Big Brother

Princesha

Primus registratum
Re: Big Brother

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Princesha ,BB nuk eshte nje program ku ka si qellim eksperimentimin e qenies njerzore.

Me ke shkri me kete, un thashe se ashtu te duket jo se cfar ka per qellim, qellimin e permenda pak me siper.

Spektatoret(nje rreth i gjere),mendon ti se te gjithe ngulen para ekranit per te pare nje skene paksa &lt;&lt;erotike&gt;&gt;??
Nje skene erotike edhe shume gjera te tjera.....

Dikur ne USA ndiqej,Jerry Spring Show!A mund te mendojme se ishte nje program me vlera dhe kishe se c'mund te mesoje? [/qb]
Un e kam pare "Jerry Springer", ajo ishte komedi he burre, vinin njerez per te treguar se ca behet ne jeten e tyre private (sa dashnore kishin etj etj).
Un po e perseris edhe nje here, esht kuriozitet edhe humor te shohesh gjera te tilla si Jerry Springer, Ricky Lake etj

Me dole tek muhabeti im, nuk kane vlera keto programe, por kshu i do populli i thjesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Nuk mund te them se jam nje fanse e BB por me pelqen kur kam kohe te shoh ato qe quhen specialet e dites. Ketu hyjne aktivitet qe ndodhin jashte shtepise. Nuk e di se si organizohet ne vende te ndryshme por ketu banoret e BB pothuajse cdo dite kane "detyra" jashte shtepise ndonjehere edhe ne shtete te tjera . Nje dite mund ti shohesh me ski ne uje, nje dite ne nje piste vrapimi, nje dite me avion e te tjera per te testuar aftesite fizike. PO keshtu ka edhe shume teste inteligjence dhe psikologjike. Cfare ndodh ne kohen kur ndodhen brenda ne shtepi nuk me intereson pasi ka edhe shume budalliqe. Per te marre pjese ne nje show te tille skam pasur ndonjehere deshire dhe as do te kem, pasi e cmoj teper kohen time dhe intimitetin. Gjithsesi cdokush ben zgjedhjet e tij ne varesi nga qellimet dhe interesat.

alinos

Forumium maestatis

Interesante se si eshte kapur per se prapthi koncepti i Big Brother is Watching te Orwell dhe eshte perdorur anapulla!

Ideja e Orwell ishte se Big Brother kishte hyre aq thelle ne jeten private te njerezve, sa keta nuk kishin me jete private. Nepermjet kamerave kontrolloheshin kudo, edhe nga poshte WC! Kjo i ktheu njerezit gati ne makina, dhe shtoi ankthin e tyre per kete "hyrje" te patolerueshme gjeri ne ate pike ku s'mbante me uje pilafi.
Kurse ajo qe paraqitet ne TV sot ne bote eshte pikerisht e kunderta: Njerezit bejne cmos te jene pjese e saj, dhe bejne cmos ta ndjekin.
Asht si me pa kaviet ne laborator. Ne nje version britanik, ata qe "benin gabime" s'mbaj mend te cfare lloji, detyroheshim te jetonin me pak ushqime per te cilat duhet te mundoheshin goxha!

Un pyes veten: Kaq shume ka humbur interesi per gjerat ne jete, sa te behen eksperimente me veten?!
Per mos fol qe, nje vit ne Britani fitoi nje injorante, qe mos o Zot ku e kishin gjet, se dukej si Tarzani i kthyer dje nga xhungla, me perjashtim qe Tarzani mbetej fisnik, kurse ajo pupupu!
Kjo eshte real life ne Britanine e Madhe?!
Cfare tmerri!!!

p.s. Nuk e kam ndjekur, vec ishte pjese e bisedave te miqve te mi, dhe do s'do e shihje dhe ne lajme, kshu qe le te themi e kam pare e degjuar pjese-pjese :mad:

bebi

Primus registratum

Bravo linos, flm per mbshtetjen e mendimit /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

abs maj, si moj e ban at gabim per dyrnjane??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse fjala "dikujt" e "dikush" a nuk hin te dyrnjaja aaaaa? :goofy:

loj fjalsh eee :devil:

blendi per at punen e $ ven gjyslyke jeshile kur t'bish me fjet (se ngjyra jeshile don me thane shprese)ose dylbi se shef edhe ma lerg... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per BB, un jam guest i padukshem :tipsy:

blendiys

Primus registratum

Flmn per keshillen,Blue,do ta praktikoj pasi ti te kesh hequr syzet e mesiperme dhe sigurisht proven me dylbite /pf/images/graemlins/wink.gif