e dine se kane kamera rreth e rrotull.
ti noshta s ke kohe me e ndjek qe ta kuptosh...`kotsine` e saj te vertete...e sa per kamarat, ktu ku jetoj une, ne cdo 100 meter ke nje kamer, ne cdo dyqan ...gjithandej je n vezhdim te plote...keshtuqe s ka ndonje ndryshim realja ktu me BB.
prandaj bajne dhe dashni n rrug kto horra
sikur show t'kishte pas shtrese t'kulturume mrend ...
aaa, per kto ka vende tjera, psh n Oper, vecse atje ka vende pak :wink:
t'm'falin fansat ose ma mir me than simpatizantat e ktij show, po un per vete nuk i jap asnji vote simpatie.
t fala paq /pf/images/graemlins/laugh.gif un pervedi e kam pas pa n fillim, se mu dukshin si me qene t burgos...e m vinte gjynaf kur qajshin se i merrte malli ...un thojsha vec, braju ju qofte, keni qendru si trima...ksaj i thone sakrific :devil:
-----------------------
,...edhe kotsia ka nje kuptim ?!? ... [/qb]