Re: Berisha vs. Ngjela direkt ne TCH!!!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Elektriçisti, dikujt i drejtohesh ose me "Ju" si e ke filluar ti, ose me "ti" si e ke mbaruar po jo me te dyja /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne mbrojteje si dal njeriu ne veçanti po thjesht jap mendimin tim mbi temen dhe ajo qe thashe ishte teper e qarte me duket!
[/ QUOTE ]
Milk eshte dicka e parendesishme dhe e pa qellimeshme nga ju ne ti.Mund te me kete shpetuar per inerci.Duhet te dish se kur ti ke mesuar germen -a- une kam qene djale i rritur.
Simbas mendimit tim nuk ke aspak te drejte,per vrejtjen tuaj.Ky eshte gjykimi juaj,por ju keni degjuar per luftene kllasave,ndersa une e kam provuar.Pra jemi si nata me diten bashk.
Dikush shkruante nje mesazh se qeveria Berisha nuk ka kapur asnje boss krimesh.Do ta pyesja si te duken Aldo Bare dhe Lulzim Berisha.Eshte miopi te injorosh keto dy fakte qe jane shume sinjifikative per punen e Ministrise se Brendeshme.Puna flet vete nuk ka nevoj per komente dashakeqese,sepse behesh bajat dhe flet kodra mbas bregut. ja fut kot. /pf/images/graemlins/smash.gif
[/ QUOTE ]
Se kam per fatin tend te mire gjoksin me grope qe te te them se kush jam e ça prezantoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate, me sa di une (ndofta nuk di aq shume sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif) Laberia te vetmit vend (perveç turqeve) qe i eshte nenshtruar dhe ka pranuar ti paguaje haraçe eshte Suli /pf/images/graemlins/wink.gif
Keshtu qe ate teorine kush eshte me i madhi e kush ka lexuar i pari abetaren kallzoje me nonji ven tjeter se nuk pin uje te mu.
Persa i perket Aldo Bares qe ti sjell si shembull, ate e kapen serviset sekrete italiane dhe kishin 4 vjet qe e ndiqnin pasi akuzohet per trafik internacional lendesh narkotike ne se gjemonte njeri per problemet qe ka pas ne Shqiperi e aq me pak policia apo serviset tona sekrete /pf/images/graemlins/wink.gif
Show-t mediatike te Ministrise se brendeshme ne Tirane mos u boj merak se me ate qe i pergatit jam rrit qe 5 vjeç, keshtu qe mos mer si te mireqene çdo gje qe lexon te shekulli apo te Rd-ja /pf/images/graemlins/wink.gif