Bicikletat e preferuara....

Petroninsja

Primus registratum
Bicikletat e preferuara....

Nje fotografi e vjeter e viteve 80, nje lagje e Tiranes dhe mu perbri lulishtes je biciklete e mbeshtetur... Ky mjet aq i dashur per ne shqipot e gjore na ka sherbyer per shume halle e probleme...
Edhe emri Ylli nga ajo doli, eh bicikleta jone e pare e sa e sa ndodhi lidhur me te....
Gjithe keto memorje te cojne ne pyetjen....
C'biciklete preferoni mo bicikletare? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Tony326

Primus registratum
Re: Bicikletat e preferuara....

biciklete 28-tsh kineze LOL
majshin t gjith policet se ishte e shpejt LOOOOL
 
Top