Berisha vs. Ngjela direkt ne TCH!!!

Ergler

Primus registratum
Re: Berisha vs. Ngjela direkt ne TCH!!!

Kjo nuk eshte lufte klasash Milk.Politika eshte e ndare ne dy kampe kundershtare te cilat luftojne njera tjeteren me mjete politike dhe ne menyre demokratike.Ju po benin rolin e nje avokati per Nomad.Lere ta shohe vete dhe pergjigjen e prese nga ai.Une thjesht e pyes se mund te beje krahasimet midis tyre,sepse ti e di qe une nuk jetoj atje.Nuk ka pse shqetesohesh ti.Apo mos je me dy nickname miku im?

MLK

Primus registratum

Elektriçisti, dikujt i drejtohesh ose me "Ju" si e ke filluar ti, ose me "ti" si e ke mbaruar po jo me te dyja /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne mbrojteje si dal njeriu ne veçanti po thjesht jap mendimin tim mbi temen dhe ajo qe thashe ishte teper e qarte me duket!

Guest

Ca kriminelesh ka kap Sala aman? Ku i kap dot pjellat e veta ai i degjenerumi?!
Se kuptoj kete popull te trashe qe mbron akoma nje palaco njeri qe po e shet Shqiperine me zi se mbreti Zog. Nje njeri qe mbolli injorancen dhe polli korrupsionin.

S6T6N6

Forumium maestatis

NGJELA NESER KOFERENCE SHTYPI TEK ZYRAT E TIJ, NE KULLAT BINJAKE, TIRANE.
PRITEN ZHVILLINE SEPSE AVOKATI DO PARAQESE FAKTE TE TJERA QE INDIKOJNE KOMUNIZMIN EKSTREM NE GJAKUN "BLU" TE KRYEMINISTRIT SHQIPTAR SALI RAM BERISHA

padyshim

Primus registratum

hic asgje nuk ne xhep ky taku. po te kish do t'i kish thene keto dite. mua personalisht me vjen keq per te se eshte moshe thyer, por dhe me vjen te qesh. nuk e kishte pa salen ky taku me perpara? sala te fluturo "prej penxherje" pa pyetur per njeri. e pate si e ngriten doren ato te vetet? hallall. t'a shikoje populli yne heroik (dhe me amnezi te avancuar) se si i ka burrat e kombit. une cuditem me keta analistet. a thu' vertet e kishin besu' ata qe sala kishte ndryshu'?

i_own_u

Primus registratum

Spartak Ngjela.. fukarai me zyr tek kullat, ku metri katror esht 6.000 euro. nejse, e çdo te thot..?

me shpres te vertetat them un.. duke filluar qe nga vrasja e Azem Hajdarit.

MLK

Primus registratum

I vetmi njeri qe nuk dun amerikonet ne Shqiperi eshte Sala. S'kan me ja harru ndonjehere ate qe i boni sekretarit te shtetit amerikan ne 97!
Per popullin mos u boj merak se ka menien veç me honger gjithe diten ne u ka sklerozu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sala mund te behet demokrat aq sa dhe mund te behej Enver Hoxha vete /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

MLK.. po ai drejtori i CIA-s qe boni ate takimin sekret me kto dy felliqsirat (Berisha e Nano) para zgjedhjeve, per ke bonte tifozllik..?
apo thjesht i ka thon te dyve qe te fitoj kush te doj mos mi luni yzmetqaret (Ushtaret) nga Iraku /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Nuk eshte veni me fol per detaje ketu po mund ta konfirmoj qe Sala eshte personazhi qe kan me teper inot amerikonet. Problemi eshte se jane te detyruar ti flasin me postin qe ai prezanton, po edhe ate e bejn me pikatore. /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

hapu mer MLK.. po di noi gjo interesante.
se te garantoj un ste inçizoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dihet qe as edhe nje politikani i rruzullit toksor nuk i esht simpatik Berisha.. perjashto ja 2-3 arab, dhe presidentin e Mak-Albania /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

S'me kercet shume per Salen jo, po per vendin ku e kam degjuar /pf/images/graemlins/wink.gif Ketu do jemi, Sala nuk do ftohet asnjehere ne menyre protokollare gjate mandatit te vet ne Amerike /pf/images/graemlins/wink.gif kete mund tu a them te sigurte.

i_own_u

Primus registratum

ahaaa thash se çar po me thu..

un ket gjo pershembull e kuptova qe kur pash ate Ambasadoren qe sja di as emrin..
imagjino Ambasadori qe ishte tek ne e derguan Ambasador ne Irak, kutoje ti tani diferencen /pf/images/graemlins/winkwink.gif

H

harap

Guest

e hengri edhe ngjela /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

normal qe do e hante /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po kur ta haj Sala dhe ne KONGO do meret vesht se e ka me shum zhurm ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

Une jam shume dakort qe Berisha eshte icik si shume palle, malok tamam kur i thone /pf/images/graemlins/laugh.gif po nuk jam dhe aq i skandalizuar nga kjo biseda pasi mendoj se cdo njeri (qe eshte me karakter si te Berishes) do kishte reaguar njesoj. Ngjela e kishte pergatitur prej kohesh qe ta rregjistronte biseden dhe ishte menduar mire edhe se cfare do thoshte prandaj sja ve shume veshin atyre qe thote, dhe qe na del si mbrojtesi i teknikes legjislative dhe i Kushtetutes. Po mer Ngjela po. Pastaj nuk eshte e çuditshme qe legjislacionet e shumices te vendeve te botes nuk do ta pranonin kete regjistrimin per prove pasi duket qarte qe Ngjela e shtyn Berishen (ose kedo tjeter) per te thene diçka qe i intereson. Te isha ne vendin e Sales do e hidhja direkt ne gjyq (te pakten 70% shance per te fituar sipas mendimit tim). Te rrofte qe je avokat mer Ngjela se ja fut vetes vetem per nje cike publicitet.
Persa i perket atyre qe tha Berisha ne lidhje me Kushtetuten dhe perseritja e shprehjes "je i pushuar", shpresoj ta kete pasur nga nervat e momentit se ne te kundert e hengrem prape me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Nejse sido qe te jete jam i besimit qe shfaqja e bisedes ne TV do ta qetesoje te pakten per nja 1 vit Salen...

Uncorrupt

Primus registratum

Berisa nuk kishte asnje fakt per ta akuzuar ngjelen, ishte e qarte qe ai i ben gjerat me ligjin e xhungles.por megjithate duket haptas perse ngjela e beri kete : e beri sepse berisha nuk i dha ministrine e drejtesise siç i kishte thene.

shqiptari87

Primus registratum

ORE PO KUR DO THEMI BOLL ME KETE DRAME POLITKE QE JEMI ZHYTYR? EDHE NE BEN CAP NDONJERI QE TE DALE, FAP I HIDHEN QENTE NE FYT SIKUR TE ISHTE NDONJE COPE MISHI. JAM SHUME I REVOLTUAR NGA GJENDJA.

Ergler

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Elektriçisti, dikujt i drejtohesh ose me "Ju" si e ke filluar ti, ose me "ti" si e ke mbaruar po jo me te dyja /pf/images/graemlins/wink.gif
Ne mbrojteje si dal njeriu ne veçanti po thjesht jap mendimin tim mbi temen dhe ajo qe thashe ishte teper e qarte me duket!

[/ QUOTE ]

Milk eshte dicka e parendesishme dhe e pa qellimeshme nga ju ne ti.Mund te me kete shpetuar per inerci.Duhet te dish se kur ti ke mesuar germen -a- une kam qene djale i rritur.
Simbas mendimit tim nuk ke aspak te drejte,per vrejtjen tuaj.Ky eshte gjykimi juaj,por ju keni degjuar per luftene kllasave,ndersa une e kam provuar.Pra jemi si nata me diten bashk.
Dikush shkruante nje mesazh se qeveria Berisha nuk ka kapur asnje boss krimesh.Do ta pyesja si te duken Aldo Bare dhe Lulzim Berisha.Eshte miopi te injorosh keto dy fakte qe jane shume sinjifikative per punen e Ministrise se Brendeshme.Puna flet vete nuk ka nevoj per komente dashakeqese,sepse behesh bajat dhe flet kodra mbas bregut. ja fut kot. /pf/images/graemlins/smash.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Elektriçisto, do të sugjeroja të mos ngresh hipoteza mbi anëtarë të forumit pasi gjithmonë ka mundësi të gabohesh.

MLK p.sh. e ka provuar pak më tepër se ty ndofta luftën e kllasave /pf/images/graemlins/winkwink.gif

MLK

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Milk eshte dicka e parendesishme dhe e pa qellimeshme nga ju ne ti.Mund te me kete shpetuar per inerci.Duhet te dish se kur ti ke mesuar germen -a- une kam qene djale i rritur.
Simbas mendimit tim nuk ke aspak te drejte,per vrejtjen tuaj.Ky eshte gjykimi juaj,por ju keni degjuar per luftene kllasave,ndersa une e kam provuar.Pra jemi si nata me diten bashk.
Dikush shkruante nje mesazh se qeveria Berisha nuk ka kapur asnje boss krimesh.Do ta pyesja si te duken Aldo Bare dhe Lulzim Berisha.Eshte miopi te injorosh keto dy fakte qe jane shume sinjifikative per punen e Ministrise se Brendeshme.Puna flet vete nuk ka nevoj per komente dashakeqese,sepse behesh bajat dhe flet kodra mbas bregut. ja fut kot. /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

Se kam per fatin tend te mire gjoksin me grope qe te te them se kush jam e ça prezantoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate, me sa di une (ndofta nuk di aq shume sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif) Laberia te vetmit vend (perveç turqeve) qe i eshte nenshtruar dhe ka pranuar ti paguaje haraçe eshte Suli /pf/images/graemlins/wink.gif
Keshtu qe ate teorine kush eshte me i madhi e kush ka lexuar i pari abetaren kallzoje me nonji ven tjeter se nuk pin uje te mu.

Persa i perket Aldo Bares qe ti sjell si shembull, ate e kapen serviset sekrete italiane dhe kishin 4 vjet qe e ndiqnin pasi akuzohet per trafik internacional lendesh narkotike ne se gjemonte njeri per problemet qe ka pas ne Shqiperi e aq me pak policia apo serviset tona sekrete /pf/images/graemlins/wink.gif
Show-t mediatike te Ministrise se brendeshme ne Tirane mos u boj merak se me ate qe i pergatit jam rrit qe 5 vjeç, keshtu qe mos mer si te mireqene çdo gje qe lexon te shekulli apo te Rd-ja /pf/images/graemlins/wink.gif